28 / 03 / 2024

sağlık kent esenyurt fiyat

sağlık kent esenyurt fiyat

Yüzde 76'sı yeşil alandan meydana gelen Sağlıkkent Konutları 10 blok halinde inşa ediliyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. İşte Sağlık Kent güncel fiyat listesi...

İttifak İnşaat Sağlık Kent teslim tarihi!

İttifak İnşaat Sağlık Kent teslim tarihi haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 79 metrekare ile 98 metrekare 2+1 ve 118 metrekare 3+1 daire tiplerinden meydana geliyor

Sağlık Kent satılık daire!

Sağlık Kent satılık daire fiyatları şöyle: 2 oda 1 salon daireler 120 bin TL ile 200 bin TL arasında, 3 oda 1 salon daireler 160 bin TL ile 280 bin TL arasında değişiyor...

Traki Turizm Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Traki Turizm Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Balkan Manap tarafından kuruldu.

İstanbul'daki kamu binaları depreme hazırlanıyor! Hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak!

Beklenen Marmara depreminden en çok etkilenecek kent, İstanbul olarak belirtiliyor. Mega kentte kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Olası bir depremde, kamu binaları ile İstanbulluların hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak. İşte megakentteki kamu binalarında son durum...

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Amer Bakrı tarafından kuruldu.

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Jasım Salim tarafından kuruldu.

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile M.H.A.H.Ahmed Masood tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Kartepe'deki Sağlık Kent projesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde Kartepe'de sağlıkçılar için inşa etmeyi taahhüt ettiği 502 konutluk sağlık kent projesinin ihalesini iptal etti.

Kalaa Danışmanlık Sağlık Turizm Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalaa Danışmanlık Sağlık Turizm Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin  TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohammed Baharetha Emad Musa I.H. Imad Jamal    Ahmed tarafından kuruldu.

Cosmocross Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Cosmocross Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi  Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Humayoun Ashraf tarafından kuruldu.

Hiper Sağlık Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hiper Sağlık Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kılınç ve Umut Çakır ortaklığında kuruldu.

Renaıssance Clınıque Uluslararası Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Renaıssance Clınıque Uluslararası Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kağan Nas tarafından kuruldu.

sağlık kent esenyurt fiyat Haberi

sağlık kent esenyurt fiyat

Sağlık Kent güncel fiyat listesi bilgisinden önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Ödemeleri 36 ay veya 48 ay 0 faiz imkanı ile yapılan proje İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor.


Konut teslimleri hemen gerçekleşen Sağlık Kent Evleri'nin sosyal donatı alanları içerisinde spor tesisleri, yüzme havuzu, güvenlik, oyun alanları, yürüyüş alanları, süs havuzları bulunuyor.


Esenyurt Sağlık Kent Konutları 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. 10 blok şeklinde tasarlanan projede 2+1'ler 79 ve 98 metrekare, 3+1 daireler ise 118 metrekareden oluşuyor.


Daire bedelinin yüzde 75'i için banka kredisi kullanılabilen Sağlık Kent Esenyurt Evleri İttifak İnşaat imzası taşıyor. Projede toplam 577 adet daire bulunuyor.


Sağlık Kent güncel fiyat listesi!

2+1 daire fiyatları 190 bin TL,

3+1 daire fiyatları 220 bin TL'den başlıyor.


Sağlıkkent iletişim bilgileri

Telefon: 0212...