28 / 03 / 2024

Şah Grup Gayrimenkul adresi

Şah Grup Gayrimenkul adresi

Şah Grup Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Atalay Demirbaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe yeni rota oluşturuluyor!

Sen Grup Gayrimenkul dünyasına yeni bir soluk getirecek köklü bir değişime imza atmaya hazırlanıyor. 

Ysn Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysn Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Taşdemir tarafından kuruldu.

Kcb Grup Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kcb Grup Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Recep Kocaboğa tarafından kuruldu.

Ayhanlar Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayhanlar Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Korhan Halil Ayhan ve Volan Ayhan ortaklığında kuruldu.

Efor Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Efor Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Akkuş ve İbrahim Akkuş ortaklığında kuruldu.

Mk Nazlı Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Nazlı Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Arma Grup Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arma Grup Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tiryaki tarafından kuruldu.

Sima Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sima Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nefın Damlakhı tarafından kuruldu.

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksel Şahin tarafından kuruldu.

Enz Grup Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Enz Grup Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Çatalca'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özkan tarafından kuruldu.

Parsian Grup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parsian Grup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Danyarıpour tarafından kuruldu.

İş Bankası'ndan Türk gayrimenkul devi Çağla Grup'a iflas davası! 

İş Bankası, alacaklı olduğu gayrimenkul devi Çağla Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat AŞ'ye karşı iflas davası açtı. Çağla Grup, Skyland İstanbul projesi ile biliniyor. İşte ayrıntılar... 

Zafer Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Zafer Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mouaffak Al Sabbagh tarfından kuruldu.

Şah Grup Gayrimenkul adresi Haberi

Şah Grup Gayrimenkul adresi

Şah Grup Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Atalay Demirbaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu. 

Şah Grup Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu;1. Muhtelif gayrimenkul projelerinin pazarlama, satış, hakla ilişkiler politikalarını oluşturmak, bu konuları üstlenmek ve danışmanlık hizmetleri sunmak, 2. Her türlü gayrimenkulün alım, satım ve kiralanmasında, gayrimenkul sahip, geliştirici, yatırımcı, alıcı, kiracı ve ilgililerini bir araya getirmek, tanıtım, sunum ve aracılık hizmetleri vermek, 3. Yerli ve yabancı tüm resmi, yarı resmi, özel ve askeri kuruluşlar, hakiki ve hükmi şahıslara ait her türlü altyapı, bina, bölüm, tesis, yol, köprü ve sanat yapıları ile bunların tüm eklentileri ile ilgili her türlü inşaat, montaj, restorasyon, renovasyon, dekorasyon, peyzaj, proje geliştirme, onarım ve tadilat işlerinde danışmanlık...