23 / 04 / 2024

Salihli Belediyesi kiralama ihaleleri

Salihli Belediyesi kiralama ihaleleri

Salihli Belediyesi işyeri, kahvehane, çay bahçesi, restorant, kahvehane, mesken ve park alanı vasıflı 17 adet gayrimenkulü 1 yıllığına kiraya veriyor..

Büyükşehir belediyesi 11 iş yerini kiraya verecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit, Karamürsel, Körfez ve Kandıra'da yer alan 11 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Antalya Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım ve kiralama ihalesi!

Antalya Alanya Belediyesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parseldeki 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa edilmesi ve 15 sene süreyle işletilmesi ihalesini gerçekleştirilecek. Toplam maliyet 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi...

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Manisa Salihli Belediyesi'nden satılık 16 gayrimenkul!

Manisa Salihli Belediyesi, Manisa ili, Salihli ilçesinde yer alan 16 gayrimenkulü satıyor...

İstanbul Otogarı'nda kiralama dönemi başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Esenler'de bulunan İstanbul Otogarı'nda yeni kiralama döneminin başladığını duyurdu. 

Manisa'daki Atatürk Evi restore edilecek!

Manisa Salihli’nin Adala Mahallesi’nde bulunan, Kurtuluş Savaşı’nda önemli kararların alındığı Atatürk Evi’nin restorasyon projesi ile ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi arasında protokol imzalandı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi büfe ve dükkan kiralıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, 1 büfe ve 2 dükkan için kiralama ihalesi yapacak.

Ataşehir Belediyesi’ne haciz geldi!

Ataşehir Belediyesi icralık oldu, onlarca daire ve rezidansı şahsı, eşi Gamze İlgezdi ve ailesi üzerine kaydettiren CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Baltal İlgezdi ödeme yapmayınca, araç kiralama şirketi, 15 milyon TL'lik alacağı için dün haciz takibi başlattı.

Büyükçekmece Belediyesi 18 yıllığına düğün salonu kiralıyor!

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 12 Şubat 2019 tarihinde yapılacak. 

Manisa Salihli Kapalı Pazaryeri’ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Salihli’de inşaatını tamamladığı Yeraltı Otoparkı, Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı içerisinde yer alan iş yerleri ihaleye çıkıyor.

İzmit Belediyesi'nden milyonluk kiralama ihalesi!

İzmit Belediyesi, Cemil Kanpara başkanlığında gerçekleştirdiği ihalelerle 22 yerden 16’sının kiralamasını yaptı.

Salihli Belediyesi kiralama ihaleleri Haberi

Salihli Belediyesi kiralama ihaleleri

Salihli Belediye Başkanlığı tarafından 11 mahalledeki işyeri, kahvehane, çay bahçesi, restorant, kahvehane, mesken ve park alanı vasıflı 17 adet gayrimenkul ihale ile kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 8 Kasım 2018 tarihi Perşembe günü saat 13:30’da Belediye Encümeni huzurunda yapılacak.

TAŞINMAZ MAL KİRAYA VERİLECEKTİR

Salihli Belediye Başkanlığından:

1- Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıdaki tablolarda nitelikleri belirtilmiş olan işyeri,arazi,sosyal konut niteliğine sahip gayrimenkullerin kiralama ihalesi yapılacaktır.Tabloların 1.,2.,3.,4.,5.,6.7.sırasındaki taşınmazların, 02/05/2018 ile04/09/2018 tarih ve 2018/47, 2018/89Sayılı Meclis Kararları gereği 10 yıllığına,14. ve 15. sırasındaki sosyal konutların 1 yıllığına, diğer işyeri, arazi, niteliğine sahip taşınmazların ise 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/c ve ilgili diğer maddelerine göre “Açık Teklif Artırma Usulü” ile 08/11/2018 tarihi Perşembe günü saat 13:30’da Belediye Encümeni huzurunda ihale edilmek suretiyle 3 yıllığına kiralama ihalesi yapılacaktır.

Kiralama...