26 / 04 / 2024

Unigarden satılık daire fiyatları!

Unigarden satılık daire fiyatları!

Firma: Fixus Yapı

Proje: Unigarden

Unigarden projesi Sakarya'da 850 adet konut ve 1 alışveriş merkeziyle hayata geçiyor. Sakarya Üniversitesi'ne 1 dakikalık mesafede bulunan Unigarden satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor.



Sakarya Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde yer alan  Unigarden  Konutları Serpan Merkez'e 3 dakika, Sapanca Gölü'ne 3 dakika, Sakarya Otogar'a 10 dakika, Sakarya merkeze 10 dakika, İzmit’e 20 dakika uzaklıkta konumlanıyor.


Fixus Yapı tarafından hayata geçen Unigarden projesinde 850 adet konut ve 1 alışveriş merkezi bulunuyor. Projedeki daireler 55 ile 63 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Sakarya Unigarden projesi 4 etap halinde yükseliyor. 24 ay vade farksız ödeme imkanı sunan proje banka kredisi ile 120 aya kadar taksit seçeneği de sağlıyor. 


Unigarden satılık daire fiyatları!

Unigarden satılık daire fiyatları 95 bin 96 lira ile 97 bin 222 lira arasında değişiyor. 


Fixus Unigarden Konutlarında fitness salonu, eğlence oyun salonları, cafe ve restoranlar, peyzaj alanları, süs havuzları, basketbol ve futbol sahaları, tenis kortu, yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu parkurları, su kanalları, ücretsiz wifi, otopark gibi imkanlar mevcut.


Unigarden iletişim

Unigarden telefon numarası: 444 61 54

Web: www.fixusyapi.com

Merve Sinop/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön