19 / 04 / 2024

Sami Sözat özgeçmiş

Sami Sözat özgeçmiş

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Sözat kimdir? Sami Sözat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Sözat'ın biyografisi...

Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman yapılacak? Sınav online mi olacak?

Eğitimlerini tamamlayanların uzman öğretmenlerin, başöğretmen olabilmeleri için girecekleri sınav 19 Kasım 2023'te yapılacak. Buna göre uzman öğretmenlik sınavı çevrimiçi olarak 10.00 - 13.00 saatlerinde arasında yapılacak. Uzman öğretmenlik sınavı sonuçları ise 24 Kasım 2023'te açıklanacak.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Uzman isimden kritik dolar yorumu! Dolar yükselmesini sürdürecek mi?

28 Mayıs seçimlerinin ardından yeni hükümet görevine başlıyor. Kabinenin kurulmasından sonra hem döviz kurları hem de borsa yukarı yönlü seyretmeye başladı. Dolar kuru 21 TL'nin üstünde seyrederken Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Dolar-TL'de ne olduğunu sosyal medyadan ilan etti.

28 Mayıs 2023 deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

28 Mayıs Pazar günü son deprem listesi nereden öğrenilir? Şimdi deprem mi oldu? Gün içerisinde pek çok deprem olmaktadır. Bu deprem listesi de vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İşte 28 Mayıs 2023 Pazar Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika deprem listesi!

22 Mayıs 2023 son dakika deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? İşte Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

22 Mayıs Pazartesi deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Son deprem listesi açıklandı mı? Vatandaşlar bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 22 Mayıs 2023 Pazartesi Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

18 Mayıs 2023 tatil mi? 18 Mayıs yarım gün mü? 18 Mayıs okullar tatil mi?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kısa bir süre sonra kutlanacak. Bundan dolayı da 18 Mayıs tatil mi, okullar yarım gün mü? 18 Mayıs tatil mi? soruları gündemde yer alıyor. İşte detaylar!

Son dakika deprem mi oldu? 16 Mayıs Salı deprem mi oldu? İşte Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

16 Mayıs Salı deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Son dakika deprem listesine nereden bakılır? Bu soruların yanıtı merak ediliyor. İşte 16 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi’nin kaydetmiş olduğu son dakika depremler hakkındaki ayrıntılar!

15 Mayıs okullar tatil mi? Seçim sonrası resmi tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? Seçimden sonraki gün tatil mi?

15 Mayıs okullar tatil mi edildi? Seçimden sonraki gün okullar tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? İşte detaylar!

1915 Çanakkale Köprüsü’ne Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonu’ndan prestijli ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi, Birleşmiş Milletler (BM) Avrupa Ekonomik Komisyonu (UNECE) tarafından gerçekleştirilen "Kamu-Özel Sektör İşbirliği (KÖİ) ve Altyapı Ödülleri" töreninde birincilik ödülü aldı.

Bağ-Kur prim gün sayısı eşitlendi mi, düştü mü? Bakan Bilgin’den son dakika açıklaması! İşte son gelişmeler!

Sigortasını Bağ-Kur 'dan yaptıran yurttaşlar prim gün sayısının SSK ile eşitlenmesini istiyordu. Konuya ilişkin gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Bağ-Kur prim gün sayısı eşitlendi mi, Bağ-Kur 7200 günden emeklilikte prim gün sayısı düştü mü? İşte detaylar...

15 Mayıs 2023 tatil mi? 15 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi?

15 Mayıs tatil olacak mı olmayacak mı sorusu seçimlere az bir zaman kala vatandaşlar tarafından sorgulanmaktadır. İşte bu konuya dair detaylar!

Ev sahibi kendi evine taşınmak için kiracısını çıkarabilir mi? İşte detaylar!

Ev sahipleri, kiracılarını istedikleri zaman evlerinden çıkarılabilir mi? Ev sahipleri, kiracılarını nasıl çıkarabilir? İşte bu benzeri soruların araştırılan yanıtları!

Gümüş, yatırımcısını zengin mi edecek? Her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş açıkladı! Hemen bakın!

Gümüş, yatırımcısını zengin mi edecek? Her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş açıkladı... Hemen bakın...

Sami Sözat özgeçmiş Haberi

Sami Sözat özgeçmiş

Sami Sözat kimdir?

Sami Sözat, Balıkesir’in Işıklar Köyü’nde doğdu. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunudur. Ziraat Yüksek Mühendisi olarak Tarım ve Köyişleri Bakanlıkları bünyesinde çeşitli kademelerde Mühendis-Baş Mühendis ve Daire Müdürü olarak görev yaptı. 


Uzun yıllar Ziraat Odası Başkanlığı, İl Genel Meclis Üyeliği ve Milletvekilliği yaptı. Milletvekilliği döneminde: TBMM Sanayi ve Ticaret Komisyonu sözcülüğü, Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanlığı görevlerinde bulundu. 


Hizmetlerinde daima millet menfaatlerini göz önünde tutarak TEMİZ siyasetin bilinen isimlerinden olmuştur.


Sami Sözat Balıkesir..

Meslek: Ziraat Mühendisi - Çiftçi

Eğitim Durumu: Üniversite

Ünvan: Büyükşehir Belediye Başkan...