19 / 04 / 2024

Sakarya Atatürk Okulu otopark

Sakarya Atatürk Okulu otopark

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şubat ayı olağan meclis toplantısında gündeme gelen Atatürk İlköğretim Okulu'nun yerine otopark yapılması teklifi vatandaşa soruldu.

Sapanca Atatürk Ortaokulu arazisine otopark projesi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Ortaokulu'nun bulunduğu araziye otopark inşa edilmesi için çalışmalara başladı.

Eski Sakarya Atatürk Stadyumu'nda yıkım başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, eski Sakarya Atatürk Stadyumu’nun ‘Millet Bahçesi’ yapılacağı müjdesini vermesi sonrasında statta yıkım çalışmaları hızla başladı. 

Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda ilk maç yarın oynanacak!

TOKİ tarafından UEFA standartlarına uygun olarak inşa edilen 28 bin 154 seyirci kapasiteli Sakarya Atatürk Stadı'nda ilk maç yarın oynanacak.

TOKİ Sakarya Atatürk Stadı'nı 78 milyon TL'ye satıyor!

27 dönümlük Sakarya Atatürk Stadı TOKİ tarafından açık arttırma yöntemiyle satışa sunuldu. TOKİ Sakarya Atatürk Stadı'nın ihalesi 8 Haziran’da İstanbul’da yapılacak.

Sakarya Atatürk Okulu'nun yerine otopark mı yapılacak?

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şubat ayı olağan meclis toplantısında gündeme gelen Atatürk İlköğretim Okulu'nun yerine otopark yapılması teklifi vatandaşa soruldu.

Adapazarı Atatürk İlkokulu otoparka dönüşecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, Adapazarı Atatürk İlkokulu’nun yıkılıp, yerine otopark yapılması projesi gündeme taşındı.

Sakarya Atatürk Stadı arazisi imara açıldı!

TOKİ'ye devredilen Atatürk Stadı arazisini imara açılması yönündeki plan değişikliği teklifi Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi. Buna göre TOKİ burada 4 katlı konut ve AVM inşa edebilecek.

Sakarya Atatürk Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı Atatürk Bulvarı’nda başlattığı yenileme çalışmalarını tamamladı.

TİKA, Arnavutluk Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu'nu restore etti!

Başkent Tiran yakınlarındaki Zall Herr beldesinde bulunan Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu, restore edilerek hizmete açıldı

Faruk Özlü, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ni inceledi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'de faaliyetini sürüdüren iki özel okulu ve yapımı tamamlanarak kısmen açılan Düzce Atatürk Devlet Hastanesinin yeni hizmet binasını ziyaret etti.

Sakarya Atatürk Stadı yerine AVM ve rezidans yapılamaz!

Sakarya Yeni Haber Gazetesi köşe yazarı Sezai Matur bugün köşesinde " Atatürk Stadı'nın yerine cami yapılsın " başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Hendek Atatürk Parkı dönüşecek!

Hendek’te bir dizi ziyaret gerçekleştiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendeklilere müjdeleri sıraladı: “Hendek Atatürk Parkı’nda örnek bir dönüşüm çalışmasını hayata geçireceğiz" dedi

Çamlıhemşin Atatürk İlkokulu'ndaki tadilat ne zaman bitecek?

Çamlıhemşin Atatürk İlkokulu'nda 1 ay önce başlayan tadilat çalışmaları sonlanmadı. Öğrenciler, okulu saran demir iskelenin altından geçerek ders başı yaptı.

Sakarya Atatürk Okulu otopark Haberi

Sakarya Atatürk Okulu otopark

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şubat ayı olağan meclis toplantısında konuşan Başkan Toçoğlu, "Milli Eğitim Bakanlığımıza teklifimizi sunduk. Şartlarımızı zorlayarak iki okul yapabileceğimizi ilettik. Biz bu işlere ticari olarak bakmıyoruz. Şehrin ihtiyacına uzun yıllar karşılık verecek bir otopark inşa edeceğiz" dedi. Okulun hasarlı olduğunu da dile getiren Toçoğlu, halkın yararına olacak bir projeye imza atacaklarını belirterek, okulunun isminin değişmeyeceğini ifade etti Bu konu hakkında Sakarya halkının da düşüncelerini öğrenmek için muhabirlerimiz vatandaşa sordu "Okulun yerine otopark yapılmalı mıdır?". Bir kısım trafiği rahatlatacağını ve yanlış parklanmalara çözüm olacağını söylerken bir kısmı da bu düşüncenin tam tersini savundu. Yapılacak olan otoparkın konum olarak tam merkezde bulunması nedeniyle giriş ve çıkışlarda oluşacak olan trafik kargaşası yaşanacağını ifade ettiler. 


YERİNDE BİR KARAR 

Servet Toygar: Okul eski ve...