17 / 04 / 2024

Şahinbey belediyesi Akkent Semt Pazarı nerede

Şahinbey belediyesi Akkent Semt Pazarı nerede

Vatandaşların ve esnafın rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişlerini yapması için değişik bölgelerde 6 adet semt pazarı yaparak hizmete sunan Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Akkent Mahallesi’nde yapımına başladığı semt pazarını tamamlıyor...

Şahinbey Belediyesi'nden büyük fırsat: 29 arsa satıyor!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 29 arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi Gaziantep Şahinbey Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Gaziantep Akkent Camii'nin inşaatı için 30 milyon TL’lik ihale!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nin Akkent Camii inşaatının tamamlanması için 30 milyon TL’lik ihale düzenlediği iddia edildi.

Şahinbey Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Şahinbey Belediyesi, 2019 yılı Emlak, İşyeri Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergisi ödeme süresinin 02 Aralık 201 9 tarihinde sona ereceği konusunda bir uyarı yaptı.

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu,  Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Şahinbey Belediyesi Ağustos ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Ağustos ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Şahinbey Belediyesi yeraltı otoparkını 233 bin TL'ye kiraya verdi!

Şahinbey Belediyesi 2017 yılında 280 bin TL + KDV’ye kiraya verdiği otoparkın fiyatını 409 bin TL’ye çıkardı. Kiracı tutarı kabul etmeyince otoparkı yeni ihaleyle bu kez 233 bin TL'ye kiraya verdi.

Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi’nde sona gelindi!

Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi’nde hayata geçirilen Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi’nin inşaatında sona gelindi.

Şahinbey Belediyesi'nden 58.5 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Şahinbey Belediyesi mülkiyetinde yer alan 10 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa konu olan arsalar için toplamda 58 milyon 538 bin 875 TL bedel isteniyor. 

Şahinbey Belediyesi'nden Barış Mahallesi´ne yeni cami!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Barış Mahallesi´ne yeni bir cami inşa ediyor.

Şahinbey Kongre Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi'ne inşa edilen Şahinbey Kongre Merkezi'nin inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Şahinbey Belediyesi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

2019 yılının ilk meclis toplantısının 1.oturumu Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı.

Şahinbey Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Şahinbey Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.

Şahinbey Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Şahinbey Belediyesi, 2018 yılı Emlak, İşyeri Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergisi ile 7143 Sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların ikinci taksitlerinin ödeme süresinin 30 Kasım 2018'de sona ereceği yönünde bir uyarı yaptı.

Şahinbey belediyesi Akkent Semt Pazarı nerede Haberi

Şahinbey belediyesi Akkent Semt Pazarı nerede


Vatandaşların ve esnafın rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişlerini yapması için değişik bölgelerde 6 adet semt pazarı yaparak hizmete sunan Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Akkent Mahallesi’nde yapımına başladığı semt pazarını hızlı bir şekilde tamamlıyor.


İlçe genelinde yaptığı çalışmalarla halkın takdirini toplayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Esnafımızın ve vatandaşlarımızın daha rahat bir şekilde alışverişlerini yapması için Güneş, Deniz, Kılınçoğlu, Hoşgör, Şahinbey Köy Pazarı ve İstiklal semt pazarları olmak üzere 6 adet semt pazarı yaparak halkımızın hizmetine sunduk. Şuan da ise Akkent ve Narlıtepe mahallelerimizdeki Pazar yerlerimizin inşası devam ediyor. Bunlarda tamamlandığında 8 adet semt pazarı yapmış olacağız. Akkent Mahallesinde bulunan semt pazarımız 3800 metrekare büyüklüğünde olup, içerisinde zabıta noktası, bay ve bayan tuvaletler, mescit ve çay ocağı bulunacaktır. Semt pazarlarımızı çok...