20 / 04 / 2024

safahat istanbul konakları

safahat istanbul konakları

Safahat İstanbul Konakları projesi Selimoğlu Grup ve Pana Yapı tarafından hayata geçirildi. Projede konut ve ticari alanlardan oluşuyor...

Artı İstanbul Konakları ön talep topluyor! Beykoz'da 16 villalık yeni proje!

Artı İstanbul Konakları İstanbul Beykoz'da hayata geçiliyor. 16 özel aile için tasarlanan proje ön talep topluyor.

Cer İstanbul ve Çamlıyaka Konakları'nda teslimler başladı!

Ege Yapı, tarafından hayata geçirilen Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları'nda teslimler başladı.

Deniz İstanbul Sedef Konakları fiyat!

Deniz İstanbul Sedef Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Deniz İstanbul Sedef Konakları fiyat bilgisi ve proje detayları...

Deniz İstanbul Sedef Konakları nerede?

Deniz İstanbul Sedef Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Deniz İstanbul Sedef Konakları İstanbul nerede sorusununu yanıtı ve proje detayları...

Yeniköy Konakları İstanbul 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Yeniköy Konakları İstanbul projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı...

Yeniköy Konakları İstanbul 2. Etap satışa çıktı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Yeniköy Konakları İstanbul 2. Etap bugün satışa çıktı. Projede 3 bin 410 TL taksitle daire sahibi olma imkanı sunuluyor.

Yeniköy Konakları İstanbul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yeniköy Konakları İstanbul projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Kanal İstanbul’a komşu 3S Firuze Konakları'nda 84 ay 0 faiz fırsatı!

84 ay 0 faize varan avantajlı ödeme fırsatları sunan 3S Firuze Konakları , Kanal İstanbul projesinin açıklanan güzergahı üzerinde hızla yükseliyor..

Kanal İstanbul 3S Firuze Konakları'na değer katacak!

3S Firuze Konakları yatırımcısına kazandırıyor. Avcılar E-5 aksının en büyük projesi olan 3S Firuze Konakları’nda yaşam başladığında yüzde 40 değer artışı öngörülüyor. 

Çengelköy Safahat İstanbul satış ofisi!

Safahat İstanbul Konakları projesi Selimoğlu Grup ve Pana Yapı tarafından hayata geçirildi. Projede konut ve ticari alanlardan oluşuyor...

Safahat İstanbul Konakları teslim tarihi!

Safahat İstanbul Konakları projesi İstanbul Üsküdar'da Pana Yapı ve Selimoğlu Group tarafından hayata geçirildi. Safahat İstanbul Konakları teslim tarihi ne zaman?

Safahat İstanbul Konakları nerede? İşte lokasyon!

"Büyük Çamlıca'nın büyük projesi" sloganıyla basına tanıtılan Safahat İstanbul Konakları 3 bin 600 adet daire ve 50 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Safahat İstanbul Konakları nerede? İşte lokasyon!

Çamlıca'ya Safahat İstanbul projesi geliyor! Yeni Proje!

Pana Yapı ve Selimoğlu Group ortaklığında hayata geçirilen Safahat İstanbul Konakları 3 bin 600 adet daireden meydana geliyor. Proje Kalem Mimarlık tarafından tasarlanıyor.

safahat istanbul konakları Haberi

safahat istanbul konakları

Safahat İstanbul Konakları'nda 3 bin 600 adet daire ve 50 adet ticari ünite yer alıyor. İstanbul Çengelköy'de yer alan Safahat İstanbul Konakları konum olarak, Çengelköypark ve Yeni Çamlıca Cami'sine yakın konumda yer alıyor. 

Projede daire büyüklükleri 60 ila 300 metrekare arasında değişiyor. Safahat İstanbul Konakları, Büyük Çamlıca'nın büyük projesi" sloganıyla tanıtılıyor.
 
Safahat İstanbul Konakları projesinin 30 bin metrekare arsa alanı, 90 bin bin metrekare inşaat alanı bulunuyor. Safahat İstanbul Konakları teslim tarihi 36 ay sonrası olarak planlanıyor.

Safahat İstanbul Konakları Kalem Mimarlık tarafından tasarlanıyor. Proje Pana Yapı ve Selimoğlu Group ortaklığında hayata geçirildi.
 
Safahat İstanbul ortak kullanım alanlarında;
 
Çok amaçlı spor alanları,
Tenis kortları,
Basketbol sahası,
Voleybol sahası,
Mini futbol sahası,
Yürüyüş parkuru,
Bisiklet ve paten...