23 / 04 / 2024

Salıpazarı Kruvaziyer Limanı projesi

Salıpazarı Kruvaziyer Limanı projesi

Galataport projesinde çalışmalara hız verildi. Proje kapsamında İstanbul Modern Sanat Müzesi'nin bulunduğu 4 Numaralı antrepo yıkıldı.

Galataport projesine ÇED Olumlu raporu verildi!

Galataport adıyla bilinen Salıpazarı Kruvaziyer Limanı Projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ÇED Olumlu raporu verildi. Bakanlıkça onaylanan Galataport projesi Doğuş Grubu ve Bilgili Holding tarafından yapılacak.

İstanbul'da Salıpazarı Kruvaziyer Limanı projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Salıpazarı Liman İşletmeciliği ve Yatırımları A.Ş tarafından İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi'nde yapılacak Salıpazarı Kruvaziyer Limanı Projesi için 19 Ağustos 2014 tarihinde halk toplantısı düzenlenecek..

Salıpazarı Kruvaziyer Limanı Projesine Ekim ayında başlanacak!

"Salıpazarı Kruvaziyer Limanı Projesi" ÇED başvuru dosyası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından uygun bulundu. Proje bedeli 1.1 milyar dolar olarak belirlenen kruvaziyer limanı için rıhtım dolgusu, otel ve ticari amaçlı binalar yapılacak...

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm'in merkez nakli yapıldı!

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Halk GYO İstanbul Salıpazarı otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Salıpazarı otel binası için 117 milyon TL piyasa değeri takdir edildi. Değerleme konusu taşınmazların KDV hariç aylık kira bedeli toplam 750 bin TL olarak belirlendi.

Halk GYO'nun Salıpazarı arsasının değeri belli oldu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Salıpazarı arsasına ait değerleme raporu yayınlandı. Değerleme raporuna göre arsanın KDV dahil piyasa değeri 11 milyon 245 bin TL olarak açıklandı.

Halk GYO Salıpazarı Oteli'nin piyasa değeri 118 milyon TL oldu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Salıpazarı Otel Binası'na ait değerleme raporu yayınlandı. Değerleme raporuna göre otelin KDV dahil piyasa değeri 118 milyon TL olarak açıklandı.

Halk GYO Salıpazarı oteli 2020 yılı değerleme raporu!    

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Salıpazarı otele ait 2020 yılsonu değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Salıpazarı arsası 2020 yılı değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Salıpazarı arsası 2020 yılsonu değerleme raporunu yayınladı.

Yenikapı Kruvaziyer Limanı projesi başlıyor!

Yenikapı Kruvaziyer Limanı projesinde süreç başladı. Limanın yıllık 2,7 milyon turisti ağırlaması bekleniyor...

Halk GYO Salıpazarı otel binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul merkezli "Salıpazarı Otel Binası"nın 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Halk GYO Salıpazarı arsası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığıportföyünde yer alan İstanbul merkezli İstanbul Salıpazarı arsası 2019 yılsonu değerleme raporunu yayınladı...

Yenikapı Kruvaziyer Limanı'nın ihalesi 2020'de!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda da yer alan Yenikapı Kruvaziyer Limanı Projesi'nin önümüzdeki yıl ihalesini tamamlayıp, kısa sürede hizmete almayı planlıyoruz" dedi...

Yenikapı'ya kapsamlı bir kruvaziyer limanı geliyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Yenikapı'ya kapsamlı bir kruvaziyer limanı yapacağız. Ordan gelen turistleri doğru Tarihi Yarımada'ya çıkaracağız ve oralarda para harcamasını sağlacağız" dedi...

Halk GYO Salıpazarı otel binası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Salıpazarı otel binası 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Halk GYO Salıpazarı arsası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul merkezli "Salıpazarı" arsası 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Salıpazarı Kruvaziyer Limanı projesi Haberi

Salıpazarı Kruvaziyer Limanı projesi

Galataport projesi olarak bilinen Salıpazarı Kruvaziyer Limanı projesi kapsamında İstanbul Modern Sanat Müzesi'nin bulunduğu 4 Numaralı antrepo da yıkım gerçekleşti. 

2016'da çalışmalarına başlanılan Galataport projesinde sona yaklaşılıyor. Karaköy Rıhtımından Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı Kampusuna kadar uzanan 1.2 kilometrelik sahil şeridinde çalışmalar hızlandı.

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre limanın Karaköy yönünde yer alan tek ve iki katlı yolcu kabul ve pasaport işlemlerinin yapıldığı eski binalar ve antrepolar ve Tarihi Karaköy Ana Yolcu Salonu yıkıldı.

İstanbul Modern Sanat Müzesi'nin 3 yıl süresinden sonra aynı yerde yeniden yapılan binasına dönmesi bekleniyor. Proje bittiğinde, İstanbul Limanı’na 6 binden daha fazla yolcu kapasiteli dev yolcu gemileri yanaşabilecek.

GALATAPORT PROJESİ NEDİR?
Galataport projesi olarak adlandırılan Karaköy Salıpazarı Limanı, 2013'te Doğuş Holding'e 702 milyon TL bedelle satılmıştı....