20 / 04 / 2024

Salem Al Koshly

Salem Al Koshly

Yeniden inşaa edilen Libya’ya Seranit, Serra ve Vanucci markalarıyla giren şirket ayrıca bölgenin tek Türk seramik markası olarak dikkat çekiyor

Manazel Turkey Gayrimenkul Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Manazel Turkey Gayrimenkul Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed F.M. Alakkad, H. Awadh Salem Garwan, Kamal A.M. Alaqad ve M.A. Abdulrab Hussein tarafından kuruldu.

Al Daar Investments Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Daar Investments Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulazız Alı  A A Almohannadı, Muhammed Halit Sönmez, Saad Nasser J M Al-Abdulla ve Salem Mejallı    S M Al-Mejalı ortaklığında kuruldu.

Daham Al Zıabı İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daham Al Zıabı İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Daham Salem Alzıabı tarafından kuruldu. 

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Gamıl Alı Salem Al-Ahmadı tarafından kuruldu. 

Roman, AL-Salem Grup ile franchise anlaşması imzaladı!

Roman, Suudi Arabistan'da mücevher ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren AL-Salem Grup ile franchise anlaşması imzaladı. AL-Salem, bölge ülkelerinde beş yılda 12 mağaza açacak.

Al Şark Gayrimenkul Yatırım Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Şark Gayrimenkul Yatırım Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bedrettin Elüstü, Ziyad Hameed Al Dulemi, Abulla Salem M G Al-Marri tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Konut satın alırken İstanbulluların ve Ankaralıların dikkat ettikleri 7 nokta!

Konut satın alırken Ankaralılar nelere dikkat ediyor? İstanbullular nelere?

Hangi alışveriş merkezleri kapanacak?

Son yılların en popüler konularından birisi alışveriş merkezleri... 1980'lerin sonlarına doğru Galeria ile İstanbul'da başlayan alışveriş merkezi rüzgarı 1990'larda yaşanılan krizlerin etkisiyle dalgalı bir seyir izlemişti. Son 5 yılda ise bir fırtınaya d

Adil Bey Konut Satın Alırken Nelere Dikkat Ediyor? - 2

Bu yazımızda da konut alıcısı Adil Bey, konut ya da konut projesinden yer satın alırken dikkat edilmesi gerektiğini düşündüğü hususları da şu şekilde sıralamaya devam etti:

Adil Bey konut satın alırken nelere dikkat ediyor? -1

Konut alıcısı Adil Bey, konut satın almanın insan yaşamının en önemli kararlarından biri olduğunu, konunun yasal, ekonomik, sosyal, kültürel, teknik, bürokratik ve psikolojik birçok boyutu bulunduğunu bilmektedir. Bu nedenle, konut satın almadan ya da bir

Konut alıcısının 2008'e bakışı

Yılsonlarında değerlendirme yapma kervanına bu yıl konut alıcısı Adil Bey de katıldı ve yorumunu yaptı: "Durağan dönemler bir fırsat olarak algılanmalıdır..."

Alışveriş merkezleri emlak fiyatlarını nasıl ve neden etkiliyor?

Ülkemizde gayrimenkul sektöründe en fazla hareket alışveriş merkezleri alanında yaşanıyor. Bu yarış sayesinde son yıllarda neredeyse bitişik nizam alışveriş merkezlerine sahip olduk.

Konut alıcısı Adil Bey

Elektronik Mühendisi Adil Bey 33 yaşında, evli, bir çocuklu. Özel sektörde, iyi bir şirkette müdür. Eşi, bir firmada İnsan Kaynakları uzmanı. Uzun süredir, konut almayı kafalarına koymuşlar. Ama kafaları karışıkmış. Nedenini öğrenmeye çalışıyoruz, Adil Be

Salem Al Koshly Haberi

Salem Al Koshly

Türkiye’nin lider seramik markası Seranit, dünya markası olma yolunda tüm hızıyla ilerliyor. Mısır, Cezayir, Fas ve Benin’deki mağaza yatırımlarına şimdi de Libya’yı ekleyen marka, Kuzey Afrika’daki büyümesini sürdürmeyi planlıyor. Seranit’in Libya mağazası açılış töreni; Seranit İhracat Müdürü Ahmet Mandıracı, Libya Ekonomi Bakanı Ahmet Salem Al Koshly  ve bölgenin önde gelen temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.


Bugün 65 ülkede 800’e yakın satış noktasıyla faaliyetlerini sürdüren marka, Kuzey Afrika bölgesinde bugüne kadar proje bazlı çalışıyordu. Seranit yeni Libya mağazasıyla şimdi de perakende de boy göstermeyi hedefliyor. Tasarım, hizmet anlayışı ve konsept olarak Libya’nın tek showroomu olması beklenen Seranit Libya mağazası, her katı 200 metrekareden oluşan toplamda 800 metrekarelik bir büyüklüğe sahip. Dört ayrı katında farklı ürün konseptleriyle yer almayı planlayan şirket, yeni showroomunda Seranit,...