24 / 04 / 2024

Sabiha Gökçen kaynarca metrosu ne zaman bitecek

Sabiha Gökçen kaynarca metrosu ne zaman bitecek

İhalesi 25 Eylül 2014 tarihinde gerçekleştirilen 7.4 kilometre uzunluğundaki Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı arası bağlantı hattı için proje çalışmaları sürüyor. Metro hattının 2017 yılında devreye girmesi planlanıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı'nda ilk ray kaynağı yarın yapılacak!

Sabiha Gökçen Havalimanı ile Kadıköy-Kartal-Kaynarca Metro Hattı arasında raylı sistem bağlantısını sağlayacak projede ilk ray kaynağı yapılacak.

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kaynarca ( Tavşantepe ) Tuzla Metro Hattı ve Pendik ( Marmaray ) Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı'na ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 11.07.2019 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro inşaatı 2021'de tamamlanacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı açıklamada, Kadıköy-Kartal-Kaynarca Sabiha Gökçen metro hattı çalışmasının 2021'in sonunda tamamlanacağını açıkladı.

Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu ne zaman açılacak?

Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı-Kaynarca (Tavşantepe) Metro Hattı'nın 2018 yılı içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Sabiha Gökçen-Kaynarca Metro Hattı tamamlanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Havaalanı metrosu bitmek üzere. Sabiha Gökçen Havaalanına ulaşan metro, oradan da Sultanbeyli ile birleşmesi gerekiyor" dedi.

Sabiha Gökçen-Kurtköy Metrosu 2020 sonunda açılacak!

Büyümeye devam eden İstanbul metrosunun yeni hattı Sabiha Gökçen Havaalanı ve Kurtköy arasında yapılacak. 2020'de hizmete açılacak metro sayesinde Kurtköy'den yola çıkan yolcular Kaynarca Aktarma Merkezi üzerinden İstanbul'un her yerine gidebilecek.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın pistinde göçük!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda dün gece saatlerinde pistte göçük meydana geldi. 2015 yılında da pistte bir çatlak meydana gelmişti.

Sabiha Gökçen Havalimanı-Viaport Metro Hattı ihalesi 25 Kasım'da!

Sabiha Gökçen Havalimanı - Viaport Metro Hattı işi ihaleye çıktı. 7 kilometre planlanan Sabiha Gökçen Havalimanı - Viaport Metro Hattı projesinin ihalesi 25 Kasım'da yapılacak...

Kaynarca-Sabiha Gökçen metrosu 2018'de tamamlanıyor!

Mart 2015’te çalışmalarına başlanan Kaynarca -Sabiha Gökçen metro hattı Hastane, Şeyhli, Kurtköy ve havaalanı olmak üzere 4 istasyondan oluşacak. 28 Şubat 2018 yılında tamamlanması öngörülen metro hattı günlük 90 bin yolcuyu taşıyacak.

Kaynarca-Sabiha Gökçen Metro Hattı 2018'de tamamlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İstanbul'da trafiği rahatlatmak amacıyla yürüttüğü projeler arasında yer alan Kaynarca-Sabiha Gökçen Metro Hattı sözleşmeye göre metro hattı, Mart 2018'de tamamlanacak.

Kadıköy'den Sabiha Gökçen Havalimanı'na 46 dakikada varılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı tamamlandığında Kadıköy`den Sabiha Gökçen Havalimanı`na 46 dakikada varılabileceğini belirtti.

Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı Mart 2018'de tamam!

Ulaştırma Bakanı Feridun Bilgin, İstanbul'da Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmaların başladığını açıkladı. Hat, 2018de tamamlanacak.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arası kaç dakika olacak?

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arasını 46 dakikaya düşürecek metro hattının yapımı için ihale gerçekleştirildi.

Sabiha Gökçen kaynarca metrosu ne zaman bitecek Haberi

Sabiha Gökçen kaynarca metrosu ne zaman bitecek


25 Eylül 2014 tarihinde ihale edilen Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı arası bağlantı hattı için proje çalışmaları sürüyor. 2012 yılında hizmete alınan Kadıköy-Kartal metrosu sonrası, Kaynarca aktarma istasyonu ile Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşacak olan metro bağlantısının 2017 yılında devreye girmesi planlanıyor.


Kaynarca Metro İstasyonu'ndan başlayan yeni metro hattının uzunluğu 7.4 kilometre olacak. Pendik Yüksek Hızlı Tren Garı'na metro hattının gelmesi için Kaynarca'dan ayrı bir bağlantı yapılacak. 2017 yılı içinde hizmete alınması planlanan metro hattı Marmaray'la entegre olacak.


Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen "Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı Raylı Sistem Bağlantısı İnşaat ve Elektromekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletmeye Alma İşleri Yapım İşi" ihalesini Gülermak-YSE Ortaklığı 169 milyon 500 bin liralık teklifle kazanmıştı.


İşte Sabiha Gökçen Pendik metro hattı durakları:

-Fevzi Çakmak İstasyonu

-Güllübağlar İstasyonu

-Kurtköy İstasyonu

-Sabiha...