25 / 04 / 2024

Şahinbeyde yeni üst geçit çalışması

Şahinbeyde yeni üst geçit çalışması

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, havaalanı yolunu burç kavşağına bağlayacak olan 12 km uzunluğunda 12 şeritli yol üzerinde Şahinbey Parkı yanında kavşak, Yeditepe'de Viyadük ve Dutluk'ta üst geçit çalışması yapılacağını söyledi...

Dolar şaha kalktı! Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı! Herkes hazır olsun yeni rekor geliyor..

Dolar/TL kuru bugün rekor kırdı. Şaha kalkan dolar için Ekonomist Selçuk Geçer yatırımcıları uyararak üstüne basa basa yeni rekoru açıkladı. Herkes hazır olsun yeni rekor geliyor...

Yeni şehirlerin detayları peş peşe açıklandı! Altı dükkan, üstü daire dönemi bitiyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan son dakika açıklaması geldi. Yeni şehirlerin detayları peş peşe açıklandı! Altı dükkan, üstü daire dönemi bitiyor! 

''Altında alım işini artık bitirdik'' diyen İslam Memiş gram altın için yeni rakam verdi! Taş üstünde taş kalmayacak

Altın fiyatları, ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasından sonra düştü. Düşüş karşısında yatırımcılar altın alalım mı? sorusunua yanıt ararken ''Altında alım işini artık bitirdik'' diyen İslam Memiş gram altın için yeni rakam verdi! Taş üstünde taş kalmayacak

Dolar için yeni rota oluşturuldu! Ekonomist Selçuk Geçer üstüne basa basa rakam verdi! Herkes bu tarihi beklesin!

Dolar yorumları ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer, dolar için yeni rotayı açıkladı. Elinde dolar olanları uyaran Geçer üstüne basa basa rakam verdi! Herkes bu tarihi beklesin!

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

Adil Üstündağ yeni şirket kurdu!

Green Park otellerinin sahibi Adil Üstündağ, yeni şirket kurdu. Berenge Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda kuruldu.

Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen yeni eşya baktılar!

Ayrıldıkları iddialarıyla gündeme gelen Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen, Evirgen'in yeni açacağı mekan için mobilya ve aksesuar baktı.

Yeni imar yönetmeliği yapılara ilişkin hükümler!

Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında yapılara ilişkin yeni düzenlemeler yapıldı. Yapılan değişikliklere göre stüdyo dairelerin yapımı yasaklandı. İşte yeni imar yönetmeliği yapılara ilişkin diğer hükümler..

Erenler ADA AVM'ye yeni üst geçit!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Erenler ADA AVM bölgesine yeni bir üst geçit inşa ediyor.

Stüdyo daire yapılmayacak mı?

Yeni İmar Yönetmeliği Ekim 2017 tarihi itibari ile yürürlükte olacak. Peki, artık stüdyo daire yapılmayacak mı?

Ankara Büyükşehir'den iki yeni üst geçit!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Anadolu Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği yaya üst geçitleri hizmete açıldı

Yeni imar yönetmeliği ile stüdyo dairelerde indirim fırsatı!

1+0 dairelerin üretilmesini yasaklayan Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği ile 1+0 dairelerde indirim fırsatı başladı.

Stüdyo daireler artık yasak!

Henüz yeni bir uzatma kararı gelmeyen Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği yürürlüğe giriyor. Yönetmelik gereğince, stüdyo daireler yasaklandı..

Şahinbeyde yeni üst geçit çalışması Haberi

Şahinbeyde yeni üst geçit çalışması

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, havaalanı yolunu burç kavşağına bağlayacak olan 12 km uzunluğunda 12 şeritli yol üzerinde Şahinbey Parkı yanında kavşak, Yeditepe'de Viyadük ve Dutluk'ta üst geçit çalışması yapılacağını söyledi.


Şahinbey Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı birinci oturumu Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı. Şahinbey Belediye Meclisinde gündeme alınan 8 madde görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi.


Meclis toplantısına geçmeden Şubat ayı içerisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Tahmazoğlu, "kentsel dönüşüm çalışmamızın ürünü olan Çamlıca konutlarımızın satışını ve takaslarını yapıyoruz. Özdemirbey Caddesini 2 şeritten 6 şeride çıkardık. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Yine yolumuzun devamı olan Düztepe'den dutluğa kadar olan alanda kamulaştırma işlemlerine başladık. Yeni dönemde bu yolumuzu da açacağız. Perilikaya'da kentsel dönüşüm çalışmamız devam...