24 / 04 / 2024

sakarya serdivan parkta hangi aktiviteler var

sakarya serdivan parkta hangi aktiviteler var

Serdivan Belediyesi tarafından Beşköprü Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Serdivan Beşköprü Park düzenlenen törenle hizmete girdi. Beşköprü Park’ta oyun gruplarının yanısıra kafeterya, açık sergi alanı, fitness aletleri, koşu ve yürüyüş parkurları bulunuyor

Arsa almak isteyenler dikkat! Serdivan Belediyesi Sakarya'da taksitle 7 adet arsa satıyor!

Sakarya İli Serdivan Belediye Başkanlığı, Sakarya'da yer alan 7 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış bedelleri 500 bin TL'den başlıyor.

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

Kenan Sofuoğlu kiracısına haciz gönderdi iddiası!

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Sakarya Serdivan'da sahibi olduğu iş yerini kiralayan ve Kovid-19 sebebiyle biriken 15 bin 555 TL kira borcunu ödeyemeyen A.K. adlı kadının iş yerindeki eşyalarına haciz koydurdu. 

Serdivan'ın estetiği için o yapılar yıkılıyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent estetiğini bozan yapıların yıkım çalışmalarına başlandı.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul! İhalesi bugün!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul müjdesi!

Sakarya İli,Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul geliyor!

Sakarya Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi,Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ.Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 9 Aralık'ta yapılacak.

Aidat kavgasında kan aktı!

Sakarya Serdivan'da Burak Y. aidat zammı sebebiyle tartıştığı site yöneticisi Ferdi B.'yi vurdu...

Tuncay Şanlı Serdivan'daki otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Fenerbahçe'nin eski milli oyuncusu Tuncay Şanlı, Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yer alan otelini sağlık çalışanlarına ücretsiz tahsis ettiğini açıkladı.

Sakarya'da bir sitenin istinat duvarı çöktü: 24 daire boşaltıldı!

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde yoğun yağışlar sonrasında 24 dairelik sitenin istinat duvarı çöktü. 2 bloklu site boşaltıldı...

Sakarya Serdivan'da 5.3 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Serdivan Belediye Başkanlığı, Sakarya Serdivan'da yer alan gayrimenkulleri 5 milyon 325 bin 308 TL bedelle satışa çıkardı.

Serdivan'da kiralık ev fiyatları cep yakıyor!

Öğrenci ve mültecilerin akınına uğrayan Sakarya'nın Serdivan ilçesinde kiralık ev sorunu büyüyor. Bölgede kiralık ev fiyatları cep yakıyor.

Sakarya Büyükşehir'in gündemi kentsel dönüşüm!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri Erenler ve Serdivan Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Erenler Belediye Başkanı Kılıç’a yapılan ziyarette ise gündem kentsel dönüşüm oldu.

sakarya serdivan parkta hangi aktiviteler var Haberi

sakarya serdivan parkta hangi aktiviteler var


Sakarya Serdivan Belediyesi tarafından Beşköprü Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Serdivan Beşköprü Park düzenlenen tören ile hizmete girdi.


Açılış kurdelesini Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan Kaymakamı Ramazan Şahin, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, Serdivan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz birlikte keserken yağan yağmura rağmen programa vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan’ın her geçen gün değiştiğini ve geliştiğini ifade ederek bu değişimi devam ettirmek için çalıştıklarını söyledi.


Gelişen ve büyüyen Serdivan’da vatandaşlara verdikleri sözlerden bir tanesini daha yerine getirdiklerini ifade eden Alemdar, “Sizlere verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin huzuru ve mutluluğu ile karşınızdayız. Türkiye’deki dönüşümün ve gelişmenin örneklerini hep beraber ilçemizde de yaşıyoruz. Serdivan değişiyor, Serdivan gelişiyor. Bunun en güzel örneklerinden birisi de bugün hizmete açacağımız Serdivan Beşköprü Parkımızdır. Hemşerilerimizin taleplerinden bir tanesi sağlık ocağıydı, diğeri ise hemen parkımızın...