20 / 04 / 2024

Sakarya Karasu kamu arazileri

Sakarya Karasu kamu arazileri

Sakarya Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, kamu arazilerinde izinsiz yapıların inşa edilmesine müsade etmeyeceklerini belirtti.

Paye Sakarya'da peşin ödemelerde yüzde 25 indirim ve 60 ay vade fırsatıyla!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından Karasu Yolu üzerinde şehir merkezine 3 dakika mesafede konumlanıyor. Paye Sakarya'da vade farksız 60 ay vade fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 25 indirimle satışlar devam ediyor.

Paye Sakarya peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatıyla!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından Karasu Yolu üzerinde şehir merkezine 3 dakika mesafede konumlanıyor. Paye Sakarya'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Paye Sakarya konut fiyatları ne kadar?

Karasu Gold City konut projesinde 36 ay vade, faizsiz ödeme fırsatı! Son 2 adet konut!

Ekşioğlu İnşaat tarafından Sakarya Karasu'da inşa edilen projde satışlar devam ediyor. Bu kapsamda Karasu Gold City konut projesinde 36 ay vade, faizsiz ödeme fırsatı sağlanıyor.

Aden Plus 12 aya varan vadeyle satışa çıktı! Yeni proje! 

Aden Plus projesi, Sakarya Karasu'da Aziziye mevkiinde yükseliyor. Projede topraktan satışlar başladı. Peki Aden Plus'ta konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Nordic Villaları 18 ay vade imkanıyla satışta! Yeni proje! 

Nordic Villaları projesi Ünal Yapı imzasıyla Sakarya Karasu'da hayata geçiriliyor. Projede satışlar başladı. Peki Nordic Villaları projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili merak edilenler...

Karasu Belediyesi'nden 13.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Karasu Belediye Başkanlığı, Sakarya ili, Karasuilçesi, A. Aziziye Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı 13 milyon 412 bin 381 TL'ye satıyor...

Sakarya Karasu'da imara aykırı bina yıkım bekliyor! 

Sakarya'nın Karasu ilçesinde bulunan ve imara aykırı olan bina için geçtiğimiz sene yıkım kararı alınmıştı. Fakat bina için herhangi bir işlem yapmadı. 

Sakarya Karasu için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili Karasu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Kanada Okulları'ndan Sakarya Karasu'ya yeni kampüs!

franchising çalışmalarına devam eden Kanada Okulları, Sakarya’nın Karasu ilçesinde yeni kampüs açtı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden 'Karasu'da imar rantı' açıklaması!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nca Karasu’da imar planlarıyla ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydedildi. 

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul! İhalesi bugün!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul müjdesi!

Sakarya İli,Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Sakarya Karasu kamu arazileri Haberi

Sakarya Karasu kamu arazileri

Sakarya Karasu'da yayın yapan gazetelerin sahipleriyle bir araya gelen Kaymakamı Şafak Gürçam, son zamanlarda Hâzineye ait veya tescil dışı kalmış arazilerdeki kaçak yapılaşmalar konusunda açıklamalarda bulundu. Özellikle Sakarya nehri kıyısında kayık iskelesi adı altında izinsiz yapılar inşa edildiğine dikkat çeken Gürçam, su kıyılarına bu tür binalar için Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nde izin alınması (iskele ruhsatı) gerektiğini söyledi. 


KORUMA SORUMLULUĞUMUZ VAR 

Kaymakam Gürçam ilçe sınırları içerisinde Belediye ve Kaymakamlığın ayrı ayrı sorumluluk alanları bulunduğunu belirtti. Aziziye Mahallesi'nde kadastro tespitleri sırasında tescil harici kalmış bir arazide yapılan depo konusuna da değinen Kaymakam Şafak Gürçam, bu binanın yıkımı ile ilgili sosyal medyada gerçek dışı paylaşımlar yer aldığına değindi ve şöyle konuştu: " 


Tescil harici alanlar devletin hüküm ve tasarrufu altında olan yerlerdir. Her ne sebeple...