26 / 04 / 2024

samsun anadolu öğretmen liseleri

samsun anadolu öğretmen liseleri

OMV tarafından Samsun'un Kozluk beldesinde inşa edilecek Kozluk OMV Anadolu Öğretmen Lisesinin temel atma töreni Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç' ın katılımı ile gerçekleştirildi...

Avrasya GYO, Samsun İlkadım Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya GYO'nun aktifinde kayıtlı bulunan; Samsun ili Kıran Mahallesinde bulunan Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminalinin mevcut kiracısı Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş. ile yapılan sözleşmenin 1 sene daha uzatılarak, aylık 500 bin TL + KDV kira bedeli belirlenmesine karar verildi.

Avrasya GYO, Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Samsun İli Kıran Mahallesinde yer alan Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminalinin mevcut kiracısı Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş. ile imzalanan kira sözleşmesini 1 yıl uzattı...

Avrasya GYO, Samsun Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş.nin kira sözleşmesini 1 yıl daha uzattı...

Konut fiyatları Anadolu sahillerinde yükselişte!

Türkiye genelinde konut fiyat artışlarında İstanbul yerinde kalırken, İzmir, Antalya, Samsun gibi Anadolu sahillerinde yükseliş kaydediliyor.

Samsun İnşaat Fuarı yarın kapılarını açacak!

Samsun İnşaat Fuarı yarın kapılarını açacak. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz:"Fuarda yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma soğutma, havalandırma, doğalgaz ve teknolojileri konu başlıkları altında onlarca ürün ve hizmet sergilenecek, birçok yeniliğe de ev sahipliği yapacağız" dedi.

Samsun'da okul yerine cami yapılmasına onay çıkmadı!

Samsun'da 30 dönüm arazi üzerinde yer alan Samsun Tarım Anadolu Meslek ve Tarım Meslek Lisesi'nin bulunduğu alana cami yapılması kararına onay çıkmadı. Okul eski alanına taşınacak.

Samsun ADEKA Çok Programlı Anadolu Lisesi açıldı!

Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve ADEKA İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. işbirliğiyle Vezirköprü’de yapımı tamamlanan “ADEKA Çok Programlı Anadolu Lisesi” törenle açıldı.

Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Erdoğan, Kaptan Ahmet Erdoğan Uluslararası Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi Eğitim Külliyesi'nin açılışında, eğitimde güzel binalar yaptıklarını yüz binlerce öğretmen atadıklarını söyledi.

Samsun Gülsan, İstanbul’un Sultanahmet’i gibi olacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nin düzenlediği programda genç iş adamları ile bir araya geldi. Yılmaz toplantıda, "Samsun Gülsan, İstanbul’un Sultanahmet’i gibi olacak." dedi

Sarıyer İstinye'ye imam hatip lisesi ve cami yaptırılacak!

Sarıyer İstinye Anadolu Lisesi ve Mustafa Kemal Anadolu Öğretmen Lisesi'nin 20 bin metrekarelik komşu parseline imam hatip lisesi, yurt ve cami yapılmasına karar verildi.

Samsun Çakallı Han’da çevre düzenlemesi yapıldı!

SAMSUN’da Anadolu Selçuklu dönemine ait Çakallı Han’da Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi çalışması yapıldı. Belediye ekipleri, hana ulaşacak yeni yolun ve otoparkın yapımını ise tamamladı.

Samsun Tarım Anadolu Meslek Lisesi taşınmayacak!

SAMSUN’da bulunduğu alana 10 bin kişilik cami yapılması için başka bir yere taşınan 48 yıllık Tarım Anadolu Meslek ve Tarım Meslek Lisesi ile verilen imar değişikliği hem de okulun taşınması kararı iptal edildi.

Samsun Göl Çok Programlı Anadolu Lisesi inşaatında sona gelindi!

Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Göl Mahallesi’nde 2014 yılında yapımına başlanan Göl Çok Programlı Anadolu Lisesi inşaatında son aşamaya gelindiği ve çevre düzenlemelerine başlandığı bildirildi.

samsun anadolu öğretmen liseleri Haberi

samsun anadolu öğretmen liseleri

Temel atma törenine Bakan Kılıç ile Vali Hüseyin Aksoy ile OMV Petrol Ofisi A.Ş. ve OMV Gaz ve Enerji Holding A.Ş. İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Gülsüm Azeri katıldı.


Azeri, törende yaptığı konuşmada, Kozluk OMV Anadolu Öğretmen Lisesinde 480 öğrenci kapasiteli 16 sınıf, 360 öğrenci kapasiteli bir yatakhane, kapalı spor salonu ve lojman birimlerinin yer alacağını belirtti.


OMV’nin şimdiye kadar Samsun bölgesinde, başta eğitim ve gençliğe yönelik projeler olmak üzere birçok farklı sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiğini vurgulayan Azeri, bunların en önemlisinin Kozluk OMV Anadolu Öğretmen Lisesi olduğunu dile getirdi.


"Bu lise hem Samsun’a, hem bölgeye, hem de ülkemize kazandırılmış çok önemli bir değer" diyen Azeri, sözlerine şöyle devam etti:


"Türkiye OMV için önemli. Ülkenin elektrik ihtiyacının yüzde 3’ünü karşılayacak Samsun’da faaliyete...