02 / 05 / 2024

Sakarya Unigarden AVM son durum 

Sakarya Unigarden AVM son durum 

Sakarya Üniversitesi'nin yanı başında yer alan Unigarden projesinin yüzde 95'i satıldı. Fixus Yapı tarafından inşa edilen Unigarden Evleri'nin üst tarafına şimdi de AVM inşa edilecek. İşte detaylar...

Türk Kızılay'dan son dakika açıklaması! Kızılay AVM için tahliye kararı verildi!

Başkent Ankara'da Kızılay Meydanı'nda yer alan Kızılay AVM'nin tahliyesine karar verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Türkiye'nin dört bir yanından deprem haberleri geliyor. Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Fiyatını duyan internete koştu! PTT AVM'den Samsung A7 tabletlere yılın son kampanyası... 28 Aralık fiyat listesi

2023'e girmeden tabletini yenilemek isteyen kullanıcılar için PTT AVM'den yılın son kampanyası. 31 Aralık'a kadar sürecek kampanyayı kaçırmayın.  Samsung Galaxy Tab A7 Tablet fiyatı ne kadar?

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

AVM'lerin kira gelirlerinde son durum ne?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM’lerdeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda son 65 konut satışta.

Sakarya Erenler dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda satış süreci devam ediyor. Proje dahilinde son 67 konut kaldı. 

Next Level AVM Kar Spor’u bünyesine kattı!

Next Level AVM son olarak Türkiye’nin kayak, snowboard, outdoor, kamp ve spor malzemeleri markası Kar Spor’u bünyesine kattı.

Sakarya'da kentsel dönüşüm hazırlıkları son aşamada!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada  “Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlanmasında son aşamaya geldik ve en kısa sürede bakanlığa sunacağız. Sonrasında bakanlığın onaylaması halinde kentsel dönüşüme başlıyoruz” dedi.

ebebek, 162. mağazasını Sakarya Ada AVM'de açtı!

ebebek, 162. mağazasını Sakarya Ada AVM’de açarak koronavirüs sürecinde de büyümeyi sürdürüyor...

Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da AVM'ler kapılarını yeniden açtı!

Koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süreyle kapatılan Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da bulunan AVM'ler bugün yeniden hizmete açıldı.

Deniz GYO Göksu AVM davasında son durum!

Deniz Gyarimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı yazılı açıklamasında Ankara Etimesgut'taki Göksu AVM için açılan davanın son durum bildirisini yayınladı. 

Unigarden'da kendi kendini ödeyen son daireler!

Bölgedeki öğrencilerden yüksek talep gören Unigarden'da kendi kendini ödeyen son daireler alıcılarını bekliyor...

Sakarya Unigarden AVM son durum  Haberi

Sakarya Unigarden AVM son durum 

Sakarya Üniversitesi'nin yanı başında yer alan Unigarden projesi tam bir doğa projesi olarak dikkatleri üzerine topluyor.  Fixus Yapı tarafından inşa edilen Unigarden projesi 960 adet konuttan meydana geliyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelere yer veriliyor. Yüzde 95'i satılmış durumda olan Fixus Yapı Unigarden projesinde son olarak 64 adet daire kaldı. 

Unigarden fiyat listesi! Full esyalı!

1+1 daireler; Bahçe katları 126 bin 200 TL  üst katlar 136 bin 200 TL aralığında ve 

2+1 daireler ise 173 bin 500 TL ile 183 bin 500 TL aralığında değişiyor . 

Yepyeni bir yaşam konseptini, bulunmaz bir yatırım fırsatına çeviren Unigarden Projesi muhteşem manzarası ve  eşşiz konumuyla  bambaşka bir fırsat sunuyor.

Unigarden nerede? İşte Lokasyon!

Serdivan Merkez 3 dakika Adapazarı Merkez (İstanbul-Ankara Hızlı...