25 / 04 / 2024

samandıra şehir hastanesi

samandıra şehir hastanesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kartal'da yaptığı konuşmasında Sancaktepelilere şehir hastanesi müjdesi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan," Samandıra'ya şehir hastanesi inşa edeceğiz. Şu anda ihalesi yapılmak üzere" dedi.

Sancaktepe Samandıra Mahallesi 1/1000 ölçekli plan tadilatı değişikliğine itiraz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sancaktepe ilçesi, Samandıra Mahallesi, 6679 ada, 2, 3, 4, 5 parseller ve bir kısım yol alanına ilişkin 1/1000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı değişikliklerine itiraz askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin ihalesi 3. kez ertelendi!

1. Ordu Komutanlığı'na bağlı Hava Alayı’na ait eğitim helikopterinin düşmesi gözlerin Samandıra Kışlası’na çevrilmesine sebep oldu. Beş sene önce Sağlık Bakanlığı'na devredilen askeri alanda inşa edilecek olan şehir hastanesinin ihalesi üç defa ertelendi

Kayseri Şehir Hastanesi 5 Mayıs'ta açılıyor!

Kayseri'nin yanı sıra çevredeki illere ve Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki hastalara da hizmet sunacak olan Kayseri Şehir Hastanesi 5 Mayıs'ta açılacak.

İzmir'e ikinci şehir hastanesi yapılacak!

Sağlık Bakanlığınca İzmir'de yapımına başlanan 2 bin 60 yataklı Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yanısıra Buca'ya ikinci bir şehir hastanesi yapılacak.

İkitelli Şehir Hastanesi'nin finansmanı tamamlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çırağan Sarayı'nda İkitelli İstanbul Şehir Hastanesi kredi anlaşması imza törenine katıldı.

Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin arsa sorunu çözüldü!

Sancaktepe Samandıra bölgesinde 4 bin 200 yataklı çok büyük bir şehir hastanesi inşa edeceklerini ifade edenSağlık Bakanı Akdağ, İstanbul'da Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu.

Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin ihalesi yakında!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kartal'da yaptığı konuşmasında Sancaktepelilere şehir hastanesi müjdesi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan," Samandıra'ya şehir hastanesi inşa edeceğiz. Şu anda ihalesi yapılmak üzere" dedi.

Samandıra ve yakın çevresi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Samandıra ve Yakın Çevresine ilişkin Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliği askıya çıkarıldı...

Rönesans Holding'ten Yozgat Şehir Hastanesi yatırımı!

Yozgat Şehir Hastanesi'nin finansal kapanışının İmza töreni Çırağan Sarayı'nda yapıldı. Törene Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı ipek Ilıcak Kayaaip ve diğer holding yöneticileri katıldı.

Sancaktepe Samandıra parselasyon planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sancaktepe ilçesi, Samandıra Mahallesi, 8497 ada 1 parsel ve 849,851,852,853,859,1919 parsellere ilişkin askı haritası bugün askıya çıkarıldı...

Doğukent Şehir Hastanesi 2015'te biter mi?

Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde ' hayalim ' dediği şehir hastanelerine ilk temel atılalı 14 ay olmasına rağmen Doğukent'teki Şehir Hastanesi 2015'te biter mi? İşte cevabı...

Bursa Şehir Hastanesi arsası devlet ormanına mı yapılıyor?

Cihangir Dönmez, Bursa Doğanköy'de yapımı planlanan 1388 yataklı Bursa Şehir Hastanesi arsasının devlet ormanı değil, bitişikte yer alan özel ormanın bir parçası olduğu ortaya çıktığını belirtti.

Evora İstanbul Samandıra satış fiyatları!

Evora İstanbul Samandıra satış fiyatları 101 bin 700 liradan başlayarak yükseliyor. Evora İstanbul Evleri projesi 44 blokta 4 bin 304 adet konuttan meydana geliyor...

samandıra şehir hastanesi Haberi

samandıra şehir hastanesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kartal'da vatandaşlara hitabında, Kartal'ın sıradan bir ilçe olmadığını, Anadolu'daki ilk devlet olan Anadolu Selçuklu Devleti ile Bizans arasındaki sınırın Dragos Çayı olduğunu anlattı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, temelini attıkları 18 Mart Çanakkale Köprüsü'nün milletin cebinden 1 kuruş çıkmadan inşa edileceğini ve 2023'e yetiştirileceğini anlattı.


Köprünün 2 kule arasının 2023 metre olacağını hatırlatan Erdoğan, şöyle devam etti:


"Ve dünyanın bir numaralı köprüsü olacak. Biz bu millete aşığız, aşık. Biz dertliyiz, dertli. Benim vatandaşım, benim milletim öyle affedersiniz patika yollarda değil artık. Bölünmüş yollarla elhamdülillah arabasına biniyor, huzurlu bir şekilde bastırıp gidiyor. 79 senede bu ülkede 6 bin 100 kilometre bölünmüş yol yapıldı. Biz 14 senede 19 bin kilometre bölünmüş yol yaptık. Farkımız bu. O 79 senenin içinde tek partili dönemler var biliyorsunuz. CHP'nin...