25 / 04 / 2024

Sakarya Pamukova altyapı yatırımları

Sakarya Pamukova altyapı yatırımları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova’da inşası devam eden içmesuyu hattı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya Pamukova'nın çehresi değişiyor!

Pamukova’da hayata geçirilen altyapı ve içmesuyu çalışmaları ile ilgili konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizde 77 kilometrelik kanalizasyon hattının inşası tamamlandı." dedi

Sakarya'da 2 adet arazi satılıyor! İhalesi 8 Aralık'ta! 

Sakarya Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya ili, Pamukova ilçesinde yer alan 2 adet araziyi satıyor. Peki Sakarya Pamukova'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Belediye 3 arsa satacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

Sakarya İli Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya Pamukova, Pamukovaköy'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 19 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Belediyeden o ilde satılık arsa fırsatı! Arsa alacaklar bu fırsatı kaçırmayın!

Sakarya İli Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya Pamukova'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Belediyeden 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonları! 

Sakarya İli Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya Pamukova'da yer alan 2 adet akaryakıt istasyonunu kiraya veriyor. İşte detaylar...

TOKİ'den Sakarya'ya 3 yeni okul!

Sakarya İli Adapazarı İlçesi, Yahyalar Mah 16 Derslik Karaosman İlkokulu, Ozanlar Mah Arayer Mevki 16 Derslik Şehit Abdullah Ömür İlkokulu, Tuzla Mah 16 Derslikli Kurtuluş Ortaokulu ve Kurtuluş İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Aralık 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul geliyor!

Sakarya Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi,Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ.Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 9 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ Sakarya Korucuk 577 konut ihalesi yarın!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Korucuk Mahallesi 577 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Sakarya Pamukova Devlet Hastanesi yeniden ihaleye çıkıyor! 

Sakarya Pamukova'da müteahhit firma tarafından yarım bırakılan 25 yataklı devlet hastanesinin inşaatı Sağlık Bakanlığı tarafından yeniden ihaleye çıkıyor...

Sakarya'ya yeni duble yol müjdesi!

Sakarya’nın yeni duble yol projesi ile ilgili konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Şehrimiz için çok önemli olan ve otoyoldan şehrin kuzey bölgesine ulaşımları sağlayacak giriş için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’dan müjdeli haberi aldık" dedi.

Sakarya Karasu'da konut yüzde 27, arsa yüzde 69 kazandırdı!

Endeksa'nın  güncel verilerine göre son yıllarda turistik ilgi gören ve altyapı çalışmaları nedeniyle de değerlenen Sakarya Karasu‘da 3 yılda konut fiyatları yüzde 27, konut imarlı arsa fiyatları ise yüzde 69 artış gösterdi. İlçede ortalama konut metrekare fiyatının 1.666 TL olduğu belirtiliyor.

Sakarya Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Sakarya İli Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi'nin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Sakarya'da Millet Bahçesi yapacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sakarya Millet Bahçesi ile millet bahçesine ait sosyal donatılar inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yaptırılacak.

Sakarya Millet Bahçesi 6 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Sakarya İli Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Sakarya Pamukova altyapı yatırımları Haberi

Sakarya Pamukova altyapı yatırımları


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova’da inşası devam eden içmesuyu hattı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çalışmaların büyük kısmının tamamlandığını ifade eden Rüstem Keleş, “Sakarya’nın tüm ilçelerini sağlam altyapı ve temiz, kaliteli içmesuyu ile buluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Pamukova’ya 9 milyon liralık yatırımızla 81 kilometrelik içmesuyu hattı ve içmesuyu depoları inşa ediyoruz. Bölgedeki çalışmalarımızın tamamlanmasıyla Pamukova’nın içmesuyunda uzun yıllar sorun yaşanmayacak. Şehrimize ve ilçemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.


9 Milyonluk Yatırım

Ekiplerin çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “81 kilometrelik içmesuyu hattı çalışmalarımız farklı noktalarda devam ediyor. Hattın 58 kilometrelik kısmı tamamlandı. 3 içmesuyu deposu ve 4 terfi merkezinin inşaatı da yakın zamanda tamamlanacak. İnşallah ilçemizde başlattığımız içmesuyu hattı inşa...