26 / 04 / 2024

Sakarya açılış

Sakarya açılış

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 2017 yılında şehrimizi yeni yatırımlarla buluşturduk. Şimdi yeni bir yıl yeni hedefler için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Sakarya’da 183 Milyon TL’lik açılış gerçekleştirildi!

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Toplu Açılış Töreni’yle Sakarya’da yaklaşık 183 Milyon TL’lik 53 eserin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da katıldı...

Karaman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da yapımına başlanan yeni yaşam alanı için geri sayım başladı. Karaman Belediyesi'nde yer alan habere göre; kafeteryası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, oturma ve piknik alanları, yürüyüş ve koşu parkuru ile bölgeye kazandırılacak proje açılışa

Mustafa Varank Sakarya'da fabrika açılış törenine katıldı! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sakarya’nın Ferizli ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesindeki Arsan Kauçuk Plastik Makine fabrikasının açılış törenine katıldı.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor!

6 bin metrekarelik alan üzerinde 80 dükkanın yer aldığı Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor...

Sakarya Bisiklet Adası yarın açılıyor!

Şehrin yeni yaşam ve spor alanı olan Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası yarın saat 16.30’da açılıyor.

Sakarya Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule açılıyor!

Şehrin merakla beklediği Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule 17 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da açılıyor.

Sakarya Unigarden yarın açılıyor!

Sakarya'da Fixus Yapı imzası ile hayata geçirilen Sakarya'nın en büyük öğrenci kenti Unigarden projesi yarın açılıyor...

Sakarya'daki açılış ve temel atma törenleri devam edecek!

Sakaryalıların Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Sakarya'daki açılış programının yıl boyunca devam edeceğini söyledi.

Sakarya Kocaali Sosyal Tesisleri açılışa hazırlanıyor!

Kocaali Sosyal Tesisleri’nde devam eden çalışmaları yerinde denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Tesisimizde bulunan binanın inşası sona erdi, açılış için gün sayıyoruz.” dedi.

Yeni Sakarya Stadyumu bugün açılıyor!

Sakaryaspor yeni stadına kavuşuyor. Yeni Sakarya Stadyumu bugün açılıyor.

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor.

Sakarya'daki 384 milyonluk 43 proje açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu 16 Mart Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı toplu açılış töreninde Büyükşehir Belediyesi’nin 384 Milyon TL değerindeki 43 projesinin açılacağını belirtti.

Sakarya Katlı Otopark Projesi açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Katlı Otopark Projesi, açılışını Başbakan Binali Yıldırım’ın yapacağı ‘TRANSIST - 9. Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı’nda 1’incilik ödülüne layık görüldü.

Osmangazi'de yeni imar yolları açılıyor!

Osmangazi’de planlı şehirleşmenin en güzel örneklerinden Demirtaş bölgesinde yepyeni bir yaşam alanı ortaya çıkıyor. İmar planları onaylanan Sakarya Mahallesi Ayazma mevkiindeki bölgede gerçekleştirilen imar yolu uygulama çalışmaları ile yapılaşmadan önce bölgenin yolları açılıyor.

Sakarya açılış Haberi

Sakarya açılış


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 2018'e dair değerlendirmeler yaptı. 2017 yılında ulaşım, çevre, altyapı, eğitim, kentsel yenileme gibi başlıklarda çok önemli yatırımları şehirle buluşturduklarını dile getiren Başkan Zeki Toçoğlu, 2018’in Sakarya’da açılışlar yılı olacağını söyledi.

Altyapı yatırımları


2018 yılında açılışı yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi veren Başkan Toçoğlu şöyle konuştu, “140 milyonluk şehrin yeni içmesuyu kaynağı Akçay Barajı’nı tamamlayacağız. Serpan ve Erenler’de toplam 75 milyonluk altyapı projelerimizi bitireceğiz. 2018’de Karasu ve Kocaali’de 45 milyon, Ferizli ve Söğütlü’de de 45 milyonluk altyapı çalışmalarımızı tamamlayacağız. 33 milyonluk Karapürçek ve Küçücek’e inşa ettiğimiz altyapı projemizi de 2018’de noktalayacağız. 20 milyonluk yatırımla inşa ettiğimiz Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi’ni devreye alacağız. 5 milyonluk Hendek’te Uludere Grubu 1. Kısım İçmesuyu Projesi ve Uludere İçmesuyu Arıtma...