19 / 04 / 2024

Sakarya sahte bungalov ilanları

Sakarya sahte bungalov ilanları

Sakarya'nın gözde bölgeleri arasında yer alan Sapanca'da, kendisini bungalov işletmecisi olarak tanıtan ve yayınladığı sahte ilanlarla dolandırıcılık yapan 1 kişi tutuklandı.

Yeni trend: Bungalov ve Tiny House

Pandemi dönemi, tatil anlayışımıza getirdiği izolasyon gereksinimi nedeniyle turizm sektöründe bungalov ve tiny house gibi konaklama trendlerini önemli ölçüde geliştirdi. Antalya'dan Bolu'ya, Çanakkale'den Sakarya'ya kadar bu tür konaklama yerlerini görmek mümkün.

Bungalov ev kiralamak isteyenler dikkat! 4 kişi tutuklandı!

Sakarya'da farklı bungalov evlerin fotoğraflarıyla sosyal medya hesaplarından sahte satış gerçekleştirerek, 5 milyon TL haksız kazanç elde ettikleri bildirilen toplam 4 şüpheli tutuklandı.

Sakarya'da sahte ilanla bungalov kiralayan kişi tutuklandı!

Sakarya'nın gözde bölgeleri arasında yer alan Sapanca'da, kendisini bungalov işletmecisi olarak tanıtan ve yayınladığı sahte ilanlarla dolandırıcılık yapan 1 kişi tutuklandı.

Sakarya'da sahte evrakla gayrimenkul satmaya çalışan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı!

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde sahte evrakla gayrimenkul satmaya çalışan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı...

280 milyon dolarlık gayrimenkulü sahte evrakla satmaya çalışan 5 kişi yakalandı!

Sakarya Kocaali'de tapu müdürlüğünde sahte evraklarla işlem yapmaya çalışan, aralarında bir avukatın da yer aldığı 5 şüpheli yakalandı...

Türk Traktör, Sakarya'daki arazisine yatırım için hazırlanıyor!

TürkTraktör Yönetim Kurulu, Sakarya yatırımı ile ilgili tüm prosedürlerin takibi için şirket yönetimine yetki verdi

Erdoğan Bayraktar yarın Sakarya Korucuk açılış töreninde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar yarın Sakarya Korucuk Duble yolu, Rekreasyon projesi 3. etap ve Korucuk Parkı'nın açılış töreninde olacak...

Sakarya'da 3 kuşaktır çözülemeyen arazi davası!

Sakarya'da 5 köyü etkileyen arazi sorunu, 3 kuşaktır çözülemiyor. Yıllardır ekip biçmelerine rağmen yaşadıkları topraklarda işgalci durumuna düşen binlerce köylü, 96 yıldır süren davanın bir an önce sonuçlanmasını bekliyor...

Sakarya'da 39 dükkan icradan satılık!

Sakarya Adapazarı Semerciler mahallesinde yer alan 39 dükkan Sakarya 2. İcra Müdrülüğü tarafından satılıyor...

Maliye, rezidanslardaki sahte kira beyanlarının peşine düştü!

Maliye Bakanlığı, İstanbul'daki rezidansların da kapısını çaldı. Etiler, Levent, Şişli, Florya, Ataşehir, Bebek ve Ulus başta olmak üzere İstanbul'un lüks semtlerinde denetimi artıran Maliye, rezidanslardaki sahte kira beyanlarının da peşine

Çınarcık'a bungalov tarzı huzurevi yapılacak!

Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan, ilçede yapılan ve Türkiye'de ilk kez uygulanacak bungalov tarzı kütük evlerden oluşacak huzurevi projesinin inşaatının hızlı bir şekilde sürdüğünü söyledi.

Yeşil Vadi 3 Sakarya'da 49 bin 500 liraya!

Ekşioğlu İnşaat'ın Sakarya'da yaşama geçirdiği Yeşil Vadi 3 projesinde fiyatlar 49 bin 500 liradan başlıyor

Yeşil GYO Sakarya'da 7 milyon 850 bin TL'ye 4 parsel aldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sakarya-Arifiye'de yer alan 81.900,16 metrekare yüzölçümlü 4 adet parseli 7 milyon 850 bin TL'ye satın aldı

Sakarya sahte bungalov ilanları Haberi

Sakarya sahte bungalov ilanları

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre konuyla ilgili ihbarlarla ilgili düğmeye basan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, T.Y'nin internetten kendisini Sakarya'daki bazı bungalovların işletmecisi şeklinde gösterip vatandaşlardan kapora aldığını belirledi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sahte ilanlarla rezervasyon yapan ve vatandaşları dolandıran kişinin Adapazarı'nda yer alan evine bir operasyon gerçekleştirdi.

Evde gerçekleştirilen aramada çok sayıda dijital materyal bulundu ve şüpheli T.Y. konuyla ilgili olarak gözaltına alındı.

Yaşanan gelişmelere göre, Şüpheli T.Y'nin hırsızlık ve dolandırıcılık gibi suçlardan çok sayıda kaydı olduğu bildirildi. Emniyetteki işlemlerden sonra adliyeye sevk edilen T.Y, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Bungalov ev nerelere inşa...