24 / 04 / 2024

Sami Özey

Sami Özey

Gazeteci-Yazar Sami Özey, Bağcılar’da düzenlenen bir söyleşi programına katıldı. Özey '' Bursa’dan dönerken Körfez Köprüsü’nden geçiş yaptık. İzmit, Bursa, İstanbullulara ve hatta tüm Türkiye’ye iftihar vesilesi sayılabilecek bir eser.'' dedi.

Körfez Köprüsü Türkiye'nin iftihar vesilesi sayılabilecek bir eser!

Gazeteci-Yazar Sami Özey, Bağcılar’da düzenlenen bir söyleşi programına katıldı. Özey '' Bursa’dan dönerken Körfez Köprüsü’nden geçiş yaptık. İzmit, Bursa, İstanbullulara ve hatta tüm Türkiye’ye iftihar vesilesi sayılabilecek bir eser.'' dedi.

Düzey Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Düzey Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Lokman Çuvanlıoğlu Şube Müdürlüğü'nde 350 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Aralık'ta Beşiktaş, Abbasağa Mahallesi'nde kuruldu.

Zey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Zafer Yıldırım, Zerrin Yıldırım, Zeynep Yıldırım tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta arıyer, Büyükdere Caddesi, Orjin Maslak İş Merkezi'nde kuruldu.

Seha Yapı üst düzey atamalarla yönetim kadrosunu güçlendiriyor!

Seha Yapı, gerçekleştirdiği üst düzey atamalarla yönetim kadrosunu güçlendiriyor. Geçtiğimiz haftalarda Seha Yapı'ya Genel Müdür olarak atanan Tuncay Lamcı'nın ardından, şirketin Genel Müdür Yardımcılığı görevi için iki önemli atama gerçekleştirildi.

DP Güzey Mimarlık'tan Kafkasya'da depreme meydan okuyan yapı!

DP + Güzey Mimarlık tarafından Kafkasya’nın tam kalbinde, Mineralnye Vody bölgesinde tasarlanan Minvody Expo Center’ın inşaatı tamamlandı. Bölge için önemli bir çekim merkezi olması beklenen yapının resmi açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak.

Avrupa Çevre Ajansı ile üst düzey toplantı gerçekleşti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Avrupa Çevre Ajansı ( AÇA ) yetkilileri ile ilişkilerin geliştirilmesine yönelik üst düzey görüşmeler Ankara’da 14-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti.

İdris Güllüce yarın Avrupa Çevre Ajansı Üst Düzey Toplantısına katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 14 Ekim 2014 Salı günü saat 09:00'da Atatürk Kültür Merkezi Toplantısına saat 13:00'de Avrupa Çevre Ajansı Üst Düzey Toplantısına katılacak...

AÇA ile üst düzey toplantıları gerçekleştirilecek!

Toplantıya katılım sağlayacak AÇA heyetinde AÇA Genel Müdürü Hans Bruyninckx, Avrupa Komisyonu Çevre Direktörü Timo MAKELA ve de AÇA üst düzey uzmanları yer alacaklar.

Ali Sami Yen'in yerine dikilen rezidanstan alevler yükseldi!

İstanbul Şişli'de yıkılan Ali Sami Yen Stadyumu'nun bulunduğu arazideki rezidans şantiyesinde çıkan yangın çalışanlar tarafından söndürüldü. İnşa halindeki binalardan birinin alt katlarında dün öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Muş'ta arkeolojik yüzey araştırması yapılıyor!

Muş'ta arkeolojik yüzey araştırması yapılıyor. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hanifi Biber başkanlığındaki ekip, Muş'ta arkeolojik yüzey araştırmaları çalışması başlattı.

Antalya'da hedef, spor turizminden üst düzey gelir elde etmek!

Antalya ekonomisinin belkemiği turizm, katma değer ligine geçişte birçok projesiyle küresel ekonomide adından söz ettiriyor. Antalya' da hedef, spor turizminden üst düzey gelir elde etmek...

Çevre Bakanlığı gürültü yönetimi üzerine üst düzey çalıştay gerçekleştirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı “Çevresel Gürültü Direktifinin Uygulama Kapasitesi için Teknik Yardım Projesi’ni” 2013 yılında başlattı.30 Ay sürecek olan proje kapsamında Ankara’da Gürültü Yönetimi Üzerine üst düzey bir çalıştay gerçekleştirildi.

Sami Bektaş: Sanayi mekanlarında kentsel dönüşümü başlattık!

Pulsar İnşaat'ın Trios 2023 projesi İstanbul İkitelli Organize Sanayi alanında 300 milyon liralık yatmmla yükseliyor. Pulsar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sami Bektaşv sanayi mekanlarında kentsel dönüşümü başlattıklarını belirtti.

Sami Özey Haberi

Sami Özey

Son yıllarda eski Türkiye ile yeni Türkiye tartışmaları olduğuna dikkat çeken gazeteci ve yazar Sami Özey:“Eski ve yeni Türkiye’yi tanıyoruz. Atalarımız, ‘Marifet iltifata tabiidir, iltifatsız marifet de zayidir’ diyor. Güzel hizmet yapanları övmeliyiz. Yalnız çok fazla da abartmamalıyız. Bursa’dan dönerken Körfez Köprüsü’nden geçiş yaptık. İzmit, Bursa, İstanbullulara ve hatta tüm Türkiye’ye iftihar vesilesi sayılabilecek bir eser. Bu yeni Türkiye’nin bir ürünüdür. Eskiden de eserler hizmete sunuldu. Ancak ikisinin arasında çok fark var. Eskiden sular akmazdı, Sultanahmet’te çöp dağları birikirdi.”  dedi.




Bağcılar Büyükşehir...