16 / 04 / 2024

sabancı sentır halk

sabancı sentır halk

Sabancı Holding, 6 Ekim 2007 tarihinden itibaren kapılarını ziyaretçilere açacak.

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Ücretsiz halk plajlarımızın sayısını artıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin turizm ülkeleri arasındaki sıralamada konumunu yükselttiğini söyledi. Bakan Ersoy ayrıca, ücretsiz halk plajlarının sayısını artırılacağını belirtti.

Sabancı Holding dünya iş liderlerine yatırım çağrısı yaptı!

Sabancı Holding Sanayi Grup Başkanı Cevdet Alemdar, "Türkiye’nin küresel inovasyon endekslerinde ve patent başvuruları göstergelerinde üst sıralara tırmanması, ülkemizde girişimciliğin bir iş kültürü olduğunu ortaya koyuyor" dedi.

TOKİ başvurusu nasıl yapılır? Halk Bank, Ziraat Bankası internetten TOKİ ödemesi nasıl yapılır?

TOKİ sosyal konut başvurularına dair detaylar vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

İBB 22 şehirden gelen ürünleri Halk Market projesiyle online satışa sundu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 22 şehirden seçilen 600 kalem ürünü online platforamda satışa çıkardı. İBB'nin Halk Market projesi kapsamında kadınlar ve üreticilerin desteklenmesi hedefleniyor.

Yavuz Öztürk, vekaleten Halk GYO Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından, Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcılığı yetki ve görevlerini yerine getirmek üzere, Proje Uygulama Müdürü Yavuz Öztürk'ün Genel Müdür Yardımcılığı makamına vekaleten atanmasına karar verildi. 

Erdal Bekin, Halk GYO Genel Müdürü oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından Genel Müdürlük görevini vekaleten yürüten Erdal Bekin'in, 26 Mayıs 2022 tarihi itibariyle asaleten Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Halk GYO Sürdürülebilirlik Komitesi üyelerini seçti!

Halk GYO tarafından, şirketin çevresel, sosyal ve kurumsal yönetişim alanlarındaki sürdürülebilirlik stratejisi, politikası ve hedeflerinin belirlenmesi ile uygulamaların yürütülmesi, izlenmesi ve denetlenmesi için Sürdürülebilirlik Komitesi'nin kurulmasına karar verildi. Şirket, komite üyelerini se

Diyarbakır Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Diyarbakır halkının uzun süredir beklediği 1000 yataklı şehir hastanesinin ihalesi gerçekleşti. 

Halk GYO'nun çıkarılmış sermayesi 1 milyar TL'ye artırıldı!

Halk GYO'nun çıkarılmış sermayesinin 970 milyon TL'den 1 milyar 20 milyon TL'ye artırılmasıyla ilgili başvuru SPK tarafından onaylandı.

Diyarbakır hafif raylı sistemleri için ihale yapıldı!

Diyarbakır halkının uzun süredir beklediği ve kentte toplu taşımayı rahatlatacak proje için ihale gerçekleşti. 

Halk Varlık Kiralama 1. Çeyrek Yatırımcı Raporu yayınlandı!

Halk Varlık Kiralama'nın ilgili mevzuat kapsamında hazırlanan yatırımcı raporu yayınlandı. 

sabancı sentır halk Haberi

sabancı sentır halk

Yönetim kurulu toplantı odasından ofis katlarına Sabancı Center'ın çeşitli alanlarının görülebileceği turlara katılmak isteyenlerin 0 212 325 07 83 numaralı faksa ya da [email protected] adresine başvuru yapmaları gerekiyor. Turlar, her ayın ilk cumartesi günü 14.00-15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

1993 yılında hizmete açılan ve 107 bin metrekarelik alana kurulu Sabancı Center, 34 katlı Sabancı Holding kulesi ve 39 katlı Akbank Kule'den oluşuyor. Sabancı Center'da 2 bin 500 çalışan görev yapıyor. Sabancı Center'de başlayacak turların benzerleri yurtdışında da dünyaca ünlü binalarda ücret karşılığı yaptırılıyor. 'Yelken Otel' olarak adlandırılan dünyanın en lüks otellerinden olan Dubai'deki Burj El Arab 70 dolar civarında bir ücret karşılığı gezilebiliyordu. Otel kısa bir süre önce gezileri sona erdirdi. Antalya...