19 / 04 / 2024

Safir Park Sitesi

Safir Park Sitesi

Beylikdüzü'nde yer alan Safir Park Residence'ta son 7 dairenin satışları devam ediyor. Safir Park'ta daireler hemen teslim ediliyor...

Safir Park’ta 245 bin liraya 2+1! Peşinde yüzde 3 indirim!

B bloğun da teslimlerin başladığı Safir Park projesinde daire satışları güncellenen fiyatlarla devam ediyor. Beylikdüzü’nde hayata geçen projede minimum fiyat 245 bin lira olarak belirlendi

Safir Park’ta 380 bin TL’ye 3+1! Hemen teslim!

Şentürkler Mühendislik, Güven İnşaat projesi olan Safir Park, Beylikdüzü’nde hayata geçti. B bloğun da teslimlerin başladığı projede nakit ödemelere yüzde 3 oranında indirim uygulanıyor

Safir Park B blokta fiyatlar güncellendi! 230 bin TL’ye 2+1!

Beylikdüzü’nde hayata geçen Safir Park Residence projesinde B bloğun teslimleri başladı. Projede güncellenen fiyatlar 2+1 dairelerde 230 bin liradan başlangıç gösteriyor

Safir Park Sitesi'nde B blokta teslimler başladı! 330 TL'ye!

Safir Park Residence projesi kapsamında yer alan B blokta teslimler başladı. Projedeki konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Ankara Büyükşehir, Güney Park Sitesi'ndeki 17 konutu satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 17 konut ve 1 iş yerini satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Ankara'da 17 adet 2+1, 3+1 ve 4+1 konut ile 1 iş yeri satılıyor! Ev ve iş yeri alacaklara fırsat!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Güney Park Sitesi'nde yer alan 17 adet konut ile 1 adet dükkanı satıyor. İşte ayrıntılar...

Acıbadem Tibaş Park sitesi sakinlerinden kaçak inşaat isyanı! 

Tibaş Parkı gönüllüleri bugün düzenledikleri basın açıklamasında, "Park ve Kültür Merkezi; bağışlanma ve imar koşuluna uygun bir şekilde yeniden yapılarak Acıbadem halkının kullanımına açılmalıdır" dedi...

Safir Park Evleri'nde teslimler başlıyor! 295 bin TL'ye 2+1!

Safir Park Evleri'nde teslim dönemi başlıyor, Projede yer alan konutların fiyatları 295 bin TL'den başlıyor.

Osmaniye Ebruli Park Sitesi'nin adı değişti!

Osmaniye’nin kadirli ilçesinde bir müteahhit Fetö/PDY terör örgütü tarafından 15 Temmuz da gerçekleştirilen hain darbe girişimine tepki olarak, Ebruli Park evleri olan sitenin ismini “15 Temmuz Demokrasi Evleri” olarak değiştirdi.

Çamlıca Sitesi ve Agena Park Konutları'nda 7.3 milyon TL'ye satılık 6 villa!

Büyükçekmece 2.İcra Dairesi, Büyükçekmece Çamlıca Sitesi ve Esenyurt'ta yer alan Agena Park Konutları'ndaki 6 villayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 390 bin TL olarak belirlendi.

Kemer Park Evleri Sitesi'nde icradan 5 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul İli Eyüp İlçesi Kemer Park Evleri Sitesi'nde bulunan villa İstanbul 10.İcra Dairesi tarafından 3 Aralık 2015 günü saat 15:50 ile 16:00 arası açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Petkim Park'ta kiralık talebi çok fazla!

Türköz İnşaat tarafından yapımı tamamlanan ve daire sahiplerine teslim edilen Körfez Yarımca Petkim Park Evleri'nde yaşam başladı. Havuzu da açılan Petkim Park Sitesi'nde kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Narin Park Evleri'nin Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor!

Trakya'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Projenin 548 konutluk ilk etabında satışlar devam ediyor.

1998 yılında Acıbadem Park Sitesi satışa sunulmuş!

1998 yılında Türkiye İş Bankası Mensupları Emekli Sandığı Vakfı tarafından yaptırılan Acıbadem Park Sitesi satışa sunulmuş. 9 blok üzerine inşa edilen site 144 konuttan oluşuyormuş.

Narin Park Erguvan Sitesi 7 bin konuttan meydana gelecek!

TRAKYA'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Çerkezköy'e farklı bir yaşam konsepti kazandıran Narin Park projesinde kiralama hizmeti de sunuluyor.

HCH Hakan Yapı İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HCH Hakan Yapı İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Gündoğdu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Ginza Lavinya Park Sitesi'nde kuruldu.

Safir Park Sitesi Haberi

Safir Park Sitesi


Şentürkler Mühendislik ve Güven İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Safir Park Residence'ta 182 adet konuttan son 7 konutun satışları devam ediyor. 13 katlı 2 blok halinde yükselen Safir Park Residence'ta 35 adet ticari ünite yer alıyor.


Safir Park Residence'ta 1 adet 1+1, 2 adet 2+1, 1 adet 3+1, 3 adet 4+1 daire bulunuyor. Safir Park'ta 1+1 daire 220 bin TL'ye satılırken, 2+1 daireler 255 bin TL'den, 3+1 daireler 410 bin TL'den, 4+1 daireler 550 bin TL'den başlıyor.


Safir Park Residence Beylikdüzü'nde banka kredili ödemeler yapılırken, peşin alımlarda yüzde 3 indirim yapılıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Safir Park Residence'ta fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu, tekno market, market, 1.900 metrekare büyüklüğünde gezi ve spor alanı, cafe, kuaför, banka, güneşlenme ve seyir alanları yer alıyor. 


44...