26 / 04 / 2024

sadun coşkuntürk

sadun coşkuntürk

Portföy büyüklüğü 850 milyon TL’ye ulaşan Özak GYO, geçen yıl halka arz edildi. Şirketin genel müdürü Sadun Coşkuntürk, hedeflerinin GYO’lar arasında üç büyük şirketten biri olmak olduğunu söylüyor....

Sadun Coşkuntürk: Kredi faiz oranlarının yükselmesi herkesi etkiler!

Yüksek faizin herkesi etkileyeceğini belirten ÖZAK Genel Müdürü "Fiyatlar yerinde durmayacak ancak yeni fırsatlar da doğacak" dedi.

Sadun Coşkuntürk: Kentsel dönüşüm binaları yenilemek değildir!

Kentsel dönüşümün sadece binaları yenilemek anlamına gelmediğini belirten ÖZAK GYO Genel Müdürü Sadun Coşkuntürk, yeşil alan, altyapı, enerji tasarrufu ve sosyal donatıların da bu sürecin parçası olduğunu söyledi...

Sadun Coşkuntürk: Yatırımcılar şirketin borsadaki durumuna bakıyor!

Özak GYO Genel Müdürü Sadun Coşkuntürk yatırımcıların önce şirketin borsadaki durumuna baktığını söyledi...

Özak GYO 27 Şubat'ta 2013 hedeflerini açıklayacak!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 27 Şubat Çarşamba günü, 2013 yılı ve sonrasındaki hedeflerini anlatacağı bir basın toplantısı düzenliyor...

Türk kripto parası dünya piyasasına giriyor!

Tamamen yerli yazılımcılar tarafından üretilen Türk kripto para birimi ABG coin’in yüzde 60’ıDubai’nin kurucu ailelerinden El Maktum ailesinin sahibi olduğu Centurion & Co Dubai – UAE satıldı. Şirketi Türk coinin dünya piyasasına sunmaya hazırlanıyor.

Türk inşaat sektörü yeni pazarlara açılıyor!

2021 yılına umutla başlayan Türk inşaat sektörü, yeni pazarlara odaklanacak. Bunlar arasında en dikkat çeken ise Balkanlar ve Avrupa’daki eski Doğu Bloku ülkeleri oldu. Türkler, coğrafyanın bir çok ülkesinde yeni şantiyeler kuracak...

Coşkun Sabah: 80'li yıllardan beri hep gayrimenkul aldım, arsa almam gerekirdi!

Türk müziğinin güçlü sesi, birbirinden değerli bestelere imza atan Coşkun Sabah, "80’li yıllardan itibaren kazandığım paralarla hep daire ve gayrimenkul aldım. Halbuki bunların yerine hep arsa almam gerekiyordu" dedi...

Coşkun Sabah: Kızımın evinin kirası 900 Euro!

Türk müziğinin güçlü sesi ve bestekarı Coşkun Sabah yaptığı açıklamada "Kızım yurt dışında iyi bir paraya okuyor, evinin 900 euro kirası var" dedi.

Türk inşaat sektörü, dünyayı yeniden inşa ediyor!

1950’li yıllara kadar çiviyi bile yurt dışından ithal eden Türk inşaat sektörü, bugün dünyanın farklı coğrafyalarında geliştirdiği projelerle adından söz ettiriyor. Sektör, yabancı yatırımcıların da ilgi odağı haline geldi..

110 ülkede Türk markalarının mağazaları var!

Hazır giyimciler dünyanın dört bir yanında mağazalaşıyor. Modanın merkezi İtalya’dan Sahraaltı Afrika ülkesi Botsvana’ya 110 ülkede Türk markalarının mağazaları var. Perakendecilerin yeni rotası artık Arjantin, Şili, Çin, Hindistan gibi uzak coğrafyalar…

Türk turizmciler dünyaya açılıyor!

Türk turizmcilerin son dönemdeki politikası, riskleri bölmek üzere yurtdışına açılmak oldu. Rixos'tan Limak'a, Irak'tan Maldivler'e kadar 22 turizm grubunun farklı coğrafyalarda halen 50 oteli bulunuyor.

Göktürk Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Eyüp’teki Göktürk Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi coşkulu bir törenle hizmete açıldı. Açılışta Engin Gürkey’in perküsyon gösterisine izleyiciler de katılınca ortaya renkli görüntüler çıktı.

Recep Altepe: Bursa Türk Dünyası’nın da başkenti olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Avrasya Türk Dernekleri Federasyonu’nun organizasyonuyla Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen ‘Türk Dünyası Spor Oyunları Şöleni’, coşkulu anlara imza attı.

Türk inşaat şirketleri yurtdışına açılıyor!

Türk inşaat firmalarının devleri Makedonya’dan ABD’ye kadar dünyanın çok farklı coğrafyalarında kendi markalarıyla proje üretiyor. Markalı konutta yurtdışı hamlesinin daha da büyümesi bekleniyor.

Suriyeliler Türk emlak piyasasında al-sat yapmaya başladı!

Suriyeliler belki de Ortadoğu coğrafyasının ticareti en iyi bilen insanları. Bu özelliklerini Türk emlak piyasasında da konuşturdular ve ‘al-sat’ yapmaya başladılar. Türkiye’deki bankalara da 1.2 milyar TL getirdiler.

Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi için geri sayım!

Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesinde, Türkiye Arap Coğrafyası ve Dünyadaki gayrimenkul sektörüne genel bakış, fırsatlar ve sektörün geleceği tartışılacak.

Türk mutfağı EXPO 2016 Restoranlar Sokağı'nda buluşturulacak!

EXPO 2016 Antalya, Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesinin mutfak kültürünü Restoranlar Sokağı'nda buluşturacak. 23 Nisan 2016'da 'Çiçek ve Çocuk' temasıyla kapılarını açacak olan EXPO 2016'da Türk mutfağına da önemli bir yer verildi.

sadun coşkuntürk Haberi

sadun coşkuntürk

Portföy büyüklüğü 850 milyon TL’ye ulaşan Özak GYO, geçen yıl halka arz edildi. Şirketin genel müdürü Sadun Coşkuntürk, hedeflerinin GYO’lar arasında üç büyük şirketten biri olmak olduğunu söylüyor.


Yeni yatırımlar içinse şehir merkezlerini hedef aldıklarını anlatıyor. Kentsel dönüşüm projelerine büyük önem verdiklerini belirten Coşkuntürk, “Şehrin içindeki o eski, büyük alanlar da dönüşüme gidecek. Şehrin dışına taşınması gereken alanlar var. Tüm bunların dönüştürülmesi ya da yer değiştirilmesiyle birlikte şehir içinde yeni araziler ortaya çıkaracak” diyor. Kendilerinin de bu arazilerin takipçisi

olacağını açıklıyor.



Geçen yıl halka arzını gerçekleştiren Özak GYO, Türkiye’nin en büyük gayrimenkul şirketlerinden biri olmayı hedefliyor. Stratejilerini, “Şehir merkezinde ve merkeze yakın nitelikli alanlarda var olmak” diyerek tanımlayan Özak GYO Genel Müdürü Sadun Coşkuntürk, bu anlamda kentsel dönüşüm projelerinin ve...