27 / 04 / 2024

Sakarya Serdivan ticaret alanı

Sakarya Serdivan ticaret alanı

Sakarya Temmuz ayı meclis toplantısında alınan kararla birlikte Serdivan yeni bir ticaret alanına daha kavuşuyor. Gündeme dair maddeler de Başkan Yusuf Alemdar başkanlığında konuşuldu.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün: Bu ilçelerimize konut yapılmalı!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Akgün Altuğ, Sakarya'nın kuzey ilçelerinin büyük bir gelişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirterek buralarda konutlaşma ihtiyacının ön planda olduğunu belirtti.

Sakarya'da konut ve ticaret imarlı 2 arsa satılacak! Kaçırmayın!

Sakarya İli Erenler Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler'de yer alan ticaret ve konut alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Adapazarı Belediyesi ticaret ve konut imarlı 3 arsa satacak!

Adapazarı Belediye Başkanlığı, Adapazarı ve Serdivan ilçelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Belediye konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak! Kaçırmayın!

Sakarya İli Adapazarı Belediye Başkanlığı, Sakarya Adapazarı ve Serdivan'da yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsalar ticaret ve konut imarlı olarak belirtildi.

Proje İks İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje İks İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Sakarya tarafından kuruldu.

Sakarya Büyükşehir'den satılık 23 iş yeri! İş yeri alacaklar dikkat!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Güllük Mahallesi'nde yer alan ticaret merkezindeki 23 iş yerini satıyor...

Arsa almak isteyenler dikkat! Serdivan Belediyesi Sakarya'da taksitle 7 adet arsa satıyor!

Sakarya İli Serdivan Belediye Başkanlığı, Sakarya'da yer alan 7 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış bedelleri 500 bin TL'den başlıyor.

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

Çeşme Sakarya Mahallesi'nin imar planları yargıda! 

İzmir Çeşme Belediyesi, Sakarya Mahallesi'nde imar planlarında 'ticaret-turizm-konut' olarak işli olan yaklaşık 5 bin metrekare taşınmazı meclis kararıyla 'belediye hizmet alanı' olarak değiştirdi. Söz konusu imar planları yargıya taşındı. 

Reysaş GYO Sakarya'daki deposunu 150 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun Sakarya'da 34 bin 199,71 metrekare arsa üzerinde bulunan 600 metrekare depolama alanı "TKG Adapazarı Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş."e 11 aylığına 150 bin TL'ye kiraya verdi. 

Kenan Sofuoğlu kiracısına haciz gönderdi iddiası!

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Sakarya Serdivan'da sahibi olduğu iş yerini kiralayan ve Kovid-19 sebebiyle biriken 15 bin 555 TL kira borcunu ödeyemeyen A.K. adlı kadının iş yerindeki eşyalarına haciz koydurdu. 

Serdivan'ın estetiği için o yapılar yıkılıyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent estetiğini bozan yapıların yıkım çalışmalarına başlandı.

Sakarya'da yeni ticaret merkezi için düğmeye basıldı!

Aralık ayı meclis toplantısında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehre yeni ticaret merkezinin kazandırılacağının müjdesini verdi.

Sakarya Serdivan ticaret alanı Haberi

Sakarya Serdivan ticaret alanı

Sakarya Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Gündeme dair maddeler de Başkan Yusuf Alemdar başkanlığında görüşülerek karara bağlandı. Meclis gündeminde alınan önemli kararlar arasında yeni ticaret alanları da yer aldı. 


Komisyondan geldiği gibi oy birliği ile kabul edilen düzenlemeye göre, daha önce 

Serpan Belediyesi’nin yaptığı planlama ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından koruma altına alınan Sakarya’nın en eski yapısı Jüstinyanus Köprüsü ve çevresindeki bölgenin sınırından itibaren D-100 Karayolu’na kadar ki 12 hektarlık bölge ticaret alanı ilan edildi.


Köprü çevresi

Koruma altında bulunan tarihi miras Jüstinyanus Köprüsü ve etrafındaki bölge ise sit alanı olarak muhafaza edilmeye devam edecek. Yeni planlama ile Serpan’da ticaretin yanı sıra sosyokültürel gelişimin ve refahın da artacağını belirten Serpan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “İlçemizde güçlü bir ekonominin temelini oluşturacak adımlar...