25 / 04 / 2024

Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin ihalesi yakında!

Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin ihalesi yakında!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kartal'da yaptığı konuşmasında Sancaktepelilere şehir hastanesi müjdesi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan," Samandıra'ya şehir hastanesi inşa edeceğiz. Şu anda ihalesi yapılmak üzere" dedi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kartal'da vatandaşlara hitabında, Kartal'ın sıradan bir ilçe olmadığını, Anadolu'daki ilk devlet olan Anadolu Selçuklu Devleti ile Bizans arasındaki sınırın Dragos Çayı olduğunu anlattı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, temelini attıkları 18 Mart Çanakkale Köprüsü'nün milletin cebinden 1 kuruş çıkmadan inşa edileceğini ve 2023'e yetiştirileceğini anlattı.


Köprünün 2 kule arasının 2023 metre olacağını hatırlatan Erdoğan, şöyle devam etti:


"Ve dünyanın bir numaralı köprüsü olacak. Biz bu millete aşığız, aşık. Biz dertliyiz, dertli. Benim vatandaşım, benim milletim öyle affedersiniz patika yollarda değil artık. Bölünmüş yollarla elhamdülillah arabasına biniyor, huzurlu bir şekilde bastırıp gidiyor. 79 senede bu ülkede 6 bin 100 kilometre bölünmüş yol yapıldı. Biz 14 senede 19 bin kilometre bölünmüş yol yaptık. Farkımız bu. O 79 senenin içinde tek partili dönemler var biliyorsunuz. CHP'nin iktidarları. Ne yaptınız ya, konuşun bakalım, ne yaptınız? Bak şimdi bir de ne geliyor? Şehir hastaneleri geliyor. İstanbulumuz da biri de size yakın geliyor inşallah, Samandıra'ya. Orada dev bir şehir hastanesi yapacağız. Şu anda ihalesi yapılmak üzere. Avrupa yakasında inşaat devam ediyor ve bunlar dünyanın erişemediği sağlıktaki reformlar."


AA


Geri Dön