19 / 04 / 2024

Sakarya toplu açılış

Sakarya toplu açılış

Sakarya'daki toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz bugün de Sakarya’ya eli boş gelmedik. Toplam yatırım bedeli 1 milyar 542 milyon olan 118 projenin toplu açılışını gerçekleştirmiş oluyoruz” dedi.

Erzurum'da 132 milyon TL'lik toplu açılış töreni!

Erzurum Pasinler'de hayata geçirilen ve toplamda 132 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip olan yatırımların toplu açılışı yapıldı.

Manisa Gölmarmara'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Gölmarmara Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katıldı.

Sakarya'daki açılış ve temel atma törenleri devam edecek!

Sakaryalıların Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Sakarya'daki açılış programının yıl boyunca devam edeceğini söyledi.

Manisa'daki toplu açılış töreni ileri bir tarihe ertelendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

Muğla'da 782 milyon TL'lik toplu açılış!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 782 milyon TL'lik yatırımın toplu açılış törenini gerçekleştirdi.

İncirliova'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Aydın İncirliova'da 8 tesis ve 15 parkın toplu açılış töreni gerçekleşti.

Beyoğlu'nda toplu açılış töreni düzenlendi!

Kasımpaşa Meydanı'nda düzenlenen Beyoğlu İlçesi'ne Yapılan Yatırım ve Hizmetlerin Toplu Açılış Töreni düzenlendi.

Manisa Kula'da toplu açılış töreni düzenlendi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Manisa Kula'da gerçekleştirilen toplu açılış törenine katıldı.

Sancaktepe'de toplu açılış töreni yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe'de toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, tören öncesi vatandaşlara seslendi.

Esenler'de toplu açılış töreni yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler'de düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Törenle birlikte toplam yatırım bedeli 271 milyon lirayı bulan eser ve hizmetlerin Esenler'e kazandırıldı.

Gaziosmanpaşa'da toplu açılış töreni yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Gaziosmanpaşa'daki toplu açılış törenindeki konuşmasında İstanbul'un nasıl İstanbul olduğunu en iyi Gaziosmanpaşalıların bileceğini, ilçenin 60-70 yıl önce Eyüp ile Çatalca arasında kalmış, kıraç bir yer olduğunu ve o dönemde "Taşlıtarla" denildiğini söyledi.

Kastamonu'da toplu açılış töreni düzenlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu’da Kuzeykent Miting Alanı’nda düzenlenen toplu açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'de toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir’de Vilayet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılışa katılım gösterdi.

Sakarya toplu açılış Haberi

Sakarya toplu açılış


Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Valilik tarafından düzenlenen Toplu Açılış Töreni’ne katıldı. 118 projenin toplu açılışının gerçekleştirdiği törene Sakaryalılar yoğun ilgi gösterdi. Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törende Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Prof. Dr. Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz, Recep Uncuoğlu, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve STK temsilcileri yer aldı.


Sakarya coşkuyla ‘Evet’ diyecek

Demokrasi Meydanı’nı dolduran vatandaşlara selamlama konuşmasının ilkini Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptı....