25 / 04 / 2024

sakarya hal tesisi satışı

sakarya hal tesisi satışı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Erenler İlçesi'ne bağlı Erenler Mahallesi'ndeki hal tesislerini ihale ile satıyor. Satış ihalesi 16 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Balkabağı 7,50 TL biber 5 TL domates 2.5 TL! Sakarya Hali’nde 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

Sakarya Hali'nin 9 Ocak 2023 fiyatları yayımlandı. Peki halde sebze meyve fiyatları ne kadara satılıyor? Sakarya Hali'nde hangi sebzeler bulunuyor? İşte 9 Ocak 2023 Sakarya hal fiyat listesi...

Acur 5,50 ananas 27 balkabağı 14 TL! Sakarya Hali’nde sebze ve meyve ne kadar? İşte 8 Ocak 2023 fiyat listesi...

Sakarya Hali'nin 8 Ocak 2023 fiyatları yayımlandı. Peki halde sebze meyve fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? Sakarya Hali'nde hangi sebzeler bulunuyor? İşte 8 Ocak 2023 Sakarya hal fiyat listesi...

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Sakarya Büyükşehir'den 48.6 milyon TL'ye satılık hal tesisi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erenler ilçesinde bulunan hal tesisini 48 milyon 660 bin 446 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 17 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

Sakarya Karaman Sosyal Tesisi'nin yer teslimi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karaman Sosyal Tesis ve Park Projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Sakarya Karasu'da savunma sanayi tesislerinin temeli atılmadı mı?

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Ethem Sancak’ın yaptığı BMC’ye Sakarya Karasu’da savunma sanayi tesisi kurmak için tahsis edilen Hazine arazilerinin 473 bin 866 metrekare daha genişletildiği meydana çıktı...

Sakarya’da spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak inşa ettiğimiz Sapanca Spor Tesisleri de artık açılış için gün sayıyor. Geyve ilçemize de spor tesisi kazandıracağız. İnşallah Sakarya’mızda spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak” dedi.

Sakarya'ya 47 yeni sağlık tesisi kazandırdık!

Sakarya'da düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Sağlıkta toplam bin 335 yataklı, 17'si hastane olmak üzere, 47 adet sağlık tesisini şehrimize kazandırdık'' diye konuştu.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nceki çalışmalar tamamlandı!

Hal Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Çuhadar, 4 Şubat Pazartesi günü itibariyle eski halde bulunan tüm esnafların Toptan Sebze ve Meyve Hali’ne geçişlerinin tamamlanacağını belirtti.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor!

6 bin metrekarelik alan üzerinde 80 dükkanın yer aldığı Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor...

Sakarya Arifiye yatırımları hız kesmiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu, “İlçemize değer katacak yatırımlara imza attık. Arifiye Park’ı kısa süre içerisinde tamamladık. Hal kompleksimiz sona eriyor" dedi.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Yeni Hal Kompleksi'nde incelemeler yaptı.

Sakarya Erenler'deki hal tesisleri 38.2 milyon TL'ye satılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Erenler İlçesi'ne bağlı Erenler Mahallesi'ndeki hal tesislerini ihale ile satıyor. Satış ihalesi 16 Ağustos'ta gerçekleşecek...

sakarya hal tesisi satışı Haberi

sakarya hal tesisi satışı


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Erenler İlçesi'ne bağlı Erenler Mahallesi'nde yer alan hal tesisleri ihale ile satışa sunuluyor. 29 bin 483.88 metrekare büyüklüğündeki hal tesisleri için tahmini muhammen bedel ise 38 milyon 200 bin 166,40 TL olarak belirlendi. İhale 16 Ağustos'ta yapılacak.

TİCARİ ARSA SATILACAKTIR

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

MADDE 1: İHALENİN KONUSU İŞİN NİTELİĞİ VE MİKTARI:

Mülkiyeti Belediyemize ait, Sakarya İli, Erenler İlçesi, Erenler Mahallesi, 10363 parsel nolu 29843.88 m2 lik Hal Tesisleri Niteliğindeki taşınmazın Satışı.

MADDE 2: ŞARTNAME VE EKLERİNİN NEREDE VE HANGİ ŞARTLARDA ALINACAĞI:

İhale Şartname ve ekleri Sakarya Büyükşehir Belediyesi, İştirakler ve Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğünden 1.000,00 TL karşılığı temin edilebilir.

MADDE 3: İHALENİN NEREDE VE HANGİ USULLE YAPILACAĞI:

İhale, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonunda; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine...