29 / 03 / 2024

Safe Spor Sahaları ve Çit Sistemleri İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Safe Spor Sahaları ve Çit Sistemleri İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Şehri Yılmaz ve Rıza Adatepe ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Bayrampaşa, Cevatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.



Safe Spor Sahaları ve Çit Sistemleri İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Şehri Yılmaz ve Rıza Adatepe ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Bayrampaşa, Cevatpaşa Mahallesi'nde kuruldu. 


Safe Spor Sahaları ve Çit Sistemleri İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Her nevi konut, toplu konut inşaatı yaptırır, satar, kiraya verir, şehirler kurar, işhanları, yol, köprü, baraj, kanal, tünel, fabrika binaları, hava alanları, otel, motel, kamping, her türlü turistik tesis, alışveriş merkezi, spor tesisleri, spor sahaları ve her türlü inşaat işlerini yapar, her türlü gayrimenkul alım satım ve ticaretini yapar. b) Gerek kendi arsa ve arazileri gerekse özel ve tüzel kişilere veya hazineye ait arsa ve araziler üzerinde her türlü konut, toplu konut, turistik tesis, tatil köyleri ve konaklama tesisleri inşaa eder, bunları kiralar, kiraya verir, işletir, satar, satın alır ve üçüncü şahıslara devreder. c) Konu ile ilgili olarak devlet kurum ve kuruluşları ile katma ve özel bütçeli dairelerle, belediyelerin, hakiki ve hükmi şahısların açacağı ihalelere iştirak eder, taahhütlerde bulunur ve bu taahhütleri tamamlar. d) Konu ile ilgili her türlü inşaat malzemeleri araç ve teçhizatları, iş makinaları ve teçhizatlarının yurt içi alım ve satımlarını ve ithalat ve ihracatlarını yapar. e) Şirket iştigal konuları ile ilgili olarak fabrikalar, sanayii siteleri kurabilir, işletebilir, kurulmuş olanları satın alabilir. f) Otel, motel, kamping, mokamp, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonları, plaj, restaurant, kafetarya, alışveriş merkezi gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek içecek yerleri, gümrüklü veya gümrüksüz turistik eşya satış yerleri açar, işletir, kiralar, kiraya verir, satın alır veya satar. g)Şirket iştigal konusuyla ilgili olarak yapılan spor tesislerinde sahalarında gerkeli her türlü bakım onarım faaliyetlerini yapabilir. h)Şirket her türlü kara taşıtının alımını ve satımını yapabilir.



Geri Dön