25 / 04 / 2024

Safranbolu hedefleri

Safranbolu hedefleri

Safranbolu'ya yılda 1 milyon turistin çekilmesi hedefi doğrultusunda, diziler sayesinde Türkiye'ye ilginin arttığı Arap ülkelerindeki tanıtımlar artırılacak.

Safranbolu Büyük Göztepe Tümülüsü'nün kazında sona yaklaşıldı!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan Büyük Göztepe Tümülüsü'nde 5 yıldır devam eden kazı çalışmalarında sona yaklaşıldı. 2012'den itibaren aralıklarla yapılan kazılar, bir ay içinde tamamlanacak.

TOKİ Karabük Safranbolu'ya 579 adet konut yaptıracak!

TOKİ Karabük ili, Safranbolu ilçesi 579 adet konut ve 1'er adet cami ve ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 14 Haziran 2016 gününde yapılacak.

Safranbolu'daki 75 tarihi konak restore edilecek!

UNESCO tarafından dünyanın en iyi korunan ilk 20 kenti arasında gösterilen, 3 bin yıllık geçmişe sahip Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, tarihi 75 konağın yanı sıra 47 çeşmenin onarımına başlanacak.

Safranbolu Kent Tarihi Müzesi yeniden açıldı!

Safranbolu Kaymakamlığı tarafından yürütülen “Kentin Müzesi Tarihin Sesi” isimli projenin en önemli faaliyetleri arasında bulunan Safranbolu Kent Tarihi Müzesi’nin açılışı geniş bir katılımcı kitlesi eşliğinde yapıldı.

TTOK Safranbolu'daki tesislerini kiraya verecek!

Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu (TTOK), tarihi evleriyle ünlü Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan "Turi̇ng Safranbolu Tesi̇sleri̇"nin kira ve işletilmesinin ihale edileceğini duyurdu.

Safranbolu'da yollar yenileniyor!

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, granit yol çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.Aksoy, Aslanlar mevkisinde belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar nedeniyle çevreye verdikleri rahatsızlıktan dolayı özür diledi.

Emekli TOKİ Karabük Safranbolu kura sonuçlarının tam listesi!

TOKİ Karabük Safranbolu Konutları'nın kura çekilişi dün yapıldı. Projede 426 adet konut için hak sahipleri belli oldu. İşte Emekli TOKİ Karabük Safranbolu kura sonuçlarının tam listesi...

TOKİ Karabük Safranbolu ve Bulak Konutları'nın kura çekilişi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın “Emekliye İkinci Bahar Projesi” kapsamında Safranbolu’da 426 konut projesi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile işbirliğinde Bulak’ta yapılan 66 konut projesinin kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Karabük Safranbolu kura sonuç listesi!

TOKİ Karabük Safranbolu projesi kura çekimi sonuçları açıklandı. Proje kapsamında emekli kategorisinde 426 daire satışa sunuldu. İşte, TOKİ Karabük Safranbolu kura sonuç listesi...

Safranbolu Karabük kura sonuç listesi!

Kura çekilişi bugün gerçekleşen projede toplamda 426 adet daire yer alıyor. İşte Safranbolu Karabük kura sonuç listesi...

Karabük Safranbolu TOKİ kura sonucu açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın kura yöntemiyle satışa çıkardığı Karabük Safranbolu TOKİ Konutları kurası bugün çekildi. Karabük Safranbolu TOKİ kura sonucu açıklandı.

12 Şubat TOKİ Karabük Safranbolu kura sonuç listesi!

12 Şubat TOKİ Karabük Safranbolu kura sonuç listesi yayınlandı. 426 adet konut için emekli hak sahiplerinin belirlendiği projede 320 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Karabük Safranbolu TOKİ Evleri kura sonucu!

Karabük Safranbolu TOKİ Evleri kura sonucu henüz açıklanmadı. Bugün saat 13.00'de kura yöntemiyle satışa çıkarılan projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Safranbolu hedefleri Haberi

Safranbolu hedefleri

Daha çok Uzakdoğuluların ilgi gösterdiği Safranbolu'ya 1 milyon turistin çekilmesi için gözler Arap ülkelerine çevrildi. Diziler sayesinde Türkiye'yi daha yakından tanımak isteyen Arap turistlere yönelik tanıtımlar artırılacak.


Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Uzakdoğu ve Avrupalı başta olmak üzere yılda 60 ülkeden yaklaşık 200 bin yabancı turistin ziyaret ettiği Safranbolu'ya son yıllarda Suudi Arabistan, İran, Irak, Sudan ve Cezayir'den de ziyaretçilerin geldiğini söyledi.


Artan tanıtımların ve Türk dizilerinin etkisiyle Arap turist sayısında artış olduğunu, ilçede 5 yılda bu ülkelerden toplam 150 bin turistin ağırlandığını anlatan Aksoy, "Bu yılın 4 aylık verilerine göre Suudi Arabistan'dan gelen turistler 60 ülke içinde 5. sırayı aldı. Geçmiş yıllarda bir elin parmakları kadar Arap ülkelerinden turist ağırlardık" dedi.


Aksoy, Suudi Arabistan başta olmak üzere...