16 / 04 / 2024

Salih Küçüktuna kim

Salih Küçüktuna kim

2014 yılında profesyonel mimarlık çalışmalarını sürdüreceği PIN Mimarlık ofisini kuran Salih Küçüktuna kimdir? Salih Küçüktuna, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Dul ve yetim maaşında hesap değişti: Kim, kaç TL aylık alacak? Şimdi zamlı maaş tablosuna bakın!

Emekli maaş zamlarının kesinleşmesinin ardından dul ve yetim maaşları merakla araştırılmaya başlandı. Peki zamlı dul ve yetim maaşları ne kadar oldu? Kim, kaç TL aylık alacak?

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Emekli maaşları yüzde 19.77+5.23 ek zam ayarıyla şekillendi! Kök maaşlar yeniden hesaplandı! Kim ne kadar maaş alıyor?

Temmuz ayı emekli maaş zamları belli oldu. Bu kapsamda TBMM onayıyla temmuz ayından itibaren emekli maaşlarına yüzde 25'e varan zam yapıldı. Peki, kök maaşa eklenen zam ile kim ne kadar maaş alacak? İşte detaylar...

Kadıköy'deki kiralar resmen çıldırdı! 180 bin liraya kadar yükseldi! 'Buna kim dur diyecek?'

Kadıköy'de ev kiralarında yaşanan fahiş artışlar sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Kadıköy'deki kiralar resmen çıldırdı! 180 bin liraya kadar yükseldi! 'Buna kim dur diyecek?' İşte ayrıntılar...

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar? soruları yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu soruların yanıtı!

Patronlardan sürpriz karar: 17 milyar liralık hisse sattılar! Kimler hisse sattı? En büyük satışı kim yaptı?

Borsa İstanbul endeksi, geçen yıldan beri yükseliş trendini koruyor. Son haftalardaki volatil hareketlere rağmen uzmanlar borsanın cazibesini koruyacağını belirtirken, Borsa İstanbul’da bazı patronların hisse satışları dikkat çekiyor.

Kim Market’te kahvaltılıklarda dev indirim! Kaşar peyniri ve zeytin 10 TL birden düştü! 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

 Kim Market’in yeni kataloğunda kahvaltılık kategorisindeki temel ürünlerden peynir ve zeytin 10’ar lira birden indirime girdi. Kim Market yeni kataloğunda hangi ürünler ne kadar oldu? Fiyatları kaç TL? işte detaylar…

Kim Market’te yılbaşı atıştırmalıklarında büyük indirim! 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Kim Market  yılbaşı gecesi  için alınabilecek atıştırmalık ürünlerde indirim yaptı. 2 Ocak Pazartesi gününe kadar geçerli olacak indirim kampanyasında hangi ürünler var? Fiyatları kaç TL oldu? İşte detaylar…

Kim Kardashian’a 1,2 milyon dolarlık kripto para cezası!

ABD'li ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian kripto reklamı yüzünden "kripto parayı övmek" suçundan 1,2 milyon dolarlık para cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

El değiştiren 8,5 milyon aracın 6 milyonu karaborsada satıldı

İkinci el otomobil piyasasında çıkarılan yasaların kayıt dışılığı artırmaktan başka bir işe yaramadığını kaydeden 38 yıllık galerici Salih Kılınç, yetki belgesi ve denetim mekanizmasının devreye girmesi gerektiğini söyledi.

Bankacılık hisseleri uçuyor. en çok hangi banka kazandırdı?

Borsadaki yükselişi 1 ay öncesine kadar kenardan izleyen bankacılık hisselerinde sert yükseliş sürüyor. Peki, bu yükseliş sürecek mi? Bankacılık hisseleri yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? Hangi bankanın hissesi ne kadar kazandırdı? Bankacılık hisselerini kim alıyor?

Bu promosyon çok konuşulacak! Maaş promosyonlarında ortalık kızıştı! Kim kaç lira promosyon alıyor? Hemen bakın!

Polis maaş promosyonunda ortalık kızıştı. Günlerdir gündemden düşmeyen polis promosyonları için yetkililerden peş peşe açıklamalar geliyor. Kamu kurumlarının yüksek promosyonları Emniyette tepkiyle karşılandı. Peki kim kaç TL promosyon alıyor? Bu promosyon çok konuşulacak! Hemen bakın! 

Sofi Proje Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sofi Proje Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Mehmet Çakmak, Mehmet Salih Kölge ve Samet İyibaş ortaklığında kuruldu. 

Salih Küçüktuna kim Haberi

Salih Küçüktuna kim

Salih Küçüktuna, 2001 Yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümünden mezun oldu. 


1998-2004 yılları arasında GAD Architecture' da Tasarımcı Mimar olarak çalıştı, 2005 yılından itibaren UrasxDilekci Mimarlık’ta çalışmaya başladı.


2008 yılında UrasXDilekci Mimarlık’a ortak oldu. 2014 yılında profesyonel mimarlık çalışmalarını sürdüreceği PIN Mimarlık ofisini kurdu. 2007 yılından itibaren çeşitli ulusal ve uluslararası workshoplarda yürütücü olarak görev aldı. 


2008-2011 yılları arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü Bilgisayar Ortamında Mimarlık Anabilim Dalı’na bağlı olarak MTG ve MT1 Proje stüdyolarında öğretim görevlisi olarak ders verdi. 


2011 yılından itibaren akademik çalışmalarına Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tasarım stüdyolarında öğretim görevlisi olarak devam etmektedir. 


İletişim bilgileri:

[email protected]


Tel/Fax +90 212 323 00 07

Mobile 0533 0617547


Resitpasa Mahallesi, Tuncay Artun Cad.

111/C Sarıyer

34467...