20 / 04 / 2024

Şafak Bamyacıoğlu evre gedizler

Şafak Bamyacıoğlu evre gedizler

EVRE 2 Gedizler'in Satış ve Pazarlama Müdürü Şafak Bamyacıoğlu, projenin yükseldiği Sancaktepe'ye ilişkin öngörülerini belirtti. Bu lokasyon avantajı, aynı hanede yaşayan ve farklı noktalarda işleri olan aile bireyleri için büyük bir kolaylıktır...

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ni satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Türkiye'nin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutların Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından e-ihale usulü ile çok yakında satışa sunulacağını söyledi.

Murat Kurum'dan Saraçoğlu projesi açıklaması: Yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Saraçoğlu Projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, projenin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin emniyetten açıklama geldi. Yapılan açıklama ile birlikte cinayetle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası gündeme geldi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken için lüks daire satın aldı! 

Sunucu Ece Erken ile aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'e lüks daire satın aldı. Kesenin ağzını açan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daire için 9 milyon TL ödedi. 

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu aynı eve taşındı!

Bir süredir avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birliktelik yaşayan sunucu Ece Erken, sevgilisi ile aynı evde yaşama kararı aldı. Çift Acarkent Vadi Evleri'ne taşındı.

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Saraçoğlu yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Çankaya Saraçoğlu Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Ankara Saraçoğlu projesinde telif tartışması!

Ankara Saraçoğlu'nda restorasyon devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, projenin kapsayıcı bir yaklaşımla hazırlandığını, istişare yapılıp, taleplerin alındığını kaydetti. Peki Saraçoğlu'nun mimarı Paul Bonatz'ın varislerinden izin alındı mı?

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, tüm itirazlara rağmen Ankara’daki Tarihi Saraçoğlu Mahallesi’ne yapılacak olan projeyle ilgili ‘ÇED gerekli değildir’ kararı verdi. Proje kapsamında, tarihi mahalleye 135 konut, 304 ofis ve dükkan ile 121 odalı otel yapılacak.

Saraçoğlu Mahallesi Ankara'nın gözdesi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Saraçoğlu Mahallesi projesi, ulaşım kolaylığı, doğayla iç içe konaklama imkanı ve etkinlik alanlarıyla başkentin yeni yaşam yerlerinden biri olacak.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi başladı!

Saraçoğlu Projesi hakkında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Saraçoğlu Projesi’ni tamamen çevre ve doğa merkezli bir yaklaşımla ele alıyoruz. Saraçoğlu’nun tarihi dokusunu oluşturan buradaki 44 tescilli yapıyı restore ederek, muhafaza ediyoruz'' dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Saraçoğlu'na sahip çıkıyorum!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara’nın merkezinde yer alan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca restorasyonuna başlanılan tarihi Saraçoğlu Mahallesi’yle ilgili CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüştü. Kılıçdaroğlu, 10 yıl yaşadığı Saraçoğlu Mahallesi'ne sahip çıktığını söyledi.

Murat Kurum: Saraçoğlu projesinde tek bir ağaç bile kesilmeyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Saraçoğlu Yenileme Projesi'ne ilişkin "Projemiz, mahalle kültürünün yaşatıldığı, yürüyüş yolları, çocuk parkı, ticari alanlarıyla yemyeşil bir yaşam merkezi olacak. Bu projede tek bir ağaç bile kesilmeyecek" dedi.

Okan Gaytancıoğlu’ndan imar barışı eleştirisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu tarafından kendisine yöneltilen soru önergesine yönelik imar barışından 25 milyar para toplandığını söylemişti. CHP’li Gaytancıoğlu, Bakan Kurum’un yanıtı hakkında değerlendirmede bulundu.

Şafak Bamyacıoğlu evre gedizler Haberi

Şafak Bamyacıoğlu evre gedizler


EVRE 2 Gedizler'in Satış ve Pazarlama Müdürü Şafak Bamyacıoğlu, projenin yükseldiği Sancaktepe'ye ilişkin öngörülerini belirtti. Yakın gelecekte Sancaktepe'nin son derece kaliteli bir yaşam merkezi olacağına inanan Bamyacıoğlu, ulaşım imkânlarının kolaylığının altını çizdi. Konut yoğunluklu gelişen Sancaktepe bölgesinden, birçok farklı merkeze, alternatif yollar ile ulaşımın kolaylaştığını belirten Bamyacıoğlu, "Bu lokasyon avantajı, aynı hanede yaşayan ve farklı noktalarda işleri olan aile bireyleri için büyük bir kolaylıktır. Dört tarafının, İstanbul'un akciğerleri diye nitelendirilen ormanlar ile kaplı olması, büyük bir metropolün insan üstündeki olumsuz etkilerini büyük ölçüde azaltmakta ve çocukların gelişiminde büyük rol oynamaktadır" dedi. 



Habertürk...