28 / 03 / 2024

sağlık kent beylikdüzü fiyatları

sağlık kent beylikdüzü fiyatları

İttifak insaat'ın, Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği projesi Saglıkkent'te yasam başladı. Yeni ev sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyenler için uygun fırsatlar sunan projede kalan 145 daire alıcılarını bekliyor.

Mrtd Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mrtd Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 9 milyon 49 bin 939,83 TL sermaye bedeli ile Murat Doğan tarafından kuruldu.

Hydr Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hydr Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 20 milyon 278 bin 393,52 TL sermaye bedeli ile Haydar Doğan tarafından kuruldu.

Rza Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rza Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 30 milyon 129 bin 635,79 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Om Clinics Sağlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Om Clinics Sağlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Om Clinics Sağlık Anonim Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Özel sağlık sigortası yaptıracaklar dikkat! Yüzde 180 zamlandı! Bunları yaparsanız fiyat düşer! Hemen bakın!

Özel sağlık sigortası yaptıracak vatandaşlar, fiyatları düşürmenin bir yolu olup olmadığını merak ediyor. Bunları yaparsanız fiyat düşer! Hemen bakın!

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Kartepe'deki Sağlık Kent projesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde Kartepe'de sağlıkçılar için inşa etmeyi taahhüt ettiği 502 konutluk sağlık kent projesinin ihalesini iptal etti.

Es Aura Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Es Aura Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Es Aura Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Beylikdüzü’nde yapıldı.

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Boztemur tarafından kuruldu.

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde   50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Humaykanı  Ve Mehmet Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Kayseri Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın temeli atıldı!

Kayseri'de Talas Mevlana Mahallesi'ne inşa edilecek Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın temeli atıldı.

sağlık kent beylikdüzü fiyatları Haberi

sağlık kent beylikdüzü fiyatları

35 yıldır konut projelerine imza atan İttifak İnsaat'ın, Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği projesi Saglıkkent'te yasam başladı. Yeni ev sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyenler için uygun fırsatlar sunan projede kalan 145 daire alıcılarını bekliyor. 21 bin metrekare alan üzerine kurulu Saglıkkent; 10 blok 577 daireden oluşuyor. Projede 2+1 daireler 79 ve 98 m , 3+1 daireler ise 118 m2 seçenekleriyle ve hemen teslim imkanıyla satısa sunuluyor. 2+1 daireler 79 m2180 bin ve 98 m2 220 bin TL'den başlayan fiyatlarla, 3+1 daireler 118 m2 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Doğal peyzaj alanlarıyla dikkat çeken proje Beylikdüzü E-5'e yürüme mesafesinde...