19 / 04 / 2024

Şafak Elektrik silivri

Şafak Elektrik silivri

İstanbul Hadımköy’deki 5 bin metrekare tesisini taşıyarak, 1 ay sonra 11 bin metrekare olan Silivri’deki fabrikasını faaliyete geçirecek olan Şafak Elektrik, yeni bir döneme geçiş yapıyor.

Akbuğa İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbuğa İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bircan Akbuğa tarafından kuruldu.

Öz Karaduman Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Karaduman Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Esat Karaduman tarafından kuruldu.

Karma Plan Proje Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Karma Plan Proje Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Anonim Şirketi Maltepe'de Şafak Çağlar tarafından kuruldu.

Silivri için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

İstanbul ili Silivri ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

İstanbul Silivri ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili Silivri ilçesi sınırları içerisinde tesis edilecek olan trafo binasının yapımı amacıyla konumu belirtilen taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırmasına karar verildi. 

Erdem Metal Makina Elektrik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Metal Makina Elektrik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Nursen Erdem tarafından kuruldu.

Imperıal Enerji Elektrik Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imperıal Enerji Elektrik Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Koşar tarafından kuruldu.

Salgından kaçan Çatalca ve Silivri'de yazlık kiraladı!

Koronavirüsün etkisiyle bu yıl yazlık evlerin kapıları mart ve nisan aylarında açıldı. Salgından korunmak isteyenler Çatalca ve Silivri gibi yazlık bölgelere yönelince, bu ilçelerdeki elektrik tüketiminde yüzde 35’lere varan artış yaşandı.

Çağıran Plastik İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Çağıran Plastik İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çağıran tarafından kuruldu. 

Yılmaz Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Yılmaz Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi bugün Silivri'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Şafak Elektrik, Silivri’deki fabrikasını faaliyete geçiriyor!

İstanbul Hadımköy’deki 5 bin metrekare tesisini taşıyarak, 1 ay sonra 11 bin metrekare olan Silivri’deki fabrikasını faaliyete geçirecek olan Şafak Elektrik, yeni bir döneme geçiş yapıyor.

Dniz Makina Elektrik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Dniz Makina Elektrik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi, Serkan Orhanlar Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Silivri, Değirmenköy Fevzipaşa Mahallesi'nde açıldı.

Almak Mühendislik Mekanik Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almak Mühendislik Mekanik Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Doğan tarafından 20 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Silivri, Piri Mehmet Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Şafak Elektrik silivri Haberi

Şafak Elektrik silivri


37 yıl önce işadamı Ekrem Koca tarafından kurulan Şafak Elektrik A.Ş, elektrik piyasasında bağlantı pabuçlarını üreten ve yüzde 100 yerli sermayeli bir firma. Şirketin 35 yıldır ürettiği sıkmalı kablo pabuçları ise artık jenerik marka haline geldi.  Adı, tıpkı Selpak, Borcam, Pimapen gibi ürünle özdeşleşen Şafak pabuçları, halen TEDAŞ gibi işletmelerin ihale şartnamesinde yer alıyor. İç piyasada yabancı rakiplerini geride bırakan Şafak Elektrik pazarda yüzde 55’lik paya sahip oldu.

Şafak Elektrik Yönetim Kurulu Üyesi Tuba Koca Demirtaş, “Montaj ustaları artık kablo pabucunu ‘oradan bir ŞAFAK ver’ diyerek istiyorlar” dedi.

İstanbul Hadımköy’deki 5 bin metrekare tesisini taşıyarak, 1 ay sonra 11 bin metrekare olan Silivri’deki fabrikasını faaliyete geçirecek olan Şafak Elektrik, yeni bir döneme geçiş yapıyor.  

Dünyayla Bağlantısı Genişleyecek

Halen 20 ülkeye ihracat yapan...