19 / 04 / 2024

Sakarya Üniversitesi yeni fakülte

Sakarya Üniversitesi yeni fakülte

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam: "Bakanlar Kurulu'ndan bugün Sakaryamızın Turizm Fakültesi, Orta Doğu Enstitüsü ve Spor Bilimleri Fakültesi kararı çıktı. İmzayı şimdi atıyorum, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Boğaziçi Üniversitesi personel alımı yapıyor! 50 KPSS puanı yeterli

İş arayanlar bu gelişmeye dikkat. Boğaziçi Üniversitesi yeni personel alımı yapacağını açıkladı. Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden biri olan Boğaziçi Üniversitesi bünyesine 50 KPSS puanı ile 22 sözleşmeli personel alımı yapacak. İşte tüm detaylar...

Sakarya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapıyor! 47 sözleşmeli personel alımı için kadrolar

Sakarya Üniversitesi için personel alımları başladı. Belirlenen kontenjan ile beraber personel alımı yapılacak kadrolar da açıklandı. Peki hangi bölüm için kaç alım yapılacak? 

Nef Arsa Sakarya fiyatları Ekim 2022!

Sakarya Üniversitesi’nin yanı başında hem sürekli değerlenen hem de kira getirisiyle dikkat çeken Nef Arsa Sakarya projesinde fiyatlar belli oldu. Peki Nef Arsa Sakarya fiyatları ne kadar? Nef Sakarya arsa fiyatları belli mi? İşte Nef Sakarya arsa fiyat bilgisi Ekim 2022... 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sivas'ta hayata geçirilen 1071 yatak kapasiteli Cumhuriyet Üniversitesi Yeni Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi yeni binasına taşınıyor!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Eylül ayında yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor. 

Sakarya Belediyesi Yeni Sakarya Stadyumu kiralamasından 1.2 milyon zarar etti!

Sakarya Belediyesi, Yeni Sakarya Stadyumu’nu 325 bin TL'ye Sakaryaspor’a kiraladı. Fakat Sayıştay raporuna göre, belediye 1 milyon 864 bin TL'lik masrafı üstlenerek 1 milyon 261 bin TL zarara uğradı.

Sakarya'da yeni ticaret merkezi için düğmeye basıldı!

Aralık ayı meclis toplantısında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehre yeni ticaret merkezinin kazandırılacağının müjdesini verdi.

Sakarya Hendek, yeni itfaiye binası için gün sayıyor!

Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde 2 bin 600 metrekare alana yeni itfaiye binası inşa ediliyor. 91 ilçeye hizmet verecek binanın kaba inşaatı bitti.

SAÜ ekibi İzmir depremi raporunu açıkladı: Hasarlı ve yıkılan binalarda kolonlar zayıf!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) akademisyenlerince İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depreme ilişkin hazırlanan rapor, yapılarda ciddi duvar kırık ve çatlakları ile taşıyıcı eleman hasarları olduğunu ortaya çıkardı.

SAÜ'den İzmir depremi raporu!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Ege Denizi'nde Seferihisar açıklarında yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depreme ilişkin değerlendirme raporu yayımladı.

Yapıların deprem güvenliğini artıran kompozit malzeme geliştirildi!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) akademisyenlerinin geliştirdiği ve içerisinde çevre dostu bileşenlerin yer aldığı kompozit malzemeyle yapıların deprem güvenliğinin artırılması planlanıyor.

Sakarya Tramvayı'nın ihalesi ertelendi!

Sakarya’da Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında inşa edilecek tramvay hattının yapım ihalesi koronavirüs salgını nedeniyle ertelendi…

Trakya Üniversitesi koronavirüs nedeniyle kira almayacak!

Trakya Üniversitesi, yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) kaynaklanan olumsuzluklar nedeniyle kira talebinde bulunmayacak.

Sakarya Üniversitesi yeni fakülte Haberi

Sakarya Üniversitesi yeni fakülte

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Sakarya Üniversitesi'ne (SAÜ) yapılması planlanan Turizm Fakültesi, Orta Doğu Enstitüsü ve Spor Bilimleri Fakültesi kararının Bakanlar Kurulu'ndan çıktığını belirterek, "İmzayı şimdi atıyorum, hayırlı uğurlu olsun" dedi.


Adapazarı ilçesinde tarihi Uzun Çarşı'yı ziyaret eden İslam, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.


Esnafın sıkıntı ve taleplerini dinleyen İslam, bir kuyumcuda gazetecilere yaptığı açıklamada, Sakarya'ya müjde verdi. Ayşenur İslam, "Bakanlar Kurulu'ndan bugün Sakaryamızın Turizm Fakültesi, Orta Doğu Enstitüsü ve Spor Bilimleri Fakültesi kararı çıktı. İmzayı şimdi atıyorum, hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.


Uzun Çarşı'daki bir fırını da ziyaret eden İslam, burada simit pişirdi.


İslam, kırtasiye malzemesi satan bir görme engelliden de kalem satın...