18 / 04 / 2024

Şahin Baltacı

Şahin Baltacı

RVA İnşaat Taahhüt Hafriyat Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şahin Baltacı, Yüksel Varkan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu.

RVA İnşaat Taahhüt Hafriyat Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RVA İnşaat Taahhüt Hafriyat Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şahin Baltacı, Yüksel Varkan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu.

Şahin Özcan kimdir?

Mono Mimarlık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahin Özcan kimdir? Şahin Özcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şahin Özcan, ne zamandan beri Mono Mimarlık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak hizmet veriyor?

Fatma Şahin'e 120 milyon euro kredi yetkisi verilecek!

Sürdürülebilir Şehir Projesi kapsamında, Uluslar arası İmar ve Kalkınma bankasından, enerji, çevre, ulaşım ve planlama projelerinde kullanılacak 120 milyon Euro alt kredi anlaşmasını imzalamak için Fatma Şahin'e yetki verilecek.

Halil Şahin: Aksu'da imar konusunda önemli mesafeler aldık!

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, bölgenin en önemli sorununun planlama olduğunu, bu konuda ciddi mesafe aldıklarını ifade etti. Şahin, "Aksu'nun önceliği planlamadır. Bunu hep söyledim. " dedi.

1982 yılında Baltacı Baba Türbesi 5 milyon liraya satılacakmış!

Ulubatlı Hasan'ın silah arkadaşlarından Baltacı Baba'nın türbesinin bulunduğu bina 5 milyon liraya satılacakmış. 2. Mahmut döneminde karakol binası olarak kullanılan, türbenin de bulunduğu tarihi bina mal sahibi tarafından satılacakmış.

Vasip Şahin Yıldız Sarayı restorasyonunu gezdi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Yıldız Sarayı'nda restorasyon çalışmaları devam eden bölümleri inceledi. Yıldız Sarayı'nın Silahhane'sine geçen Vali Şahin, tarihi kitapları ve yapılan yayınları inceledi.

İbrahim Şahin: Tek katlı ya da 2 katlı binalar yapmamız gerekiyor!

Samsun Valisi İbrahim Şahin konuşmasında; Şehrin binalarının genetiği vardır. Çok yüksek katlı binalardan kurtulup, belki tek katlı ya da 2 katlı binalara gitmemiz gerekiyor, dedi...

Bakan Şahin: Aydınlar'da kentsel dönüşümü uygulayacağız!

Fatma Şahin, Asri Mezarlığın devamında bulunan Aydınlar Mahallesi'nin kentsel dönüşüm alanı yapılacağını söyledi. Şahin, vatandaşların yaşam alanlarını en iyi imkanlara getirmek için yazlı kışlı, geceli gündüzlü çalışmalara devam ettiklerini ifade etti.

Fatma Şahin: Gaziantep Aydınlar'da kentsel dönüşümü uygulayacağız!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Asri Mezarlığın devamında bulunan Aydınlar Mahallesi 'nin kentsel dönüşüm alanı yapılacağını söyledi. Şahin, "Türkiye ve Gaziantep için mücadele ediyoruz" dedi.

Kazım Şahin kimdir?

Kastamonu Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin kimdir? Kazım Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kazım Şahin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Kazım Şahin..

Münür Şahin kimdir?

Bilecik Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin kimdir? Münür Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Münür Şahin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Münür Şahin...

Vasip Şahin Yavuz Sultan Selim Köprüsü şantiyesini gezdi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, inşaatı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün şantiye sahasına ziyarette bulundu. Vali Şahin bu projelerin Türkiye'nin geleceği olduğunu söyledi...

Fatma Şahin: 2023'te Avrupa'nın kültür başkenti olacağız!

Fatma Şahin, ''2023 yılı geldiğinde eğitimi, kentsel planlama konularında ki sorunlarını çözmüş, sağlık hizmetleri sektöründe öncü ve Avrupa'nın Kültür Başkenti olmuş bir Gaziantep görüyorum'' dedi.

Şahin Baltacı Haberi

Şahin Baltacı

RVA İnşaat Taahhüt Hafriyat Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şahin Baltacı, Yüksel Varkan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu. 


RVA İnşaat Taahhüt Hafriyat Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar  üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,  fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...