24 / 04 / 2024

Şahinbeyde yeni kavşak çalışması

Şahinbeyde yeni kavşak çalışması

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, havaalanı yolunu burç kavşağına bağlayacak olan 12 km uzunluğunda 12 şeritli yol üzerinde Şahinbey Parkı yanında kavşak, Yeditepe'de Viyadük ve Dutluk'ta üst geçit çalışması yapılacağını söyledi...

Balıkesir'in yeni köprülü kavşak inşaatı yıl sonunda bitecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak inşaatı hızlandı. İki ilçenin birbirine bağlayacak kavşağın 2019 yılı gelmeden açılması planlanıyor.

İzmit Sanayi Sitesi'ndeki köprülü kavşak inşaatı durdu!

Yeni Gölcük Yolu İzmit Sanayi Sitesi kısmında inşa edilen köprülü kavşak projesinde çalışmalar durduruldu. Yüklenici firmanın ödenek sıkıntısı yaşadığı iddia edildi.

Adana Şehir Hastanesi'ne yeni kavşak!

Adana Büyükşehir Belediyesi, eylül ayı içinde hizmete açılması planlanan bin 550 yataklı Adana Şehir Hastanesi’ne yeni bir kavşak inşa ediyor.

Manisa Alaşehir'e yeni kavşak projesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir’de sık sık yaşanan trafik kazaları ile gündeme gelen ve halk arasında Üzümlü Kavşak olarak bilinen mevcut alana yepyeni bir kavşak projesi geliştiriliyor.

Hatay'a yeni battı-çıktı kavşak!

Hatay Büyük Şehir Belediyesi tarafından İskenderun kent trafiğine kalıcı çözüm bulmak amacıyla başlatılan yeni battı-çıktı kavşak projesi start aldı.

Şanlıurfa'ya üç katlı köprülü kavşak!

7 köprülü kavşak hayata geçirecek olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Karaköprü İlçesi Kolsuzoğlu Bulvarı’na keşisen alandaki yeni kavşak için çalışmalara başladı.

Karaman'a yeni köprülü kavşak!

Karaman Belediyesi kentte ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Sanayi Kavşağı (Bisikletli Kavşak) diye bilinen noktaya yeni bir köprülü kavşak daha inşa edecek.

Diyarbakır Batıkent'e köprülü kavşak yapılıyor!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Batıkent semtinde Devlet Demir Yolları tarafından başlatılan köprülü kavşak ve hemzenin Ekim'de tamamlanması bekleniyor. Kavşağın tamamlanmasıyla kent trafiği rahatlayacak.

Bursa-İzmir yoluna yeni kavşak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa – İzmir karayolunun Karacabey’in Bakırköy Mahallesi ayrımına yapılacak kavşakla ilgili kamulaştırma çalışmalarını başlattı.

Trabzon Pazarkapı'ya dönel kavşak geliyor!

Pazarkapı’da inşa edilecek olan akıllı dönel kavşak için yapım ihalesinin 6 Şubat’ta gerçekleştirileceğini söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da trafik sorunu yaşanan tüm bölgeleri teker teker çözüme kavuşturacağız” dedi.

Malatya Çarmuzu'da kavşak düzenleme çalışmaları başladı!

Yol çalışmalarına ağırlık veren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Kuşak Yoluna bağlanan Çarmuzu bağlantı yolunda kavşak düzenleme çalışmalarına başladı.

Düden Katlı Kavşak Projesi hummalı çalışma!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına büyük rahatlık getirecek Düden Katlı Kavşak Projesi hızla ilerliyor. Yeşilırmak Caddesi’ndeki tünel kazı çalışmalarında 23 metre derinliğe inildi.

Denizli'ye yeni kavşak müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinin, 2017 yılının ilk toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Zolan toplantıda Denizli'ye yeni kavşak müjdesi verdi.

Şahinbeyde yeni kavşak çalışması Haberi

Şahinbeyde yeni kavşak çalışması

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, havaalanı yolunu burç kavşağına bağlayacak olan 12 km uzunluğunda 12 şeritli yol üzerinde Şahinbey Parkı yanında kavşak, Yeditepe'de Viyadük ve Dutluk'ta üst geçit çalışması yapılacağını söyledi.


Şahinbey Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı birinci oturumu Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı. Şahinbey Belediye Meclisinde gündeme alınan 8 madde görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi.


Meclis toplantısına geçmeden Şubat ayı içerisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Tahmazoğlu, "kentsel dönüşüm çalışmamızın ürünü olan Çamlıca konutlarımızın satışını ve takaslarını yapıyoruz. Özdemirbey Caddesini 2 şeritten 6 şeride çıkardık. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Yine yolumuzun devamı olan Düztepe'den dutluğa kadar olan alanda kamulaştırma işlemlerine başladık. Yeni dönemde bu yolumuzu da açacağız. Perilikaya'da kentsel dönüşüm çalışmamız devam...