26 / 04 / 2024

sakarya otomotiv üssü

sakarya otomotiv üssü

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Ferizli ilçesinde kurulması planlanan Otomotiv İhtisas Organize Sanayi Bölgesi' yle, otomotiv ana ve yan sanayisinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi...

Otomotiv devi Toyota, o otomobili artık Sakarya'ya taşıyacak

Türkiye'de otomotiv sektöründe kritik hamle. Otomotiv sektöründe atılan yeni adımlar tüm dünyanın dikkatini çekti. Toyota ise bir modelini daha Türkiye'de üretecek. O otomobil artık Sakarya'da üretilecek tüm dünyaya pazarlanacak. İşte tüm detaylar…

Çinli otomotiv devi Türkiye’de üretim üssü kuracak!

Çin'in büyük otomotiv üreticilerinden DFSK Genel Müdür Yardımcısı Du Xianjun, 'Avrupa'nın merkezi' olarak konumlandırılan Türkiye'de üretime başlayabileceklerini açıkladı.

Badem Towers İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Badem Towers İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Jamıla Raıss tarafından kuruldu.

Dekas Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekas Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketibugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Kassem Khamıss tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Sakarya'daki deposunu 150 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun Sakarya'da 34 bin 199,71 metrekare arsa üzerinde bulunan 600 metrekare depolama alanı "TKG Adapazarı Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş."e 11 aylığına 150 bin TL'ye kiraya verdi. 

Sakarya Üniversitesi, Elazığ depremine ilişkin hasar değerlendirme raporu hazırladı!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeler tarafından merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin yol açtığı hasara ilişkin bir rapor hazırladı.

Sakarya Ferizli'de Otomotiv ve Metal İhtisas OSB kurulacak!

Sakarya'nın 30 bin nüfuslu Ferizli ilçesinde 530 hektarlık alana kurulacak ve 2022 yılında üretime başlaması hedeflenen Ferizli Metal ve Otomotiv İhtisas OSB, tamamı faaliyete geçtiğinde 20 bin kişiye istihdam sağlayacak...

Reysaş GYO Sakarya'daki deposunu Yazaki Otomotiv'e 25 bin TL'ye kiraladı!

Reysaş GYO Sakarya Arifiye'deki deposunu Yazaki Otomotiv'e 1 seneliğine kiraya verdi. Kiraya verilen depodan 1 senede yaklaşık KDV dahil 25 bin TL gelir elde edilecek.

Reysaş GYO Sakarya Arifiye'deki deposunu 700 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sakarya Arifiye'deki deposunu Polmar Otomotiv'e 2 seneliğne kiraya verdi. Kiraya verilen depodan 2 senede yaklaşık KDV dahil 700 bin TL gelir elde edilecek...

Ss Ambalaj Makina İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ss Ambalaj Makina İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Serhan Can Şalcı tarafından kuruldu. 

Reysaş GYO Sakarya'daki deposunu 85 bin TL'ye kiraladı!

Reysaş GYO, Sakarya'da bulunan 1.692 metrekarelik binanın 350 metrekare depolama alanını TKG Adapazarı Otomotiv'e kiraladı

Sakarya, yeniden cazibe merkezi oldu!

Merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesi olan, 17 Ağustos 1999'da saat 03.02'de 45 saniye süren 7,4 büyüklüğündeki Marmara Depremi sonrası başlatılan çalışmalarla yeniden ayağa kalkan Sakarya, yeniden cazibe merkezi kentlerden biri haline geldi.

Sakarya'daki 10 şirkete kayyum atandı!

Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında mobilya, inşaat, gayrimenkul, sağlık, eğitim ve otomotiv alanlarında faaliyet gösteren 10 şirkete kayyum ataması yapıldı.

sakarya otomotiv üssü Haberi

sakarya otomotiv üssü


Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Ferizli ilçesinde kurulması planlanan Otomotiv İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'yle, otomotiv ana ve yan sanayisinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi. 


SATSO'nun meclis toplantısında konuşan Kösemusul, kentin önemli ihracat merkezi haline geldiğini anlattı. 


Sakarya'nın, şubatta 235 milyon 847 bin dolarlık ihracat yaptığına işaret eden Kösemusul, ihracatın önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 82,50 arttığını aktardı. 


Kösemusul, kentten 95 ülkeye ihracat yapıldığını belirterek, en çok ihracatın da otomotiv sektöründe yapıldığını dile getirdi. 


Otomotiv sektörünün, ülke ihracatında önemli paya sahip olduğunu vurgulayan Kösemusul, "İstanbul'un finans merkezine dönüştürülerek sanayisinin bir tarafta Trakya, diğer tarafta Kocaeli-Sakarya hattına kaydırılma çalışmaları çerçevesinde, ilimizde hareketlilik yaşandığı ve bu hareketliliğin ivme kazandığı gerçektir. Özelikle Karasu Liman inşaatı ve yeni demiryolu, şehrimizin 3'üncü boğaz...