19 / 04 / 2024

Safe Spor Sahaları ve Çit Sistemleri İnşaat nerede

Safe Spor Sahaları ve Çit Sistemleri İnşaat nerede

Safe Spor Sahaları ve Çit Sistemleri İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Şehri Yılmaz ve Rıza Adatepe ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Bayrampaşa, Cevatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Sincan Ova Çayı yeniden inşa edilecek!

Sincan Belediyesi, doğal güzellikleriyle bilinen Ova Çayı'nı ilçe turizmine kazandırmak için çalışmalara başladı. Ova Çayı etrafına yürüyüş yolları, restoranlar, spor sahaları, mesire, konser ve festival alanları inşa edilecek.

Sultangazi kent ormanına botanik park yapılacak!

Sultangazi’de 2010’da yapımına başlanan bin 620 dönümlük kent ormanı botanik park olacak. Yılda 2.5 milyon kişinin gittiği bölgede spor sahaları, çocuk oyun alanları ve kafeteryalar yapılacak.

Avcılar Sahil Parkı cazibe merkezine dönüştü!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avcılar Sahil Parkı'na parkta, oturma alanları, deniz kıyısında yürüyüş parkuru, koşu, bisiklet için özel yollar, go kart pisti, seyir terasları, spor sahaları inşa etti. İBB, alanı cazibe merkezine dönüştürdü.

Zeytin sahaları yatırıma açılmayacak!

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu toplandı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Özlü, zeytin sahalarının yatırıma açılmayacağını açıkladı.

Kayseri Büyükşehir'den yeni spor tesisi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi amatör spora hem malzeme desteği hem de tesis desteği sağlıyor. Argıncık’taki amatör spor sahalarının yanına Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan tesisin temeli geçtiğimiz gün atıldı.

Sakarya'ya yeni spor yatırımları geliyor!

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu heyeti ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Amatör spora desteğimiz önümüzdeki süreçte de devam edecek. İnşallah yeni yılda da yeni sahalar inşa edeceğiz." dedi

İzmir Ödemiş'e yeni halı sahalar yapılıyor!

Spor Toto Genel Müdürlüğü’nün desteği ile Ödemiş’e halı sahalar yapılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde protokolü imzalanan iki yeni ortak kullanımlı halı saha için yerinde incelemeler yapıldı.

Ağva Sahil Düzenleme Projesi'nde sona gelindi!

Sosyal tesislerin, spor sahalarının ve ortak kullanım alanlarının yer aldığı Ağva Sahil Düzenleme Projesi'nde sona gelindi.

Mersin'deki okullar yenileniyor!

Eğitime destek amacı ile başlatılan çalışmalar kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ekipleri, Mersin genelinde 139 okulda asfalt, bordür çalışması ve spor sahalarının yapımına başladı.

Bursa Vakıf Parkı şekillenmeye başladı!

Bursa’ya ‘yeşil’ kimliğini yeniden kazandırmak için çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi içinde spor sahaları, yüzme havuzu suni gölet ve 250 bin metrekarelik yeşil alan bulunan Vakıfköy Spor ve Kent Parkı, ana hatları ile şekillenmeye başladı.

Bursa Garnizon'a yeni spor salonu!

Yeni stadyum, amatör kulüplere sahalar, eğitim kurumlarına spor salonları, branşlara özel tesisler ve mahallelere yüzme havuzları ile Bursa’yı sporda da marka kent haline getiren Büyükşehir Belediyesi, Garnizon Komutanlığı’na da bir spor salonu kazandırıyor.

Manisa Zafer İlkokulu yeniden doğuyor!

Kula Belediyesi, Zafer İlkokulu’nun çehresini değiştiriyor. Yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde okulun bahçesinde çevre düzenlemesinden yeni spor sahalarına kadar birçok çalışma gerçekleştiriliyor.

Şanlıurfa Harran'a otogar ve spor kompleksi müjdesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi , "Harran için otogar, spor kompleksi, semt sahaları ve sur içi aydınlatmaları çalışmaları için yakında sahaya ineceğiz." dedi.

Safe Spor Sahaları ve Çit Sistemleri İnşaat nerede Haberi

Safe Spor Sahaları ve Çit Sistemleri İnşaat nerede

Safe Spor Sahaları ve Çit Sistemleri İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Şehri Yılmaz ve Rıza Adatepe ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Bayrampaşa, Cevatpaşa Mahallesi'nde kuruldu. 


Safe Spor Sahaları ve Çit Sistemleri İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Her nevi konut, toplu konut inşaatı yaptırır, satar, kiraya verir, şehirler kurar, işhanları, yol, köprü, baraj, kanal, tünel, fabrika binaları, hava alanları, otel, motel, kamping, her türlü turistik tesis, alışveriş merkezi, spor tesisleri, spor sahaları ve her türlü inşaat işlerini yapar, her türlü gayrimenkul alım satım ve ticaretini yapar. b) Gerek kendi arsa ve arazileri gerekse özel ve tüzel kişilere veya hazineye ait arsa ve araziler üzerinde her türlü konut, toplu konut, turistik tesis, tatil köyleri ve konaklama...