20 / 04 / 2024

Şahinbey'de yeni kavşak ve üst geçit yapılacak!

Şahinbey'de yeni kavşak ve üst geçit yapılacak!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, havaalanı yolunu burç kavşağına bağlayacak olan 12 km uzunluğunda 12 şeritli yol üzerinde Şahinbey Parkı yanında kavşak, Yeditepe'de Viyadük ve Dutluk'ta üst geçit çalışması yapılacağını söyledi...



Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, havaalanı yolunu burç kavşağına bağlayacak olan 12 km uzunluğunda 12 şeritli yol üzerinde Şahinbey Parkı yanında kavşak, Yeditepe'de Viyadük ve Dutluk'ta üst geçit çalışması yapılacağını söyledi.


Şahinbey Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı birinci oturumu Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı. Şahinbey Belediye Meclisinde gündeme alınan 8 madde görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi.


Meclis toplantısına geçmeden Şubat ayı içerisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Tahmazoğlu, "kentsel dönüşüm çalışmamızın ürünü olan Çamlıca konutlarımızın satışını ve takaslarını yapıyoruz. Özdemirbey Caddesini 2 şeritten 6 şeride çıkardık. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Yine yolumuzun devamı olan Düztepe'den dutluğa kadar olan alanda kamulaştırma işlemlerine başladık. Yeni dönemde bu yolumuzu da açacağız. Perilikaya'da kentsel dönüşüm çalışmamız devam ediyoruz. Bu bölgede 179 konutun yapımına başlayacağız. 16 Mart'ta Mavikent konutlarımızın hak sahiplerine anahtarını teslim edeceğiz.  Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi parkımız tamamlanma aşamasına geldi. Tamamını 23 Nisan'a kadar tamamlamış olacağız. 12 şeritli yolumuzda reklaj çalışmamıza başladık. Önümüzdeki günlerde asfaltta başlayacağız. İnşallah bu yolumuz üzerinde Şahinbey parkı kavşağına bir üst geçit, Yeditepe'de Viyadük ve dutlukta ise üst geçit yapacağız. Şahinbey sanayi sitemizde alt yapı ve asfaltla çalışması yapılıyor. Savaş müzemizi yenileme ve genişletme çalışması devam ediyor.  Akkent spor köyümüzde yüzme havuzu hizmete girdi, spor salonunuz tamamlanma aşamasına geldi. Yeşilevler mahallemizde Selçuklu Gençlik Merkezimizin yapımına başladık. Barış mahallemizde park yoktu 26 evi kamulaştırıp, yıktık. Park çalışmasına başlayacağız. Narlıtepe ve Akkent Mahallemizde semt Pazar yapımımız devam ediyor. Voleybol takımımız 50 puanla lider, 2'nci ligde mücadele eden futbol takımımız 26 puanla 12'nci sırada, Ampute takımımız 11 puanla 2'nci sırada Dünya ve Türkiye şampiyonalarındaki 27 sporcumuzu ödüllendirdik. Başkan Tahmazoğlu, "Meclis Üyelerine Teşekkür etti"


5 yılda güzel projelere imza attıklarını ifade eden Başkan Tahmazoğlu, "bu dönem içerisinde bu projelerin yapılmasında büyük desteği olan tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Gelecek dönem çoğu meclis üyemizin değişiyor olmasına rağmen bugün arkadaşlarımız son ana kadar meclisimize katılarak çalışmasını yapıyor. AK Parti ve CHP grubu meclis üyelerimiz uyum içerisinde çalışma yaptı. Hepinize teşekkür ediyorum."dedi. Gündemde görüşülecek madde kalmadığından meclis 06 Mart 2014 Perşembe günü saat:17.00'de yeniden toplanmak üzere dağıldı. 


Şahinbey Belediyesi 



Geri Dön