26 / 04 / 2024

saadettin varan kentsel dönüşüm çağrısı

saadettin varan kentsel dönüşüm çağrısı

İzmir Çevre ve Şehircilik II Müdürü Sadettin Varan, Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Toplantısı'nda Kentsel Dönüşüm Yasası'ndan faydalanmak isteyen işadamlarına seslenerek, "Projenizi getirin iki günde çözelim" dedi.

Kentsel dönüşüm kredisine başvuru yapacak İstanbullular dikkat! Yüzde 40'a varan indirim yapılacak!

 Kentsel Dönüşüm kredisine başvuracak İstanbullular, dilerlerse borçlarını kendileri ve yakınları için güvence altına almalarını sağlayan kredi hayat sigortalarını bankalara göre yüzde 40’a varan indirimlerle yaptırabilecek.

Yarısı bizden kampanyasından yararlanmak isteyenler dikkat! Kentsel dönüşümde yüzde 40'a varan sigorta avantajı

Yarısı bizden kampanyasında kredi geri ödemeleri, geri ödemesiz dönemden sonraki ilk aydan itibaren başlayacak ve ilk 12 taksit faizsiz olmak üzere en fazla 120 ayda tamamlanacak. Krediden doğan borçlarını güvence altına almak isteyenler için de yüzde 40’a varan indirimlerle sigorta yaptırabilecek.

Nexonya Fergana'da yılbaşı kampanyası başladı! Yüzde 35 peşinatla 60 aya varan vade!

2023 yılında devam ettirdiği 7 projesiyle dikkat çeken Nexonya, yeni kentsel dönüşüm projesi Fergana’da yüzde 35 peşinatla 60 aya varan vade seçeneği sunuyor.

Selahattin Varan: İzmir'de kentsel dönüşüm acil olmalı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, İzmir Karaburun açıklarında meydana gelen depremin ardından, yapıların depreme karşı güvenli hale getirilmesi gerektiğine dikkat çekti...

İzmir'de 16 bin kişinin kirası devletten!

Çevre Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, kentsel dönüşüm yasasıyla bugüne kadar 9 bine yakın binanın yıkıldığının belirtti.

Kadıköy'de yüzde 70'lere varan oranla nasıl dönüşüm yapılacak?

Kentsel dönüşümde kat karşılığı oranlarının makul seviyelerde olmadığını belirteren DAP Holding Başkanı Ziya Yılmaz "Kadıköy'de yüzde 70'lere varan kat karşılığı oranlarında nasıl dönüşüm yapacaksınız? Böyle bir hesap matematik yok. Yakında geliştiricilerin yüzde 70'i şizofren olacak" dedi .

Malatya Beydağı Kentsel Yenileme TOKİ başvuru!

Malatya Beydağı Kentsel Yenileme TOKİ başvuru işlemleri başladı ve devam ediyor. Peşinlerin 10 bin 694 liradan başladığı projede 144 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi ev fiyatları!

TOKİ Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi ev fiyatları 96 bin TL'den başlıyor. Dairelerin 4+1 şeklinde dizayn edildiği projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Dönüşüm Evleri fiyat!

TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Dönüşüm Evleri fiyat listesine göre 106 bin 943 TL'den başlıyor. Fiyatların 106 bin 943 TL'den başladığı projede 144 aya varan vade sağlanıyor.

2016 TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Yenileme Konutları başvuru!

2016 TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Yenileme Konutları başvuru dönemi 30 Hazirana kadar devam edecek. Ödemelere göre 144 aya kadar varan vade sağlanan projede 106 bin 943 TL'den başlıyor.

TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Yenileme Projesi başvuruları bugün başladı!

Ödemelere göre 144 aya kadar varan vade sağlanan projede daire alanları 82,31 metrekareden başlıyor. TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Yenileme Projesi başvuruları bugün başladı.

TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Yenileme Konutları başvuruları yarın başlıyor!

Aylık taksitlerin 556,99 liradan başladığı proje ödemelere göre 144 aya varan vade imkanı sağlanıyor. TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Yenileme Konutları başvuruları yarın başlıyor.

Kentsel dönüşümde her bölgenin planı hazırlanmalı!

İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'da çözülemeyen kentsel dönüşüm ve 0,50'ye varan emsal artışı tartışmalarına değindi. Albayrak "Dönüşümler parsel bazında gerçekleştiriliyor aslında her bölgenin planı hazırlanarak çalışmalara başlanmalı."dedi

saadettin varan kentsel dönüşüm çağrısı Haberi

saadettin varan kentsel dönüşüm çağrısı

İzmir Çevre ve Şehircilik II Müdürü Sadettin Varan, Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Toplantısı'nda Kentsel Dönüşüm Yasası'ndan faydalanmak isteyen işadamlarına seslenerek, "Projenizi getirin iki günde çözelim" dedi. Varan, "İzmir'de bulunan eski yapılar kenti saran bir virüs gibiydi. 


Eğer bunlan dönüştürmezsek ileride çok daha büyük problemler ile uğraşmak zorunda kalacağız. Bakanlığımız İzmir'de 918 hektar alanda kentsel dönüşüm çalışması başlatmıştır" diye konuştu. Bostanlı'da zemin sorunu nedeniyle yan yatan 126 daireli 10 binayla ilgili bilgi veren Varan, "Bölgeyi riskli alan ilan ettik. Ama vatandaş direniyor ve riskli yapı tespiti yaptırmıyor. Onlar buna karar vermedikten sonra yıkmamız mümkün değil" dedi. Işadamlanna çağnda bulunan Varan, "Gelin, İzmir'in makus tarihini birlikte yenelim. Bize 10 bin metrekarenin üzerinde olsun, projenizi getirin biz de dönüştürelim. Siz projenizi getirin...