29 / 03 / 2024

Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri

Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri

Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesi Sözleşmesi bugün Enka İnşaat ve Sanayi ile Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. arasında imzalandı

Reysaş GYO, SAHA Kredi Derecelendirme ile anlaştı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş.arasında bugün Kredi Derecelendirme Raporu ve Derecelendirme Notunu kapsayan 1 yıllık hizmet sözleşmesi imzalandı.

Yeşil GYO, Saha Kurumsal Yönetim ile anlaştı!

Yeşil GYO kurumsal yönetim derecelendirme notunun yenilenmesi konusunda, Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. ile "Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirilmesi Sözleşmesi" akdedilmesine karar verildi.

İş GYO ile Saha Kurumsal kredi derecelendirme sözleşmesi imzaladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri Anonim Şirketi ile bugün kredi derecelendirme sözleşmesi imzaladı.

Ümit Özcan, Ata GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine atandı!

ATA GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Ümit Özcan'ın getirildiği açıklandı. İŞte ayrıntılar...

Muhsin Danışman, Tek-Art İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Tek-Art İnşaat'ın ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Özlem Nazlı Arıkan'ın 3 Ocak 2022 taraihinde görevinden ayrılması sebebiyle yerine Muhsin Danışman'ın atanmasına karar verildi. 

Akmerkez GYO'nun Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,44!

Akmerkez GYO'nun 7 Aralık 2021 tarihi itibarıyla Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 10 üzerinden 9,44 (94,42) olarak güncellendi. 

Akiş GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,63!

Akiş GYO'nun Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesine ait çalışmalar, Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. tarafından tamamlandı. Akiş GYO'nun Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,63 (96,33) olarak güncellendi. 

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28!

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28 olarak güncellendi.

Orkun Ergüney, Özak GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Özak GYO tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Turgay Arbak'ın görevinden ayrılması sebebiyle, yerine Orkun Ergüney'in atanmasına karar verildi. 

Kubilay Aykol, İş GYO Kurumsal Yönetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilen Kubilay Aykol'un, Kurumsal Yönetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi'nde üye olarak görevlendirilmesine karar verildi. 

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri uyarınca 18 Ağustos 2021 tarihi itibarıyla Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Esra Mutlu'nun atanmasına karar verildi. 

Pelin Kılıç Ziraat GYO Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi oldu!

Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Pelin Kılıç, Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak atandı.

Vakıf GYO kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO ile Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. arasında Kurumsal Yönetim Derecelendirmesi Sözleşmesi imzalandı.

Sezai Şaklaroğlu, Kiler GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Kiler GYO'nun Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve tüzel kişi temsilcisi olarak Sezai Şaklaroğlu atandı. 

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat Kurumsal Yönetim Üyesi oldu!

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat'ın Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Üyesi olarak atandı.

Doğuş GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,42!

Doğuş GYO'nun Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirme notu; 31 Mayıs 2021 – 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında 9,42 oldu. 

Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri Haberi

Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri

Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesi Sözleşmesi bugün Enka İnşaat ve Sanayi ile Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. arasında imzalandı


Açıklama:

Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesi Sözleşmesi 11.05.2016 tarihinde Şirketimiz ile Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. arasında imzalanmıştır. Sözleşme iki derecelendirme dönemini kapsamakta olup 11.05.2018 tarihinde sona erecektir.


Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesi Sözleşmesi bugün Enka İnşaat ve Sanayi ile Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. arasında...