26 / 04 / 2024

Sait Kozacıoğlu hayatı

Sait Kozacıoğlu hayatı

2002-2004 döneminde Mimarlar Odası 'nın 2. Başkanlığı'na seçilen Mimar Sait Kozacıoğlu kimdir? Sait Kozacıoğlu, bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte Mimar Sait Kozacıoğlu'nun hayatı...

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Osman Arıoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Osman Arıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Ali Galip Yorgancıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Galip Yorgancıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Ali Galip Yorgancıoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

11 kişinin hayatını kaybettiği Yağcıoğlu Apartmanı davası sanıklarına hapis kararı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde 11 kişinin yaşamını yitirdiği Yağcıoğlu Apartmanı davası sanıkları için hapis kararı verildi...

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Şişoğlu'nun dedesi vefat etti!

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Şişoğlu'nun dedesi Hacı Satı Aydın hayatını kaybetti...

Arazi anlaşmazlığı kavgasında tüfekle vurulan baba ve oğlu öldü!

Gaziantep Karkamış'ta arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada baba ve oğlu hayatını kaybetti...

Metal Yapı Konut'un acı günü! Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti!

Metal Yapı Konut'un kurucusu ve Doğa Koleji’nin eski sahibi olan ve kurumun girdiği ekonomik krizi sonrasında çok tartışılan iş insanı Ömer Saçaklıoğlu yaşamını yitirdi.

Kozacıoğlu Turizm İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kozacıoğlu Turizm İthalat ve İhracat Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vefa Kozacıoğlu tarafından kuruldu.

Sıla Gençoğlu Bodrum'da ev kiraladı! 

Şarkıcı Sıla Gençoğlu Bodrum Bitez'de orman içinde ev kiraladı. Şehir hayatından uzakta kalmak isteyen Sıla Gençoğlu, yaz aylarını Bodrum Bitez'de kiraladığı evinde geçiriyor.

Emlak Konut Saraçoğlu projesi başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Saraçoğlu'nda yeni projeye hazırlanıyor. Saraçoğlu 72 yıl sonra Emlak Konut GYO imzasıyla yeniden hayat bulacak...

Yüksek Mimar Ali Ekrem Olguner'in oğlu Doğan Olguner vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Ekrem Olguner'in müzisyen oğlu Doğan Olguner, dün gece hayatını kaybetti.  

Şahan Gökbakar oğlu Deniz Efe adına okul yaptıracak!

Sinemadaki başarısını toplumsal olaylara duyarlılık ve aile hayatında da gösteren Şahan Gökbakar, alkışlanacak bir proje için düğmeye bastı. Ünlü şovmen, oğlu Deniz Efe adına bir okul yaptırmak istiyor..

Mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nun koleksiyonu tanıtıldı!

Mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nun tasarımıyla hayat bulan 'Nefes' adlı takı koleksiyonu, sosyete ve iş dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla Fransız Sararyı'nda tanıtıldı.

Recep Yazıcıoğlu'nun Tokat'a yaptırdığı konak restore edilecek!

Trafik kazasında hayatını kaybeden Vali Recep Yazıcıoğlu'nun Tokat'ta görev yaptığı dönemde Almus ilçesine yaptırdığı konak, onarıldıktan sonra turizme kazandırılacak.

Sait Kozacıoğlu hayatı Haberi

Sait Kozacıoğlu hayatı

Sait Kozacıoğlu kimdir?

1948 Tarsus doğumlu olan Sait Kozacıoğlu, 1966-1980 yıllarında Ankara’da, 1980-1992 yıllarında Kopenhag-Danimarka’da yaşadı. 1966 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde mimarlık eğitimine başlayan Sait Kozacıoğlu, 1968’de gelişen öğrenci hareketinin yöneticilerindendir. 


1971-1973 yıllarında Dev-Genç Davası sanığı olarak 30 ay tutuklu kalmıştır. 1974 yılındaki mezuniyetinden itibaren meslek politikasında aktif olan Sait Kozacıoğlu, 1970'li yıllarda Mimarlar Odası ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nde yönetim kurulu üyeliği yapmış; bu dönemde Teknik Eleman Kurultayı, Konut Kurultayı, Yerel Yönetim Kurultayı ve Mimarlık Eğitimi Semineri'ni gerçekleştirmiştir. 


Sait Kozacıoğlu 1978'de Tarım Satış Kooperatifleri Merkez Birliği Araştırma ve Uygulama Bürosu'nun kurulmasına katılmış ve bu kuruluşta mimari bölüm başkanlığı yapmıştır. Bu çalışma döneminde kooperatif örgütlenmesi ve katılımcı kalkınma üzerinde görüş geliştirmiş ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve Dünya Bankası gibi...