23 / 04 / 2024

sakarya unigaden evleri

sakarya unigaden evleri

850 konut ve AVM’den oluşan Unigarden projesi Fixus Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Temellerinin Şubat ayı içerisinde atılması planlanan Sakarya Unigarden projesinde daireler 1 oda 1 salon olarak dizayn ediliyor.

Unigarden satılık daire fiyatları!

Unigarden projesi Sakarya'da 850 adet konut ve 1 alışveriş merkeziyle hayata geçiyor. Sakarya Üniversitesi'ne 1 dakikalık mesafede bulunan Unigarden satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Sakarya Unigarden'da son fırsat!

İlk etap teslimlerinin 2016 yılının Mart ayında yapılması planlanan Unigarden projesindeki dairelerin tamamı 1 oda 1 salon olarak tasarlandı. Lansman fiyatları 95 bin 96 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kadın girişimci ekosisteme uygun ürettiği ahşap evleri yurt dışına satıyor!

Sakarya'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Gül Korkmaz, tasarımını da kendisi yaparak ürettiği "1 oda 1 salon", "2 oda 1 salon üçgen", "karavan" ve "garaj" modellerinde doğal ahşap evleri ihraç ederek, ülke ekonomisine de katkı sağlıyor

Sakarya'daki patlamada çevredeki evler hasar gördü!

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında yaşanan patlamada çevredeki evlerin birçoğu hasar gördü. Evleri hasar gören vatandaşlar, fabrikayı istemediklerini belirtti.

İhlas Kaplıca Evleri'nde aidat isyanı!

Sakarya’nın Akyazı İlçesi’ndeki Kuzuluk Kaplıca Evleri’nde yaşayanlar isyan etti. İhlas’a bağlı bir şirketin, site yönetimini yaptığı Kuzuluk’ta, tek bir devre mülkten 1500 lira aidat aldığı ve 1470 daireden yılda 27 milyon lira kazandığı ortaya çıktı.

Sakarya Unigarden'a AVM geliyor!

Sakarya Üniversitesi'nin yanı başında yer alan Unigarden projesinin yüzde 95'i satıldı. Fixus Yapı tarafından inşa edilen Unigarden Evleri'nin üst tarafına şimdi de AVM inşa edilecek. İşte detaylar...

Riverside Sakarya Evleri 275 bin TL'ye!

Kişiye özel ödemelerin yapıldığı Sakarya Rıverside projesi 21 adet daireden meydana geliyor. Projede peşin alımlarda yüzde indirim sağlanıyor.

Baykonut Sakarya Erenkent Evleri 190 bin TL'ye!

Baykonut İnşaat imzasıyla dizayn edilen Erenkent projesi toplam 54 adet daireden meydana geliyor. Sakarya Erenkent projesi 4 etap şeklinde dizayn edildi.

Sakarya Taraklı'daki evler yıkılma tehlikesi altında!

Her biri bin bir güçlükle, zor doğa koşullarında aylarca insan gücüyle uzaklardan taşınan malzemelerle yapılan Sakarya Taraklı'nın ahşap evleri ayakta zor duruyor.

TOKİ'den Sakarya Kocaali'ye 448 konut!

SAKARYA'nın Kocaali ilçesinde, İstanbul'a içme suyu temin edecek "Büyük Melen Projesi" kapsamında evleri kamulaştırılan vatandaşlara, Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanlığınca yapılacak toplu konut projesi sözleşmesi imzalandı.

Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru ücreti!

Ödemelere göre 120 aydan 180 aya kadar vade sağlanan projede daire fiyatları 135 bin 962 liradan başlıyor. Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru bedeli 2+1'ler için 4 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Sakarya Kocaali Evleri fiyatları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen TOKİ Sakarya Kocaali Evleri projesinde 448 adet konut satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Sakarya Kocaali Evleri fiyatları...

Sakarya Kocaali TOKİ son başvuru günü yarın!

TOKİ ve Sakarya Kocaali Belediye Başkanlığı ortaklığı tarafından hayata geçirilen Sakarya Kocaali TOKİ Evleri projesinde 448 konut satışa çıkıyor. Sakarya Kocaali TOKİ son başvuru günü yarın.

Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru bedeli!

Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru bedeli 2+1'ler için 4 bin TL'den başlıyor. Toplamda 448 adet konutun satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vadelendiriliyor.

2016 Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru tarihleri!

2016 Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru tarihleri için son gün yarın. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede ödemelere göre 120 aydan 180 aya kadar varan vade imkanı sağlanıyor.

sakarya unigaden evleri Haberi

sakarya unigaden evleri

Sakarya Unigarden projesi Fixus Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede yer alan satılık daireler 1 oda 1 salon şeklinde düzenleniyor.


Sakarya Üniversitesi Kampüsü'ne 1 dakika mesafede konumlanan Unigarden projesinde daireler 52 metrekare ile 63 metrekare arasında inşa ediliyor. Projenin kira getirisinin 800-1000 TL aralığında olacağı düşünülüyor.



Unigarden Sakarya ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 24 ay 0 faiz imkanı bulunuyor. Aynı zamanda banka kredisi ile 120 aya kadar vadelendirilebiliyor. Unigarden Sakarya'da daire fiyatları 95 bin 96 lira ile 97 bin 222 bin lira arasında değişiyor.


Fixus Yapı Unigarden Konutlarında yürüyüş ve koşu parkurları, su kanalları, ücretsiz wifi, otopark, basketbol futbol sahaları, tenis kortu, yüzme havuzu, fitness salonu, eğlence oyun salonları, cafe ve restoranlar, süs havuzları gibi alanlar mevcut.


Sakarya Unigarden Konutları Sapanca Gölü'ne 3 dakika,...