20 / 04 / 2024

Sakarya Karamanpark yer tahsisi

Sakarya Karamanpark yer tahsisi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’nin başkanlığında yapıldı. Karamanpark projesi için yer tahsisinin gerçekleştirildiği meclis toplantısında, SASKİ’nin ilçelerde hayata geçireceği yeni projeler için de onay verildi.

Milli Emlak, 3 ildeki 9 adet arsa ve araziyi satıyor! 

Milli Emlak, Mardin, Ordu ve Sakarya illerinde yer alan 9 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

İstanbul ve Sakarya'da iki arsa satılacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul ve Sakarya'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak.

Sakarya'da 7 adet gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Hendek, Akyazı ve Adapazarı ilçelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Sakarya'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ilde 3 adet arsa satılıyor! 8 taksit fırsatı ve 163 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sakarya Milli Emlak, Sakarya ili, Adapazarı ve Serdivan ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Sakarya'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

O ilde taksitle 19 adet iş yeri satılıyor! Ofis ve iş yeri alacaklar bu tarihe dikkat! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Adapazarı ilçesinde yer alan 19 adet ofis ve iş yerini peşin ya da taksit imkanıyla satıyor. Peki Sakarya'da yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

İstanbul ve Sakarya'da 2 arsa satılıyor! 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Sakarya'da yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte fiyat bilgisi ve tüm merak edilenler...

Arsa almak isteyenler dikkat! Serdivan Belediyesi Sakarya'da taksitle 7 adet arsa satıyor!

Sakarya İli Serdivan Belediye Başkanlığı, Sakarya'da yer alan 7 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış bedelleri 500 bin TL'den başlıyor.

Sakarya'da 19.5 milyon TL'ye 10 yıllığında kiralık gayrimenkul!

Sakarya İli Adapazarı Belediye Başkanlığı, Sakarya'da yer alan gayrimenkulü 19 milyon 500 bin TL bedelle 10 yıllığına kiraya veriyor.

TOKİ Sakarya Adapazarı kura yeri ve saati 2020!

TOKİ Sakarya Adapazarı kura yeri ve saati 2020 haberimizde yer alıyror. İşte TOKİ 100 bin konut Sakarya Adapazarı kura yeri ve saati...

Sakarya'da acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili Geyve ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk 445 konut kura sonucu ne zaman açıklanacak?

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk 445 konut kura sonucu ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk kura sonucu ne zaman açıklanacak? Adapazarı Korucuk kura sonuçları 2020...

Sakarya 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden Adapazarı'nda 7.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Sakarya 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Ozanlar Mahallesi, 4053 ada 1 ve 2 parsellerde ile 4051 ada 3 ve 4 parsellerde yer alan arsayı 7 milyon 759 bin 424 TL'ye satıyor...

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesine yeni yön!

Sakarya Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanda yer alan hak sahipleri ile bir araya gelen Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç açıklama yaptı. Kılıç; “Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanın yeni imar planıyla şuan ki rezerv alan statüsünden çıkarılmasına karar verdik" dedi.

Sakarya Karamanpark yer tahsisi Haberi

Sakarya Karamanpark yer tahsisi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’nin başkanlığında yapıldı. Meclis toplantı salonunda gerçekleşen oturumda meclis üyeleri içerisinde komisyondan gelen kararlar, nazım imar planı değişiklikleri, SASKİ’nin projelerine garantörlük ve ilçe belediye meclis kararlarının da yer aldığı 81 gündemi karara bağladı.


Hizmet teşekkürü

Gündem dışı söz alan MHP Grup Sözcüsü Erkal Etçioğlu, “Meclis toplantımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum. Şeker Fabrikası konusunda gösterdiği duyarlılık için Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’a, şehre kazandırılan İtfaiye Binası için de Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Ayrıca Etçioğlu, Güllük Camii bahçesinin ticaret bölgesi ilan edilmesine karşı çıktıklarını söyledi. MHP’li Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır’da SASKİ’nin Hendek’te gerçekleştireceği proje hakkında bilgi istedi.


İlçelere yeni yatırımlar

Karaman’da hayata geçirilecek park projesi için...