24 / 04 / 2024

Sakarya Orhan Cami restorasyon

Sakarya Orhan Cami restorasyon

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Orhan Cami’de devam eden restorasyon çalışmaları için Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy ile görüştüğünü söyledi.

İzmir Sakarya Mahallesi'ndeki tarihi binalar yıkılıyor!

İzmir'de son günlerde yaşanan sağanak yağmur nedeniyle Sakarya Mahallesi'nde birkaç tarihi yapı yıkıldı. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Orhan Beşikçi bugünkü köşe yazısında bu yıkımları kaleme aldı. 

Sakarya Orhan Cami’deki restorasyon çalışmaları tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Orhan Cami’de devam eden restorasyon çalışmaları için Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy ile görüştüğünü söyledi.

Sakarya Tramvayı'nın ihalesi ertelendi!

Sakarya’da Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında inşa edilecek tramvay hattının yapım ihalesi koronavirüs salgını nedeniyle ertelendi…

Sakarya Tramvay Projesi 14 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında hayata geçirilecek olan Sakarya Tramvay Projesi için 14 Nisan Salı günü ihaleye çıkıyor.

Trabzon Ahi Evren Cami ve otopark inşaatı tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Ahi Evren Cami ve otopark inşaatı tamamlandığını müjdeledi.

Trabzon Sürmene Merkez Cami açıldı!

Trabzon Sürmene'de inşa edilen merkez cami ibadete açıldı. Açılışa Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da katıldı.

Esenyurt Orhan Özyurt Cami’nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi'nin hayata geçirdiği Orhan Özyurt Cami’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı.

Trabzon Moloz'a 6 bin kişilik cami yapılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Moloz mevkiinde şehir camisi yapılacağını açıkladı. 6 bin kişilik kapasitesi olacak cami, şehrin önemli bir ihtiyacını giderecek

Sakarya Pamukova'daki camii inşaatında mezarlar bulundu!

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde cami inşaatının temel kazısı sırasında Roma dönemine ait mezarlar ortaya çıktı.

TOKİ Sakarya Kocaali 448 konut ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sakarya’nın Kocaali ilçesine toplamda 448 konut, 24 derslikli ilköğretim okulu, 1 cami ve 1 ticaret merkezi inşa edecek. Konutların ihalesi dün yapıldı.

TOKİ Sakarya Kocaali 448 konut ihalesi bugün!

TOKİ Sakarya ili, Kocaali ilçesi, Caferiye Mahallesi 448 adet konut (8 kapıcı dairesi), 24 derslikli İ.Ö.O., T-300 cami, ticaret ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

Sakarya Atatürk Stadı yerine AVM ve rezidans yapılamaz!

Sakarya Yeni Haber Gazetesi köşe yazarı Sezai Matur bugün köşesinde " Atatürk Stadı'nın yerine cami yapılsın " başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

TOKİ Sakarya Kocaali Caferiye'de 448 konut yaptıracak!

TOKİ Sakarya, Kocaali Caferiye Mahallesi'nde 448 adet konut , 24 derslikli İ.Ö.O. , T-300 Cami, ticaret ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 24 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

Sakarya Orhan Cami restorasyon Haberi

Sakarya Orhan Cami restorasyon

Çalışmalarına devam eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde bayram hutbesi irad eden ve Cuma namazı için Sakarya’ya gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ı Büyükşehir Belediyesi’nde konuk etti. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Demokrasi Meydanı’nda yüzlerce vatandaşın katılımıyla kılınan Cuma namazından sonra belediye ziyaretinde Orhan Camii’nde devam eden restorasyon çalışmaları da görüşüldü. İl Müftüsü Hasan Başiş ile Orhan Camii İmam-Hatibi Alaattin Beşel’in de hazır olduğu ziyarette Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy ile görüşerek restorasyon çalışmalarının son durumuna ilişkin bilgiler de bulundu.

Tarihi Orhan Cami’de çalışmalar hızlanacak

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ile yaptığı görüşmeden sonra Orhan Cami’yi ziyaret ederek...