26 / 04 / 2024

sağlık çalışanları konut satışı

sağlık çalışanları konut satışı

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçen Silivri 3. Etap projesinde bulunan stok konutlar yarın sağlık çalışanları için satışa çıkıyor.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için yarın satışa çıkıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçirilen Silivri 3. Etap projesindeki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıkıyor...

Kocaeli'de Sağlıkkent Konutları sahiplerine teslim edildi! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi döneminde zor şartlar altında çalışan sağlık çalışanları için yapılan Sağlıkkent Konutları’nın anahtar teslimi yapıldığı açıklandı.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman? Sağlık çalışanları aman kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı tarafından 11 bin 623'ü hekim ve 297'si yan dal uzmanı bin 812 uzman hekim olacak şekilde, 13 bin 435 hekimin görev yeri belirlenecek. Peki Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman?

Sağlık çalışanları 1-2 Ağustos’ta iş bırakacak!

Bugünkü enflasyonist ortamda ücretlere yapılan zamların geçimlerini sağlamaya yetmediğinden yakınan hekimler ve sağlık çalışanları iki gün iş bırakacak. SABİM Başkanı Akarken, vatandaşların nitelikli sağlık hizmetini almasını istediklerini belirterek vatandaşları desteğe çağırdı.

Sağlık çalışanları zam taleplerini açıkladı: İlk 3 ayda yüzde 35 yükseliş! 

Sağlık-Sen 1 Ağustos tarihinde başlayacak toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde taleplerini tek tek duyurdu. İşte sağlık çalışanlarının zam talepleri...

Sağlık çalışanları dikkat! 120 saati geçen icap nöbetlerinde son dakika gelişmesi! Ücret verilecek mi? 

Sağlık çalışanlarının 120 saati geçen icap nöbetleri ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Anayasa Mahkemesi, yeni alınan bir kararı paylaştı. 

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi ne zaman? Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı işçi alımına dair yoğun bir ilgi var. Vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? İşte son gelişmeler...

Sağlık Bakanlığı tarafından 42 bin 500 personel alımı yapılacağı açıklandı. Açıklamanın ardından pek çok kişi başvuru tarihlerini sorgulamaya başladı. Bakan Fahrettin Koca tarafından duyurulan personel alımıyla ilgili başvuru tarihleri ve başvuru koşulları merak ediliyor.

Sağlık bakanlığı personel alımı 2023! Sağlık Bakanlığı personel alımı 2023 başvuru ne zaman yapılacak?

Sağlık Bakanlığı personel alımı 2023 başvuru tarihi açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? sorusu gündemi meşgul etmeye başladı. İşte bu konuya dair detaylar!

Sağlık Bakanlığı ikinci etap personel alımı başladı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı tarihleri 2023! 

"Sağlık Bakanlığı 2. personel alımı ne zaman, hangi tarihte?" sorusunun cevabı sık sık arama motorlarında araştırılıyor. Sağlık Bakanlığı ikinci etap personel alımı başladı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı tarihleri 2023! 

4 üniversite peş peşe duyurdu! 1097 sağlık personeli alımı başladı! İşte şartlar!

Sağlık personeli olmak isteyenlere müjde. 4 üniversite de personel alımına dair peş peşe açıklama yaptı. İşte detaylar!

Sağlık çalışanları borç batağında yaşıyor! 10 sağlıkçının 8’i borçlu!

14 Mart Tıp Bayramı yaklaşırken, yapılan bir anket, sağlık çalışanlarının içinde bulunduğu acı tabloyu ortaya koydu. İnsan sağlığı gibi çok önemli bir alanda çalışan, pandemi, deprem gibi en zor günlerde görev üstlenen sağlık çalışanlarının büyük bir kısmı borç içinde yaşıyor.

sağlık çalışanları konut satışı Haberi

sağlık çalışanları konut satışı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından  Silivri'de hayata geçirilen  Silivri 3. Etap projesindeki 37 adet stok konut yarın sağlık çalışanları için satışa çıkıyor. Satışlar 5 Mart 2021 tarihine kadar devam edecek. Başvurular Zeytinburnu’nda bulunan KİPTAŞ Genel Müdürlüğü’ne yapılacak. 


Silivri Alipaşa Mahallesi'nde yer alan projede bin 520 daire yer alıyor. Satışa çıkarılan 37 adet stok konut 2+1 şeklinde olup 92 metrekare büyüklüğe sahip. 

Tüm sağlık personelleri( (özel ve kamu tüm sağlık merkezlerinde çalışan, temizlik görevlisi, memur, ambulans şoförü, hasta bakıcı, hemşire, doktor, eczacı vb ile tıbbi laboratuvar, aile sağlığı merkezi, eczane çalışanları vb.) (özel muayenehane hariç) için satışa sunulan daireler hemen teslim edilecek.  Silivri 3. Etap'tan ev sahibi olmak isteyen sağlık çalışanlarının kendisi ve eşinin üzerine konut olmaması gerekecek.