25 / 04 / 2024

Şahinbey Belediyesi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Şahinbey Belediyesi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

2019 yılının ilk meclis toplantısının 1.oturumu Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı.



Şahinbey Belediyesi Meclisi Ocak ayı ilk oturumu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun 2019'un barış ve huzur getirmesi temennisi ile başladı. Şahinbey Belediyesi'nde yer alan habere göre, Meclis, daha sonra yapılan yoklama ve bir önceki birleşime dair meclis tutanak özetlerinin oylanmasıyla sürdü.

2019'un ilk meclis toplantısında gündeme alınan 17 maddenin 9’u İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na, 1’i teklif karar olarak, 6’sı Plan Bütçe Komisyonuna,  havale edildi. 1 maddede ise denetim komisyonu üyelerinin belirlenmesi talep edildi.

Denetim Komisyonu Seçildi

Meclis gündeminin 71. Maddesi gereğince Şahinbey Belediyesi'nin, 2019 yılı Denetim Komisyon üyeliği seçimi gerçekleştirildi. Yapılan oylamadan sonra Nihat Aydıngüler, Mehmet Dağcı, Latife Havuçcuoğlu, Ferda Barış, Hasan Türk, Denetim Komisyon üyeliğine seçildi

Şahinbey Belediye Meclisi Ocak ayı 2. oturum toplantısını 07 Ocak 2019 Pazartesi günü saat 16.00'da gerçekleştirilmek üzere birinci oturuma son verildi.


Geri Dön