25 / 04 / 2024

Safiye Aktuna

Safiye Aktuna

Modern Kütük Ev İnşaat ve Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Safiye Aktuna ve Ramazan Arabacı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Kartal, Orta Mahallesi'nde kuruldu.

Afs İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afs İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 45 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yasin Keleş, Fatma Aksoy Biber, Hasan Keleş, Safiye Aksoy Zorlu ve Talha Keleş ortaklığında kuruldu.

Aksoylar İmz İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoylar İmz İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Beylikdüzü’nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Safiye Aksoy Zorlu tarafından kuruldu.

Yüksek Mimar Safiye Oya Güngen vefat etti!

Yüksek Mimar Safiye Oya Güngen hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Gürsel Baran'ın acı günü! Safiye Baran vefat etti!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'ın annesi Safiye Baran hayatını kaybetti. ATO Yönetim Kurulu taziye ilanı yayınladı.

Sezen Aksu'nun evinin güzellik merkezine dönüşmesine izin yok!

Minik Serçe Sezen Aksu, İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'un Beylerbeyi'nde bir dönem yaşadığı evini satın alarak güzellik merkezi işletmeciliği yapan Safiye Turan’a kiralamıştı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Güzellik merkezi olmasına müsaade edemeyiz” diye konuştu.

Artistanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artistanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülçin Gönül ve Safiye Gönül tarafından kuruldu.

Zemin-temel uyumuna dikkat!

İstanbul’daki depremlerinin ardından gözler şehirdeki yapılara çevrildi. Özyeğin Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Safiye Feyza Çinicioğlu, ''Kendi binamızın sağlam olması tek başına bir anlam ifade etmiyor. Şehrin ve ülkenin de sağlam olması gerekiyor” dedi.

Ebmar Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebmar Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Safiye Ebru Sarıhan tarafından kuruldu. 

Trench Madencilik Hafriyat Nakliye Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trench Madencilik Hafriyat Nakliye Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Safiye Demirtaş tarafından kuruldu. 

Örnek Yalıtım İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örnek Yalıtım İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Safiye Dursun tarafından kuruldu. 

Meg Üst Yapı Taahhüt Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meg Üst Yapı Taahhüt Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Safiye Erdemir, Kemal Mahlı ve Yahta Durmuş tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Safiye Soyman, MS hastası oğlu için Bodrum'da ev tuttu!

Bodrum Gündoğan’da denize nazır bir ev kiralayan Soyman, yaz aylarını burada geçireceğini belirtti. Soyman bu evin oğlunun sağlığına iyi geleceğine inanıyor.

Evinn Site Yönetimi ve Gayrimenkul Emlak Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Evinn Site Yönetimi ve Gayrimenkul Emlak Hizmetleri Limited Şirketi, Safiye Ercan, Gürsel Ercan ve Eşref Borça ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Kadıköy, Kozyatağı,19 Mayıs Mahallesi'nde kuruldu.

Safiye Aktuna Haberi

Safiye Aktuna

Modern Kütük Ev İnşaat ve Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Safiye Aktuna ve Ramazan Arabacı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Kartal, Orta Mahallesi'nde kuruldu. 


Modern Kütük Ev İnşaat ve Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek....