18 / 04 / 2024

saf gayrimenkul genel müdürlük

saf gayrimenkul genel müdürlük

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Genel Müdürlük görevine 3 Eylül 2012 tarihi itibariyle Murat Kayman atandı

Saf İş Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saf İş Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Safinaz Güneş tarafından kuruldu.

Ata Co Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Co Gayrimenkul Genel Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zahra Habıbı tarafından kuruldu.

Evren Sarıçiçek, Kuyumcukent Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür  olarak görev yapan Ufuk Başer'in yönetim kurulu 16 Ağustos 2021 tarihli kararı ile görevden azline, Evren Sarıçiçek'in  Ceo - Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Polatkan Obay, GSD Denizcilik Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından 22 Ocak 2013 tarihinden itibaren Kıdemli Kiralama Müdürü olarak görev yapan Polatkan Obay'ın 7 Mayıs 2021 tarihi itibariyle Genel Müdür Yardımcısı görevine atanmasına karar verildi.

Global Bussins Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Bussins Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrdad Mola Zadeh Dezfolı tarafından kuruldu.

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahareh Jalili ve Ali Esmaeili ortaklığında kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul genel kurul sonuçları tescillendi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 14 Mayıs 2020'de yapılan olağan genel kurul toplantısının sonuçları tescillendi...

Fatih Ergincan, TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

İnşaat, otomotiv ve sigorta sektörlerinde 40 yıldır faaliyet gösteren Aydın Holding’in bir kuruluşu olan TGM Trend Gayrimenkul'un yeni genel müdürü Fatih Ergincan oldu...

Alaaeldin Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaaeldin Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Alaaeldin Shaaban tarafından kuruldu.

Kuyumcukent Gayrimenkul genel bilgi formunu yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı açıklamada şirket genel bilgi formunu yayınladı...

Bosphorus Homes Turizm Gayrimenkul Genel Hizmetler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Homes Turizm Gayrimenkul Genel Hizmetler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Waleed Menem ve Mohammad K.A. Shalaldeh ortaklığında kuruldu. 

Özak Gayrimenkul genel kurul bilgilendirme dökümanı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda genel kurul bilgilendirme dökümanını yayınladı.

Edip Gayrimenkul genel kurul bilgilendirme dökümanı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada genel kurul bilgilendirme dökümanını yayınladı. 

saf gayrimenkul genel müdürlük Haberi

saf gayrimenkul genel müdürlük

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Genel Müdürlük görevinden Zeynep Hüveyda Oral ayrıldı. Genel Müdürlüğe 3 Eylül 2012 tarihi itibariyle Murat Kayman...